Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
miremia eu o sa ii iau lui Yannis 3 jucarii de aici (inclusiv fluturele) http://www.lamazetoys.co.uk/activity-toys-24-c.asp
am vazut ca se innebuneste dup elefantul roz si cred ca i-ar placea jucariile de aici, au preturi de Amazon si transportul e mai ieftin
poate dau idei fetelor cu copii jucausi
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mandruta spune:
Incerc sa fac prea multe in acelasi timp si nu iese bine. Va scriu, tin biberonul, ii cant copilului, etc. Vreau sa fac pe grozava!
Eu pot ajunge si in IOR (cred ca e mai frumos acolo), si in
National si in Morarilor. Stau in mijloc!
Va las acum ca sa nu mai fac alte boacane!
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Neata! Merci de cafea fetele! Eu sunt chiauna. Puiutul meu a facut muci. Si dupa cum va povesteam la un moment dat cand vede pompitza zbiara... Inutil sa va spun ca a dormit pe perna de alaptat ca sa stea cu capsorul mai ridicat ca se ineca... A si vomitat azi noapte, dupa niste reprize de plans ingrozitor, la 2 noaptea. Si a mai tot plans, ma mir ca n-au chemat protectia copilului. L-am bagat pe oscilococcinum, nu stiu ce sa iau de scos mucii... Ala cu aspirator nu-l vreau ca deja e marcat de scosul mucilor, sa mai auda si aspiratorul... ala cu baterii si cu muzicutze mi se pare ok dar cam scump...of... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
sanatate multa!!!!
De cate ori a fost putin mucoasa maia a scapat cu oscilo, asa ca bafta multa!
de Maia Ilinca (29.01.10)
ayanna_xem spune:
Neata' fetele!
Noi am dormit bine, bb-lina e zambareata...nush ce-a avut aseara, dar ma bucur ca azi e bine dispusa...a dormit pana la 6, a papat si s-a trezit acum...papat iar si acum asteptam sa faca precum purcica...
Am citit din urma...dar nush cat am retinut...
...oricum tin sa specific din capitolul trecut cate ceva:
Xela...esti bunaaaa, fato! Am vazut poza si am ramas cam asa ...
.....apoi, io am de muncit muuuult pana zbor cele 10 kile...nu-mi pun AMR ca ma deprima ...
Apropos de kile tin sa felicit si io studenta Cris.d...acuma, na, zuzu cum sunt, in prima clipa m-am gandit ca uite ca are enteroviroza aia 'plusul' ei...daca tot te-a chinuit atat si ti-a dat atatea griji pentru aia mica, macar atata avantaj sa ai si tu...cu AMR-ul.
Andre_lina imi plac tare mult postarile tale...si amuzante si emotionante in acelasi timp....aia cu 'punctul' m-a dat gata...dar nu numai aia...
...si gazela Decenuela e fenomenala...cu cei doi jiji ai ei...paralelipiped zici???...eh, subtirel....fii-mea deja zice acid dezoxiribonucleic si sternocleidomastoidian...
evy_me super pozele cu puiul de rapidist...si alea cu colacelul...le-am vazut pe toate...super, super....
Bea...am vazut ca ai mai iesit asa din cand in cand din butoi, dar poate iesi de tot...viata asta e si asa prea scurta ca s-o petrecem la intuneric in fundul butoiului....asa ca iesi mami la lumina, la soare...la Ivan...
Alexutzzza vad ca si tu ai formare in psihologie...ar trebui sa te bagi mai des aici la incurajat fetele...ca ia uite butoiul, e mai tot timpul plin...Ia hai sa ne unim fortele si sa-l aruncam in aer...un Captain Power ceva?
Cris_mario...pe tine stii ca te invidiez, da???? Io n-am sa fiu in veci asa de organizata ca tine si asa de harnicutza...Bravo tie!!!
Iulenca...si mesajele tale imi plac foarte mult...se vede ca esti o mama experimentata si relaxata, stii sa-ti pastrezi calmul si sa gandesti obiectiv...
Nikole...cred ca ai fost foarte inspirata cand ti-ai pus titulatura 'ancorata in realitate'...esti intradevar o fire foarte pragmatica si calculata, iti place sa tii lucrurile sub control si banuiesc ca nu-ti prea plac situatiile imprevizibile...tare sunt curioasa cu ce te ocupi, dar probabil ca n-o sa ne spui...
Fetele as mai scrie, dar m-au sunat de la servici sa merg pentru niste evaluari.....offf...si n-am nici un cheeeeef......si tre sa iau si fata cu mine...si tre sa ma descurc singura cu ea cu masina......
...ma duc sa ma pregatesc...ca-mi trebe timp si rabdare....of!
Va pup....o zi buna sa aveti...io sigur nu mai apuc azi sa intru....hai c-am intrat in priza!....pa pa
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
cred ca pe la un 2 - 3 o sa ma urnesc inspre tine ...te sun atunci sa imi spui pe unde trebuie sa ajung ...din cate am inteles undeva in sectorul 3 ...as veni si eu cu pitica, dar nu pot sa merg cu masina si cu ea singura ...invidiem mamici curajoase care conduc singure cu bebeii ...bine ca pe mine nu ma ajuta nici masina ca nu pot sa prin centurile peste scoica Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
Te astept! Ai PM. De ce trebuie sa pui centurile peste scoica? A mea are un sistem de prindere (se da centura prin spatele scoicii si se baga intr-un suport). Nici a mea nu mai sta cuminte in masina dar eu o iau in speranta ca se invata.
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Un pachet de 50 baby love sunt 32 de RON sau 33 deci cred ca-s mai ieftini decat premium care aducem 3 bucati ptr 2 de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Stii ca mor de ras aici!
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Unde stai? poti ajunge in National? sau in IOR? ca venim si noi (eu si cred ca si miremia, nu?) de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Da, si eu.
catalutza81 spune:
Buna fetele, deci nu v-ati intalnit!!! upiiii! E ok 1 iunie pt noi!
Onitza nu numai ca nu mi-au trecut dar e mai rau ca inainte. Acum am niste puctuletze de sange in piele pe sfarcuri, stii cum arata daca te musca un paianjel, ca iese sangele in piele, asa sunt eu pe sfarcuri . Dupa ce vii de la Culcer, da-mi si mie un semn sa imi spui ce ti-a zis ca nu mai pot de durere si stres. Si asa mica parca suge si mai des acum
Cris.d crezi ca ar fi puseu de crestere? Eu am dat vina pe vinul de impartasanie, ca a si vomitat (lapte+branzica) la cateva ore dupa el...mie mi s-a parut ca a facut o oarecare indigestie .
Imi pare rau de entorocolita, cum ai reusit????Sa stii ca si Irina cand se pune pe urlat se face vanata si nu o mai scot din ale ei cu orele, dar niciodata nu mi-a imaginat ca ar abvea ceva...decat poate o usoara instabilitate emotionala. Asa le zic celor care ma intreaba cu un zambet d'ala prost "ooo da ce are micutza de plange asa?", eu raspund: "a nimic e doar putin instabila emotional" si ma lasa toti in pace (mai ales soacra-mea....)
Catalutza mami de Irina
poze Irina
Ruxita spune:
aici vedeti comparatie inainte (eu cu un coleg) si eu dupa o balabusta in fusta alba... nu am oglinda mare in casa ca sa ma pot vedea in picioare (doar in baie unde imi vad fata si atat), si in pozele de ieri am constatat un adevar... nu voi intra in "butoiul" vostru din acest motiv... si nici nu e motivul pentru care nu am fost la intalnire (acolo am bifat doar 2 motive), dublura era ce mai vroiam sa adaug la mesaj.
Cris.d parcul Carol e ceva mai aproape de mine, mersi de intrebare...
pupici, fugim ca suntem urlaciosi intr-un mod bizar (manzulica cu pauze, rasete , chiote, iar plansete, iar pauze sa vada reactia mea..)
deci pozele http://picasaweb.google.com/110924542976458724276/ImaginiBlogger?feat=directlink
miremia spune:
Alexutza ms mult pt link, l-am salvat. Uite mieimi scapase si am tot sapat pe net dupa jucarii ieftine. M-am uitat la preturi...eu am dat pe Freddie (fluturele) 6.85 si pe Eddie (elefantul mov) 7.08.
Mara e in patut agatat cu toate mainile de Freddie.