Nou stil de viata (298)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!

Va invit la o sau un ceai, dupa cum va este preferinta.

Azi fiind zi de raport, va pot spune ca nu m-am cantarit, asa ca, te rog Carmen sa treci la mine stagnare

Azi mergem la sala, diseara.

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

violeta multumesc de ceai...

raport: 58,5 kg!!!!!! si daca tot vad ca se poate si nu imi e deloc greu, am un nou target 57 kg.

astept sa treaca uratzii sa pot merge din nou la aerobic. voi faceti sport cand sunteti pe stop?? eu pot doar prima si ultima zi.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am 60.3...da nu ma scoateti de la sifide, va rog:), ca sunt pe grau si orez si dau jos:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

La Multi Ani Tzuni...cu intarzieri
Mai am ganduri bune pentru toata lumea si energhii pozitive la cutzu viking
Gabi, io m-am cam socat la faza cu hotii-n casa si voi care-ati dat peste ei :O...astept sa citesc detalii ca mi se pare sinistru, sa nu zic mai abitir
bb_yasmi cam asa si eu in general cu sportul peste uratzi...depinde si de luna, ca daca e una din aia in care-s scursa toata de energie apoi nici calciu cu vit D si magneziul, nika nu ma pune pe picioare. Dar luna asta de ex am reusit sa bag tare toate zilele de ciclush. Spor pe cand trece . Si o pentru noul target

Io am constatat ca mi se termina bateria la cantar ca nu vrea nicicum sa ma cantareasca. Arata inaltimea, procentul de nu stiu ce si cand imi arat zeroul sa poci sa ma arunc pe el se opreste . Concluzia, dau maine raportul

Azi: MD: o felie paine integrala cu unt de arahide si gem de strugurasi si zmeurade la noi din gredinutza + un pahar de lapte + cafea cu lapte
G: cativa biscuiti digestivi cu o sana
P: Supa de multe legume sau supa de linte (daca o termin)
...asta pana acum...restul mai zic yo

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

LA MULTI, MULTI ANI Tzunella!Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii alaturi de Meri si mai ales, sa fii iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Tzuni sa fii sanatoasa, fericita si frumoasa!
Ne dai tort de chipsuri?

Raport 54,9...stagnare!

Am fost la Tae Bo azi!

Yasmi eu nu merg cand sunt cu rushii pe cap...a doua zi nici la lucru nu as merge ...mama lor!
Te astept la sala vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao fetelor! mi-a fost dor de voi, pe bune!

Ma bucur sa citesc de bine! La Multi Ani Tzuni! chiar daca e cu intarziere, e din toata inima!

Mihaser, te vaaad, ce puii mei faci de scazi asa in greutate, aproape ca ma enervezi si bb yasmi la fel

Vikinga, iti tin pumnii sa se faca bine catelul tau, ma bucur ca e mai bine...mie mi-e un dor de boxerasul meu cateodata, il mai visez...alt caine nu am avut, iar daca o fi vreodata, tot un boxeras mi-as lua, de cate ori vad unul in parc, asa maro cum era Tonino, ma topesc de drag...ce fetze pot sa aiba...

Eu am cam lipsit, am fost intr-o mica vacanta pe Coasta de Azur cu sotul meu, am sarbatorit (pasnic) 10 ani de cand ne-am casatorit...Am vizitat Nisa, Monte Carlo, Cagnes sur Mer, Cannes, Antibes, Saint Topez si am aterizat si decolat de la Cuneo, din Italia, de unde am inchiriat o masinuta sa ne putem plimba. A fost frumos...poate o sa pun niste poze...

Am inercat sa nu mananc prostii, dar mi-a lipsit sportul. Nici nu am aterizat bine si-am dat o tura la calarie. Asta am facut apoi si Duminica si luni, iar de azi am reluat sala si tocmai ce-am venit de la kick box. Maine iar calareala, iar joi o sa fac o ora fantastica de .

Am stat mai prost la carbohidrati, dar incet-incet am sa-i reduc. Am inceput sa mai intzep cate un peste...

Va las, sper sa imi amintesc sa ma cantaresc de dimi, mereu uit, sunt in asa graba...mai nou nici nu ma mai masor, gata cu obsesiile...

Va pup si pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu am mai intrat de ecva timp din cauza problemelor create de un marinar prost!

dau doar raportul acum..ca-s varza!! 73KG

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Roxa...pai traiesc, deci ma abtin! ...Si bagam la sala la greu si eu si Iasmi...Ema sa traiasca!
Sunt in lupte grele la serv unde se baga junk la greu...nu vreti sa stiti ce ingurgiteaza lumea pe acolo...Duminica suntem invitati la picnicul cu legume...din iunie primim cos cu legume! Am ales sa ne vina vinerea sa avem legume proaspete in weekend.
Eu cred totusi ca mai am de dat jos...Azi mi-am luat niste pantaloni esprit de la quelle si incap asa bine in 36...inca sunt un pic largi...

eu cred ca un pic de miscare ajuta mult...uite si dordia a dat jos!...sa vezi ca maine poimaine da un raport cu 70/69

Va pupez!

PS : Tzuni tu ce ai dat de baut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

florina, si tie!

miha, felicitari pt raport (chiar dc e stagnare, e ff bine!) la aerobic sper sa ajung maine seara daca termin la timp cu orele de conducere, ca vineri iarasi nu ajung, avem 10 de ani de cand suntem impreuna eu si sotzul....deci... si o cina copioasa cu mult vin si calorii multe....

roxa, vreau si eu sa vad pozici din vacanta!! la cat mai multi ani impreuna!!!

camy chiar vroiam sa intreb ce mai e cu tine! ce mai face flavius?

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput