Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mandruta
|
Multumesc mult ...o sa trec si eu pe acolo ..poate chiar azi
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Te astept! Ai PM. De ce trebuie sa pui centurile peste scoica? A mea are un sistem de prindere (se da centura prin spatele scoicii si se baga intr-un suport). Nici a mea nu mai sta cuminte in masina dar eu o iau in speranta ca se invata. Mirela fericita de Mara Ioana |
Si la mine tot acelasi sistem este doar ca am o dacie si nu am unde sa prind centurile ...adica are centurile, dar nu gasesc unde ar putea sa se prinda ...asta o data ...si apoi ...nush daca as avea curaj sa plec doar eu cu ea ... oricum acum astept sa vina mami acasa sa stea cu pitica si o intind inspre tine ...
iulenca spune:
Daaaa, si mie mi-a placut de Miremia (pacat ca fi-miu nu avea stare si ne-am despartit repede)si poate o sa ma duc si eu la plimbare in National desi eu stau cam departe. Dar nu e problema ca mie nu mi-e frica sa plec cu Vladi la plimbare pentru ca daca avem carutul si mancarea la noi putem sa plecam dimineata si sa ne intoarcem seara. Azi ca sa ma misc mai repede l-am pus in marsupiu (ca slingul e spalat) si am mers cu tramvaiul si metroul pana la intalnirea cu Miremia. Mie nu mi-e frica de mijloacele de transport in comun mai ales ca la ora la care am mers noi erau libere si eu cred ca laptele de mama ii ofera o imunitate tare buna. In metrou a adormit ca ii placea cum e leganat. Barbate-miu pana mai ieri innebunea la asocierea copil - mijoc de transport in comun dar de vreo 3 sapt de cand masina e prin service l-am convins cu greu ca nu e asa tragedie. Prin urmare si fi-mea merge cu troleul sau tramvaiul la gradi desi pana acum nu a calcat in ele (cu 2 exceptii secrete de care tati nu stie ). A nu se intelege ca abuzam dar daca e nevoie sa ne deplasam asa mai departe recurgem si la astfel de metode.
Ruxita mama da la cati ani ai facut-o pe fi-ta ca eu in poze nu va deosebesc.
Alexutzo nu il mania pe Dzeu, auzi la ea marimea 38, pai altele daca ar purta 42 s-ar simti manechine.
Ayana si Cristies , intr-adevar eu de obicei sunt relaxata si foarte obiectiva, asa am fost si la prima sarcina. Da' sa stiti ca nu e bine nici asa ca zice lumea ca nu iti pasa de copii. Off ce de discutii am avut pe tema asta cu sotul si rudele. Dupa ei daca copilul a stranutat sau a tusit deja e f grav, degeaba le spun ca toti copii racesc sau ca nu orice stranut inseamna raceala. Si daca e copilul bolnav la ce ma ajuta daca ma agit, e suficient sa fie restul lumii agityata, cineva tre sa isi pastreze si calmul. De aceea va ziceam sa aveti incredere in instinctele de mama si sa nu plecati urechea la ce zic unii si altii. Eu asa puternica si incapatanata cum sunt in anumite situatii nu am rezistat si am zis ca poate au dreptate cei din jur si daca e spre binele copilului fac ca ei. Si pana la urma s-a dovedit ca tot eu aveam dreptate si de atunci am jurat ca nu ma mai indoiesc de ceea ce simt eu ca mama.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
Eleysa spune:
hihihi...iulenca hai ca mi-ai dat o idee ......cred ca o indes si eu pe isabela in marsupiu si o iau la prima ei plimbare cu mijloacele de transport in comun ...hmmm..sa vedem ce zice si ea ...o sa ii propun cand se trezeste
cristies spune:
Am revenit.
Aspirator cu baterii n-am gasit, dar am luat de la vibrocil si i-am tras cat de cat... printre lacrimi si suspine.
Multumim de urarile de insanatosire. Si eu sper cat de curand sa-i treaca.
Si acum restantele:
Ratusca, sa-ti spun o poveste patita de subsemnata: ma trezesc intr-o vineri cu politia la fabrica, reprezentanti ai itm-ului si un medic. "Am venit in legatura cu accidentul de munca, tre' sa dati declaratii toti cei prezenti bla, bla" Noi: "Ce accident lume buna, Cine s-a accidnetat?" Spun ei numele, omul urma sa intre noaptea, aia nu, ca vrem sa acoperim urmele si-o sa infundam puscaria...
Si povestea omului in cauza"vine la serviciu sa-si ia bonurile, in tinuta de strada la 40de grade, slapi si bermude, tipa care le impartea intarzie si impreuna cu alti asteptatori beau doua trei beri, pe drumul spre tramvai calca pe un capac de canal care se inchide peste piciorul lui, merge la urgente sa-l coasa si sa-i faca antitetanos, vine si nevasta-sa la spital sa ia bonurile sa mearga la piata, pe hol se intalneste cu o vecina asistenta careia ii povesteste ca barbat-su "venea de la munca" cand a calcat pe gura de canal, a auzit-o doctorul care a schimbat incadrarea, a chemat politia, a recoltat probe biologice samd." Inutil sa povestesc ce controale am avut in perioada aia dintr-o stupizenie...
Reteta de dovlecei (din cartea lui):
-2 dovlecei mari
-8 linguri ulei de masline
-3 bucati de mozzarella
-2 catei de usturoi
-1lingura de otet balsamic
-condimente (provnesale zice el)
-sare, piper.
Clatiti si stergeti dovleceii Taiati in doua si aruncati capetele. Taiati in felii subtiri de 0,5 cm pe lungime
Varsati jumate din ulei intr-o tigaie mare si prajiti dovlceii pana prind o culoare aramie la foc potrivit. Scurgeti pe hartie absorbanta.
Scurgeti mozzarella. Taiati-o in felii subtiri, sarati si piperati.
Decojiti si stribiti cateii de usturoi.
Amestecati intr-un bol otetul balsamic, restul de ulei de masline si usturoiul strivit. Sarati si piperati.
Faceti un mille-feuille, alternand feliile de dovlecel cu cele de mozzarella.
Stropiti cu sos si presarati cu praf de plante aromatice.
Si in vacanta plecam in Grecia, pe 19. iunie. Tre' sa calculez ca sa-mi pun amr...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Reteta de dovlecei (din cartea lui): -2 dovlecei mari -8 linguri ulei de masline -3 bucati de mozzarella -2 catei de usturoi -1lingura de otet balsamic -condimente (provnesale zice el) -sare, piper. Clatiti si stergeti dovleceii Taiati in doua si aruncati capetele. Taiati in felii subtiri de 0,5 cm pe lungime Varsati jumate din ulei intr-o tigaie mare si prajiti dovlceii pana prind o culoare aramie la foc potrivit. Scurgeti pe hartie absorbanta. Scurgeti mozzarella. Taiati-o in felii subtiri, sarati si piperati. Decojiti si stribiti cateii de usturoi. Amestecati intr-un bol otetul balsamic, restul de ulei de masline si usturoiul strivit. Sarati si piperati. Faceti un mille-feuille, alternand feliile de dovlecel cu cele de mozzarella. Stropiti cu sos si presarati cu praf de plante aromatice. Si in vacanta plecam in Grecia, pe 19. iunie. Tre' sa calculez ca sa-mi pun amr... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Stii ca . Eu pe canapea, Mara pe pat.
Distractie placuta in Grecia.
PS. Si la asta
Mirela fericita de Mara Ioana
cristies spune:
Miremia, daca faci concurenta fetitei sa faci balonase frume!!! (Si m-am regasit in ce ai zis cu hainutele, non stop am de spalat, de calcat, in comoda lui e full si n-am cu ce sa-l imbrac...)
_
Cresc
cristies spune:
Asa... reteta chiar merita incercata.
Eu vreau sa va spun ca iar am frigiderul plin de chestii non diet (v-am zis ca asteptam niste musafiri care s-au dovedit a fi niste ne(simititi)seriosi, si eu fata vrednica m-am pregatit"cum se cuvine". Sotul a zis ca e pacat de ele sa le aruncam, dar pun pariu ca daca gatesc cine stie ce fonfleu vrea si el...
_
Cresc
xela_07 spune:
ce mai fac fetele?
am scris un mesaj mai devreme si l-am pierdut
se vede ca e luni ca ati scris ceva. am citit tot, dar ....
eu sunt iar cu am2 acasa si in urmatoarele 2 -3 luni cred ca tot asa o sa fiu, mi-a facut o bucurie soacra mea si se apruca de amenajari in apartament .
Cristies - merci de intrebare, JALE!! si in conditiile de mai sus, ce sa mai zic...
Miremia - multumim mult ca te-ai oferit sa achizitionezi colaceii pentru noi. esti f f draguta si apreciem efortul pe care l-ai facut si il faci in continuare .
Nikole - daca ma ducea capul ii faceam transfer in cont lui miremia si nu mai te fortam pe tine sa te intalnesti pe ploaie cu ea. scuze, sper ca o sa pot sa ma revansez cumva fata de tine .
Sambata am vazut-o si pe Isa care e o simpatica si semana f mult cu surioara ei. Sotul tau pare f de gasca si va potriviti de minune. Mi-a placut mult de voi, sunteti o famile f f reusita .
Happyela - ce mai face Andreea cu iritatia? Sper sa fie ceva trecator cu crizele de plans de azi.
E o scumpa si o frumoasa. Sambata era intr-o rochita dragalasa ca ao adevarata domnisoara. Imi venea sa-l pun pe Cristi langa ea in landou ca tot era el agitat si nu prea se linistea la masa in brate .
Ayanna - merci de complimente. Poza era la un an dupa prima nastere, acum lucrurile stau putin altfel .
Oani, Catalutza, Evyme - sa va fie de bine botezul. Asteptam cu nerabdare poze.
Dastefa - ce as face eu in locul tau ar fi sa vorbesc foarte mult cu ea despre ce s-a intamplat in spital (chiar daca ti se pare ca nu intelege, ei bine ei inteleg, nu stiu cum dar inteleg). Despre ce ganduri ai avut tu, despre surioara si sotul tau, cum v-a marcat pe toti experienta asta. Dupa asta vine multa dragoste, fara limite .... Usor usor o sa treceti si peste asta cu bine .
Ma duc sa mai fac cate ceva ca acum se trezeste gasca. E asa de bine cand dorm am2 .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)