**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**
Raspunsuri - Pagina 10
blanca000 spune:
Lorellayy bine ai venit , te trec imediat si in listuta.
Fete,
care mai e programul de somn al zmeuricilor voastre? Eva si-a cam scos somnul de ora 17-18 si a mai ramas cu cel de dimineata si cel dupa masa de pranz.
Asta de cand am impus regula ca masa de pranz sa fie servita pana in ora 14:00 maxim, de obicei 13:30 si apoi somnic de vreo 2 ore.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
iulie.aug09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellayy Buna. Sunt mamica unei fetite de 8 luni si jumatate si as vrea sa ma alatur grupului vostru. Puiuta mea se numeste Natalia Maria si s-a nascut prin cezariana la data de 19.08.2010 (3650 gr, 53 cm, apgar 9). |
Gata, apari si in listuta. Da-ne si data ta de nastere, daca vrei.
Inca odata, bine ai venit in tufa de zmeurici
lorellayy spune:
Blanca multumesc
Natalia are 2 ture de somn dimineata - pe la 8-9 si la 12. dupamasa nu prea mai doarme. in schimb seara se culca pe la 8-9.
pooh spune:
Multumim pt. voturi!!!!Lorrelayy,bine ai venit!Blanca,si al meu doarme de doua ori,primul somn pe la 10-11 dimineata,al doile pe la 16-17....tot asa....cam 1.1/2-2oreSeara la cat se culca bebeii vostri?Mai nou nu reusesc sa-l adorm inainte de 22.30,si dimineata maaaxim la 7 e treazPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balįzs(09.07.09)
vias spune:
fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!
Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!
Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!
Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!
Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!
Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.
Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
lorellayy spune:
din cate stiu la brasov nu a fost autorizat mitingul. pe site-ul primariei spun ca cererea noastra e "in operare". sper ca luni dimineata sa semneze primarul ca sa nu aibe probleme fetele care apar ca organizatoare, pt ca mamicile tot o sa se adune in centru.
ayda_m spune:
Buna mamici!
Lorrelayy bine ai venit!
Andreea are tot 2 reprize de somn de f mult timp...una la 10-11 dim si alta la 16-17, tot ca Balįzs, de aprox o ora si jumatate fiecare.
Seara intre 9-10 se culca si dim la 6.30-7.30 e fresh
Inca nu vrea sa pape mancarica, ia cateva lingurite si gata, azi a fost sarbatoare ca a mancat 90 grame la pranz...in schimb nici macar fructele de dim nu le vrea...cand ma vede cu lingurita se face ca vomita...fara sa guste macar...si am incercat toate combinatiile de fructe.La iaurt nu face nazuri, ii place...de lapte nu mai zic ca ar bea toata ziua cred..
Sper totusi ca de la dinti e...abia astept sa iasa ca sunt ambele gingii umflate si ea roade tot...e si maraita
BB2 e bine...miscoceste de zor...e placuta senzatia, nici nu uitasem bine cum e
Va pup si week-end placut!
Ayda19+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
bely spune:
lorrellay bine ai venit in tufa, asteptam si pozici cu Natalia Maria.
blanca noi de 4 zile aproape ca nu dormim ziua iar noaptea foarte prost, azi abia 30 min a dormit si asta in masina cat a fost plimbata, de n-ar fi asa de scumpa benzina as plimba-o mai mult dar asa dau faliment.. vad ca iau puscat 2 dintisori de sus si pun seama pe asta maraielile ei plus ca mucii nu ne dau pace, zici ca pe minut ce trece se inmultesc mai multi. De azi n-a mai facut diaree iar aseara am mers la farmacie si i-am explicat farmacistei ce am patit si ne-a dat un lichid de saruri "re-hidratare" a trebuit sa bea 250ml dar nu stiu daca a baut 30ml, efect inchidea gura de nu intra nici varful unui ac dapoi varful siringii, si spunea ne ne ne si dadea din caput ca nu nu vrea, era asa de dulce de-mi venea s-o pap cand facea semnele astea si spunea ne ne, dar trebuia sa-i dau cat de cat ca imi era frica sa nu fie dezhidratata.
Fug in pat cat doarme si zmeurica ca imediat face ochi.
Noapte buna la toata lumea
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellayy din cate stiu la brasov nu a fost autorizat mitingul. pe site-ul primariei spun ca cererea noastra e "in operare". sper ca luni dimineata sa semneze primarul ca sa nu aibe probleme fetele care apar ca organizatoare, pt ca mamicile tot o sa se adune in centru. |
am fost anuntati ca pana luni la ora 12:00 primim neaparat un raspuns!...daca nu ne dau autorizatia, ne mutam la primarie si facem mitin g spontan! Nu cred ca ne vrea primaria acolo, am anuntat televiziunea, deja am vb azi cu Antena si au fost la primarie...crezi ca-s asa prosti????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE