**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**
Raspunsuri - Pagina 11
Motana spune:
De pe la 6 luni parca ar trebui sa aiba numai 2 sieste in timpul zilei, de acum ar trebui sa scape si de "morning nap" nu stiu exact cand, dar pana la un an parca. Cand raman cu unul il poate face mai lung pe ala.
Daris uneori doarme numai primul nap de la 1 la 2 pm si atat... ca azi de exemplu, dar de regula mai baga si de pe la 5-6-7 pe-acolo.
Uitati www.facebook.com/album.php?aid=159918&id=363020882508#!/photos.php?id=363020882508" target="_blank">aici ceva extraordinar, femeia cu pruncul la san, in pictura si poze.
Clara ce fain e mr.Bryce! vad ca si-a facut si prieteni! si sotul tau pare sa se joace mult cu el, ii face pe plac. De care sippy cup i-ai luat?
Moniland, foarte frumusele gemanutele, si delicate tare. Ce faine is suporturile alea de stat in cada. Cum e, se joaca intre ele, se cearta, converseaza? hihi.
inutsa scumpa foc Bia si expresiva. Ochii aia superbi de la tine i-a scos, nu?
pooh aoleu ce scumpaciune de omulet ai tu acolo! ori pentru el ori pentru decolteul maicasii o sa primiti multe voturi e grasunel si frumos foc! am votat.
andreea maine votam si pe printesa ta, ca azi nu ma lasa.
pooh spune:
Neata!!!!Trezirea a fost data la 6.30De cateva zile tuseste,haraie,off,ce m-am saturat,....M-am hotarat sa cumparam un nebulizator,fetele,care aveti aparat. pt. aerosoli,de care v-ati procurat?Si e greu de folosit?Doctorita noastra mi se pare ca nu-i adepta nebulizatorului,trebuie sa caut pe altcineva sa-mi dea reteta cand e cazul......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ClaraJ spune:
Fetelor va multumim frumos, ma bucur ca va place piticul meu.
MOTANA - da, tata-sau ii face toate poftele si se joaca cu el o gramada. Am si zis ca pe el o sa-l iubeasca mai mult caci eu sunt poreclita "nazi mom".:) Ca sunt cam organizata, asa, nu las totul vraiste. :) Nici nu vreau sa ma gindesc la ziua cind ii voi lasa pe Bryce singur cu tata-sau acasa. Cred ca Macaulay Culkin va fii mic copil pe linga ei.:)
Pai, are vreo doua sippy cups, asta de e cu noi in deplasare, e de la Tommee Tippee, nu stiu ce sa zic, nu are nimic special, doar un sistem care nu lasa apa sa iasa daca nu trage copilul din cioc, indiferent cit de mult ar invirti-o si rasuci-o el.
Si al meu are un somnic de dimineata de vreo 45min- 1 ora si un altul pe la prinz-dupa amiaza de inca o ora si cam asta e.
Azi vine prietena mea cea mai buna sa ne viziteze. Abia astept sa mai povestim si noi ca fetele.
Hai ca trage fiu-meu de hainele mele,
Va pupam,
Clara si Bryce
ClaraJ spune:
Ah, NOCE - vezi ca ti-am lasat un comentariu la postul tau despre nepotica ta. Poate gasim o solutie.
Gata, va pup pe bune,
Clara si Bryce
uliiasi spune:
Neatza, fetele! Poftiti la cafeluta!
Azi noapte s-a trezit David de mai multe ori, plangand, prima data am vazut ca ii era cald, avea tricoul ud leoarca in spate, a trebuit sa-l schimb, si apoi noroc de tzitzi ca a adormit. Voi cu ce-i imbracati noaptea, acum de cand a adat caldura?
lorrellay , bine ai venit in tufa, mai povesteste-ne despre voi, poze ceva sa va cunoastem mai bine.
Blanca, si David tot ca Balasz are somnul (am votat ochii aia maaari albastri), unul pe la 10-11 dimineata de vreo ora jumate-doua, apoi pe la 4-5-6 dupa-amiaza (depinde cand s-a trezit din somnul de dimineata). Se culca la 9 jumate-10 si se trezeste pe la 8(de fapt pe la 7, dar a fost de treaba in ultima vreme sa mai adoarma la loc o ora).
Pooh, aparatul meu de aerosoli se cheama Morreti (e de la Kyara), era singurul model din farmacie la momentul respectiv, dar cum era urgent sa cumpar unul, n-am stat pe ganduri. A costat 230 RON. Am fost multumita de el. Dr mi-a mai recomandat unul care se cheama parca Omron. Multa sanatate!
Am auzit ca o sa fie iar furtuna in Bucuresti, bbrrr.
Sa aveti o zi frumoasa si insorita(pana ce vine furtuna)!!!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
lorellayy spune:
Neata!
bely,ayda_m si uliiasi
camy luni,pe la 11 eu o iau oricum spre centru.
Natalia are 2 dintisori si de 2 sapt e un pic morocanoasa ca trebuie sa iasa si cei de sus. a avut cateva zile in care nu a baut decat laptic, dar pe la mijlocul saptamanii i-a revenit pofta de mancare.
pana imi dau seama sum sa folosesc functiile forumului va pun un link cu poze: http://picasaweb.google.com/lorellayy/NataliaMaria6LuniFebr2010#
lucia2000 spune:
Sunt mamica unul baietel de la Pufuleti 2010 si avem si noi nevoie de un vot pentru un concurs.
Ne scuzati pentru deranj.
Ne puteti vota www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">aici.
Multumim.
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
elenada spune:
Buna fetelor
Noi suntemplecati la bunici la Onesti si pt ca ne-am saturat de bloc am oreferat sa stam la casa la urte si nu la bloc. Piticii sunt incantati. Se bucura cand vad catelul si cand vad pe drum calul. Chiuie amandoi de bucurie. De cand suntem la bunici papam mult mai bine. Cred ca aerul curat le prieste.
Luni, Matei a facut primii pasi singurel. Era in patut si a mers dintr-un capat al patutului in altul. Asa m-am bucurat. De atunci nu mai reusit. isi da el drumul dar cade. ii este teama pt ca nu prea are de ce sa se agate ca e mult spatiu liber.
In schimb merg amandoi foarte bine tinuti de o manuta.
In patru labe fac un adevarat concurs. Unul o ia in dreapta si altul in stanga. Nu mai am nici o clipa de liniste.
Moniland ti-am admirat gemenutele. Sunt superbe si atat de diferite. Foarte frumoase.
Ayda felicitari pt bebe miscaret. pupici Andreei
Noi revenim la Bucuresti pe la inceputul lui Iunie. pana atunci nu am net asa ca mai trag o fuga prin vecini ca sa mai vad ce faceti
Pupici tuturor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
flosideea spune:
blanca Denis doarme la aproximativ 2 ore de la trezirea de dimineata cam 30 min si apoi mai doarme pe la 17-18 tot asa,jum de ora si seara doarme pe la 22 si la 7 e treaz!
lorelayy bine ati venit !!am vazut ca esti din bv...ce bine,mi`era "urat" aici sa fiu singura .mai zi`ne ceva de voi si vrem si pozici,binenteles.acum am vazut ca ai atasat poze.natalia e superba!
...
ma pun pe citit,dar nu inainte de a manca putin ca mooorrr de foame...revin
lorellayy spune:
flosideea multumim de aprecieri
si eu ma bucur ca intalnesc mamici din brasov. am vazut si eu pozele tale si Denis e tare tare scump
---------------------------------------------------------------------
Sufletelul meu Natalia Maria