Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
myky791 spune:
buna ziua!
felicitari cristies pr stabilirea datei in care plecati in concediu si insanatosire grabnica. eu pot doar sa visez la un concediu.
dak va hotarati sa luati hainute de pe flickr.com vreau si eu. imi spuneti cum si unde trimit banii ii trimit si ianinte daca e nevoie.
am sters si eu pozele din contul de webshots, acu ramane sa imi gasesc timp sa le bag in celalalt cont.
acum pt mamicile ale caror pui nu prea dorm noaptea se trezsec la 2,3 ore si d ela 4 la 5 30 au program de jucareala: unde va gasiti energia? vreau si eu. dorm ziua pe mine. nu mai am putere. oare sa iau niste vitamax ceva? ce ziceti ati mai luat careva? va multumesc anticipat.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris.dogarel spune:
ALEXUTZZA si fete, m-as baga si eu la un IOR, miercuri?. nu de alta, dar imi moare Aptamilul nemancat... btw, il aduc pt Yannis? Are 1 saptamana de la marea incercare. bafta la vaccin. care e?
CRISTIES, sanatate pt Gargaritz Eu dupa vibrocil ii aspiram tot cu aspiratorul si...ieshea grup. oscillo a mers si la noi.
XELA, soacraa dat de greu cu nepotzica sau...a dat de bani?
cine a mai cumparat vaccinul 'gratuit' de nu il are statul? de unde? cat?
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
myky791 spune:
ca veni vorba de puiuti nici puiul meu nu se intoarce pe spate nu se rostogoleste. dar capul il tine ok, sta putin in fundulet, eu ink astept sa realizeze ca manutele sunt ale lui si sa tina singur jucarele sa le studieze. e o fabricuta de saliva puiul meu, isi baga mainile in gurita cu o poftaaaaaaa, toate scamele in manutele lui, ii cade parul dar si mie... altceva dupa ce ma duc sapt asta la controlul de 4 luni va mai zic.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel XELA, soacraa dat de greu cu nepotzica sau...a dat de bani? Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
doar de bani ca greu il duce saraca de 2 ani jumate.
Ata ete ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
myky791 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza miremia eu o sa ii iau lui Yannis 3 jucarii de aici (inclusiv fluturele) http://www.lamazetoys.co.uk/activity-toys-24-c.asp am vazut ca se innebuneste dup elefantul roz si cred ca i-ar placea jucariile de aici, au preturi de Amazon si transportul e mai ieftin poate dau idei fetelor cu copii jucausi de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
faine tare jucarelele. fluturele acela canta ceva?am vazut ca are reducere cat ajunge transportul ?
dulcineea_cj spune:
eu am gasit un magazinas la mine in cartier care aduce haine de la Aramis cu adaos,bineinteles Au preturi destul de bunicele Sunt f faine Ca si pe site
cea mai fericita mamica :)
dulcineea_cj spune:
Intreba cineva intr-o zi,si nu mai stiu daca ati raspuns,cum faceti cu bbeii de cand aveti colaceii ? cum ii spalati si cand ?inainte sau dupa marea balaceala ?
Miremia,nu am reusit sa-mi procur solutia de la Amway pt curatat cada,inca Oare cu ce sa o spal si dezinfectez ? Inca astept POSTA Nu mai am rabdare
cea mai fericita mamica :)
Yasmine spune:
Dragelor, nu am mai apucat sa va citesc de mult, am sa incerc sa recuperez din urma.
Va imbratisez cu drag, mamici si pufuleti.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
miremia spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Intreba cineva intr-o zi,si nu mai stiu daca ati raspuns,cum faceti cu bbeii de cand aveti colaceii ? cum ii spalati si cand ?inainte sau dupa marea balaceala ? Miremia,nu am reusit sa-mi procur solutia de la Amway pt curatat cada,inca Oare cu ce sa o spal si dezinfectez ? Inca astept POSTA Nu mai am rabdare cea mai fericita mamica :) |
Poti sa incerci Igienolul de care spunea Andrelina. posta cred ca trebuie sa ajunga azi sau maine.
Iar cu spalatul....eu o spal in cada mare, imediat dupa balaceala. De fapt incep sa o spal de cand are colacul: maini, picioare, burta, fund, iar spatele, gatul si capul dupa ce ii scot colacul. Dar....NU FACETI CA MINE, poate fi periculos (am scapat-o de 2 ori cu nasul in apa).
Mirela fericita de Mara Ioana
micki_mica spune:
Salutare fetele,
Pisi doarme asa ca pot si eu sa pap si sa va scriu un rand. Si eu ma bag la reintalnire pe 1 iunie.
O trecem pe prima pagina sa vedem ce si cum? Poate apar alte propuneri...
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului