Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Alexutza f tare locatia botezului, de pretul meniului nu mai zic. Sper din suflet sa va distrati maxim! Cand ii mai intalnim pe micuti?

Mirela fericita de Mara Ioana

Tu vorbesti???
si tu ai o suuuper locatie de botez ai sa vezi o sa fie fain! ai intrat pe net sa vezi poze cu locatia ta?? e dementialaaaa!!! Azi merg la vaccin pe la 5 deci nu ne vedem, poate maine sau pomaine
Cand mergi in Hambarului? as merge si eu sa intreb ceva...

Baby love Eu am luat un pachet de 50 de buc, cred ca nu aveau mai mici ca si io tot asa de test am luat, daca vrei iti pot aduce io niste pampersi in parc sa ii incerci

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

Neata si de la mine, Mara doarme.
Elefantica primit sms, daca vii pana in 5 jumate azi e perfect. Eu pe la 6 tre sa ajung in Romana sa vad cum mai arata facultatea , deci daca iti e mai usor pe la 6 sunt acolo si pe la 7 jumate ies de la un curs. Te gandesti tu cum iti este mai usor.

cristies imi pare rau pt gargaritzul mucios. am vazut in Carrefour o pompita de scos mucisori care arata asa ca un acordeon si parea sa fie mai eficienta decat una normala. Pretul era cam acelasi ca pt batista bebelusului. Mai exista si un fel de batista bebelusului fara aspirator, trage mama cu gura, am vazut la sensiblu.

Alexutza f tare locatia botezului, de pretul meniului nu mai zic. Sper din suflet sa va distrati maxim! Cand ii mai intalnim pe micuti?

cred ca pe la un 2 - 3 o sa ma urnesc inspre tine ...te sun atunci sa imi spui pe unde trebuie sa ajung ...din cate am inteles undeva in sectorul 3 ...as veni si eu cu pitica, dar nu pot sa merg cu masina si cu ea singura ...invidiem mamici curajoase care conduc singure cu bebeii ...bine ca pe mine nu ma ajuta nici masina ca nu pot sa prin centurile peste scoica

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
[
Tu vorbesti???
si tu ai o suuuper locatie de botez ai sa vezi o sa fie fain! ai intrat pe net sa vezi poze cu locatia ta?? e dementialaaaa!!! Azi merg la vaccin pe la 5 deci nu ne vedem, poate maine sau pomaine

Baby love Eu am luat un pachet de 50 de buc, cred ca nu aveau mai mici ca si io tot asa de test am luat, daca vrei iti pot aduce io niste pampersi in parc sa ii incerci

de Yannis

Ce idee buna mi-ai dat cu vazutul pe net. Daca vrei sa-mi aduci 2 babylove sa-i testez iti raman datoare (dau la schimb pampers premium care nr 3)
In Hambarului vrei sa mergem joi, ca au program pana la 15?
pt Yannis sa fie cuminte la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Eu merg la DM la Piata Delfinului cand ies la plimbare ca pot sa o iau pe fi-mea cu mine si pot sa casc gura pe acolo (atat cat imi da ea voie). Au multe chestii interesante. Si nici nu e aglomerat acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Eu merg la DM la Piata Delfinului cand ies la plimbare ca pot sa o iau pe fi-mea cu mine si pot sa casc gura pe acolo (atat cat imi da ea voie). Au multe chestii interesante. Si nici nu e aglomerat acolo.

DM la piata Delfinului ..nu stiam ca e si acolo ...unde mai exact ca stiu zona ???...dar mai mult din masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Noapte buna Decenuela! Si linistita! Pup jiji sa treaca buba!

Miremia, 1 iunie suna f bine!! Am sanse mai amri sa vin atunci!

Dastefa, pai poti s-o alaptezi exclusiv dar din bibe.Asta e! Plateea rezista eroic.Ea se mulge de la inceput si-i da din bibe! Miruna trebuie sa pape laptele tau ca sa recupereze imunitatea.Pupam mititica! Si mamica!
Vroiam sa-ti mai spun ca Iuria a fost constipata si maraita 2 zile si nu a ami zambit si vb cu mine ca in zilele bune.Si m-am gandit la tine.Vezi ce mult conteaza o suferinta! Deci, ai rabdare cu mirunica, petrece timp cu ea, vorbeste-i mult, canta-i, arata-i jucarii!

Catalutza, sa va fie de bine!

Alecsa, cand faceti botezul?

Pe 12 Iunie in sf am pus data De abia astept

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
[
Tu vorbesti???

de Yannis

Ce idee buna mi-ai dat cu vazutul pe net. Daca vrei sa-mi aduci 2 babylove sa-i testez iti raman datoare (dau la schimb pampers premium care nr 3)
In Hambarului vrei sa mergem joi, ca au program pana la 15?
pt Yannis sa fie cuminte la vaccin.

Dap categoric joi. Mai vorbim sa vedem cand facem traficu' de pampersi

Chiar vorbeam cu prieteni/parinti cat de tare e cu Yannis si Mara ca sunt numa 2 zile diferenta intre ei si "vorbesc" la fel, se plang la fel, cer lucruri la fel, sunt concentrati si pasionati de aceleasi lucruri (balonase)

Un pachet de 50 baby love sunt 32 de RON sau 33 deci cred ca-s mai ieftini decat premium care aducem 3 bucati ptr 2

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Unde stai? poti ajunge in National? sau in IOR? ca venim si noi (eu si cred ca si miremia, nu?)

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

DM la piata Delfinului ..nu stiam ca e si acolo ...unde mai exact ca stiu zona ???...dar mai mult din masina ...

A fost candva pizzerie acolo. Vis-a-vis de casieria rds, daca stii. Pe partea dreapta dinspre statia de tramvai spre piata. E deschis de cateva luni acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Miki_mika stiu ca tu ai avut lumanare din aia sculptata pt botez .. ce ornament i-ati pus? Poti sa-mi arati si mie o poza? Ca vreau si eu sa dau comanda si nu stiu ce flori sa-i pun

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

buna,

uite al3csa, aici, trandafiri alb-verzui si floarea miresei. e vede in poza.

spor la pregatiri!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Sarumana .. Imi place f tare . Asa ma gandeam si eu la ceva simplu .. I-am dat link-ul nasei sa vedem ce zice

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput