Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua! si de la noi! citesc cap asta si revin

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

neata fetelor !
Balonase,si noi facem MUUUUUUUUlte Spumite Poate se pregatesc gingiutele pt viitorii dinti
Accidente de kk si noi avem pana in gat cu tot cu baby love
Printul meu suge tot la 2 ore dar numai de la un san Inclusiv cand iesim in parc nu mai rezista mai mult de 2 ore flamand Inainte si 4 ore rezista afaraMa dispera faza asta cu suptul la 2 ore Nici nu-mi goleste macar un san Eu pot sa merg la concurs de tricouri ude (natural)si el nu mananca Dar creste f bine are aproape 7 kg la 3 luni si 2 saptamani ale lui,e vesel(nu seara seara avem concert si maraieli)...deci nu e extraterestru
Parul imi cade groaznic de tare Smocuri,smocuri Nu stiu cat e de ok Am o solutie Petroleum de la farmec-gerovital Nu stiu daca merge cu alaptarea
AMR...nu-l trec de rusine Si tot poftesc cu nerusinare ...ca sa citez o mamica
si am si AMP ...
editez ca nu mi-am pus ochelarii sa scriu corect
cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

MIREMIA noi il avem pe www.lamazetoys.co.uk/lamaze-elephantunes-108-p.asp" target="_blank">domnul si ne e de mare ajutor. Cand se supara pe mami ca ii curata nasul numa Elefantul beneficiaza de reprize speciale de zambete si balonase, tot pe domnul elefant il anunta prin tzipete ca ii e foame il trage de urechi nevoie mare si il imbratiseaza, il pipaie peste tot, sotul obisnuieste sa zica "lol! is making sex with elefantaky" . E f fain ptr mine ca petrece mult timp jucandu-se sngur cu elefantul iar eu pot face una alta. Avem multe jucarii simple de plush dar nici macar nu se uita la ele de aia zic, astea de la lamaze piuie, fosnesc si se pare ca au combinatia potrivita de culori. Eu mai incolo i l-as lua si pe Eddie Elephantunes, ala mai scump si smecher care are note muzicale pe trompa si poti inregistra cantecele facute de tine din note si apoi dai play dar deocamdata Yannis e prea mic, chiar daca altii au trecut la paralelipipezi si formule medicamentoase

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Unde stai? poti ajunge in National? sau in IOR? ca venim si noi (eu si cred ca si miremia, nu?)

de Yannis

Da, si eu.

Mirela fericita de Mara Ioana

si eu,si eu!ca stau pe iancului aproape de MC.si mergem fie prin national fie prin IOR

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Ruxita kilele se duc, fatza ramane iar tu arati ca o adolescenta!!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

eu nu am vazut poza cu xela
cris.d felicitari ptr amr pe kre l-ai dat jos
ayanna
LML ginerele meu DANIEL...sa creasca mare si sanatos

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

doamna "studenta" nu vrei sa o lasi pe Ema la nitzel chat cu Yannis? ca si el le are cu tastele cand sunt pe chat si web cu ta-su si il pun aproape de laptop sa se vaza p camera trage repede niste combinatii de litere de numa' numa' inca nu am reusit sa-mi dau seama in ce limba prefera sa scrie romana? greaca? engleza?

aaaa gata LOREX acu pricepusi intretzit de la baitza, am crezut ca ceva bucle/ permanent

Catalutza sa va fie de bine botezul!

Cristies! vreu si io dovlecei cu mozarella!

Fetele cand ne vedem????

DIETA eu mananc normal, mai redus cantitativ, cu accent pe chestii light si salate si cantarul e undeva intre 61,7 si 62,2 every single morning zici ca e defect, nici mai mult nici mai putin orice as face. Ma apuc sper sapt asta de sala si vedem daca se duce ceva ceva

BOTEZ se pare ca il botezam si noi pe Yannis anu' asta avem mici probleme cu garderoba ptr ca haine de botez in Grecia se gasesc intre 12 si 18 luni!!!! dar a fost Sotzul cu nasii la shopping si mi-au trimis 70 de foto cu haine, lumanari, cutii, marturii etc Ce sa va zic cacatzelu cu ochi de Yannis!!! (a nu se intelege gresit, imi iubesc copilu' da io pana ieri ma imbracam din Big Berceni si Uniriii/Cocor, de vro 3-4 ani am trecut la Mango/Pimkie/Zara da ce sa vedeti hainele de botez numa' Armani, Ralph Lauren/Polo, trussardi ....

Se pare ca vom face botezul la sfarsitul lui iulie (31 cel mai probabil) la un superb club de golf din Glyfada, Atena (Glyfada e un fel de Baneasa a Atenei, acolo sta sotzul meu si e la mareeeee Am vazut poze deci clubul arata ca in Anglia, superb, clasic, in aer liber, stul f frumos si meniul ptr ca deh Grecia e in criza si la ei in criza chiar se reduc preturile nu ca la noi, e 45E de pers, mie mi se pare f ieftin ptr fitzele care sunt akl...

Pot sa pun si io AMR cu botezul?

de Yannis

tii, ce ginere fitzos am. for the record, pe noi ne-a costat 40 euroi la otel/pensiune in brasov...fain, curat, dar nu ..golf, high class. no comment. totusi, Grecia ar fi o optiune de emigrare, sa stau cu okii pe copii

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Observasem si elefantul roz, e tare dragut. Si mie imi plac foarte mult jucariile lor, de altfel prima jucarie la care a reactionat Mara a fost una lamaze.

Uitasem sa va spun ca m-am intalnit cu Iulenca, o mamica foarte placuta si cu pui mic si dragalas de Iulenca.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

tii, ce ginere fitzos am. for the record, pe noi ne-a costat 40 euroi la otel/pensiune in brasov...fain, curat, dar nu ..golf, high class. no comment. totusi, Grecia ar fi o optiune de emigrare, sa stau cu okii pe copii

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

te sacrifici, aaa? vii la soare/cald/plaja, deh e grea domne viata de mama, faci orice sa stai cu okii pe copii

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza! Ce soare a iesit afara, dupa ploaia de ieri!

Fetele, sa va zic...aseara am pus-o pe Iuria in patut sa doarma prima repriza de somn de noapte si...nu am avut liniste fara ea langa mine, parca lipsea ceva si ma tot ridicam sa vad ce face! Abia asteptam sa se trezeasca s-o iau lg mine.La prima foiala am si luat-o...so...nu ea e dependenta de mine ci eu de ea
Dupa ce am pus-o next to me, am simtit asa o usurare!!!

Si va mai anunt ca vine tare din urma - are 5 kile!

Mergi la inceput