**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**
Raspunsuri - Pagina 12
pooh spune:
Fetelor,mai bagati un vot,pls???http://www.cordcenter.ro/gallery/image/719.htmlPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
bely spune:
votul 101 pt Balasz
am vazut si eu pe Natalia Maria, superba
Azi i-am dat jumate de abacat cu branzica de casa, nu a fost yumy dar nici cah, tinand cont ca avem muci garla de ne curg in gura pot spune ca papa acceptabil, dar ne chinuim cu tzizi ca nu prea poate suge din cauza nasucului
andreea_1979 spune:
Fete mai votati-ne si pe noi pls http://www.cordcenter.ro/gallery/image/920.html
Lucia votat .
Pooh l-am votat pe frumosul Balasz.
Moniland ti-am admirat zmeuricile .
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PoziciFacuteCuTelefonulMobil
pooh spune:
Dormiti,dormiti pe vremea asta de kakao?Ai mei kinderi au adormit,astept sa se trezeasca sa mergem la cumparaturi.....Sper din toata inima sa gasesc un nebulizator,parca tot mai urat tuseste BalazsLorelay,ti-am admirat si eu printesaBelly,uoff,ce program are Patri.....sa scapati odata de muci,tare enervanti si pacatosi sunt.....E aproape vara si tot sunt o gramada de copilasi bolnavioriElenada,felicitari pentru primii pasi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
nusy spune:
Bely: poti sa-i dai linistita Vibrocil(picaturi,nu spray nazal),cate 1 picatura in fiecare nara(chiar daca scrie in prospect ca se dau la copiii peste 1 an)..mie mi-a prescris dr.cand Ingrid avea 8 luni si stiu ca si AydaM i-a administrat Andreei,tot la recomandarea dr.ei...eu i-am dat si a fost OK,i-au trecut mucisorii cam la trei zile dupa ce am inceput sa-i dau..Sanatate multa!
Moni: superbe fetitele tale! Si arata foarte bine,vis-a-vis de ce te plangeai tu,cu greutatea...
Lorellayy: bine ai venit,frumoasa tare Natalia,are niste ochisori ca doua mure.
Ayda: sarcina usoara in continuare...iar Andreei sa-i iasa dintisorii,sa-i revina pofta de mancare!
Elena: ce fain ca sunteti la tara,la parinti!!!Sa aveti vreme buna,sa le priasca "piticilor"!
Pooh: votat Balasz!Are niste ochi superbi.
Andreea: maine o votez pe printesa ta!
Ingrid merge deja bine...parcurge holul si bucataria fara oprire...si pe alocuri cu viteza chiar.
ely_cta spune:
Buna seara!
Noce,ne-am intersectat in parc aseara!!!Am simtit ca esti tu,dar nu eram sigura!Sincera sa fiu,asteptam sa-i spui pe nume lui Filip,ca sa fiu sigura!David si Filip s-au dat in leagan in acelasi timp!Ce coincidenta,nu pot sa cred!Acum am intrat si eu pe blogul tau!Daca intram mai devreme,intram cu tine in vorba,dar asa nu am fost sigura ca sunteti voi!Dar poate ne mai vedem!Am fost profund impresionata de cum mananca Filip singurel paste!!!Eu daca incerc sa-i dau ceva lui David,musca si in loc sa mestece(cu toate ca are 4 dinti),inghite si automat se ineaca!Filip mananca suuuuuuuper!
Alinutza,spor la proiecte!Mi-as fi dorit sa-mi spui ce vaccinuri ii faci lui Eric!Prevenarul il faceti?
Pediatrele astea m-au bagat in ceata,una mi-l recomanda,iar alta mi-a spus ca ea nu recomanda nici un alt vaccin!Incerc si eu sa ma informez cat pot,si sper sa iau o decizie corecta!
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
lucialu spune:
Ely, mie o pediatra care era insotitoare la cineva in maternitate cand am nascut, mi-a spus sa-l facem. Pediatra pupetei, care lucreaza cu copii prematuri si e asist univ mi-a spus ca il facem dc vreau eu Am mai vb si cu alt dr iara mare la care o tot duceam pe pupa. Ultimii doi mi-au spus doar cele obligatorii, cat mai putine. Si eu sunt pt cat mai putine. Pediatra mea mi-a spus clar:dc nu mi-a racit, nu mi-a facut nici macar rosu in gat, infectii si alte lighioane, si asta cu oarecare frecventa care sa denote imunitate slabita, NU are rost sa-l facem. Urmarim pupa si mai vedem dc se schimba ceva in rau si se cere(Doamne fere! ) Deci pas!
Sanatate Ericelului meu dulce, ginerel si putere cuscra Alinutza si de munca si de anduranta la ce mai ai de tras cu dintii!L-aam vazut si eu pe "iesi copile cu parul balai" pe bune e un blond bucalat si rumeior cum numa la Maramu si in Moldova mai vezi,de dac pur
Sanatate si Pepitului mic si dulce si figurantMq l-am vazut in filmuletul postat de tine. De cate ori il vad parca imi vad mandra, parca-s frati, au si ciuful cret in varful capului si fetisoarele miciCu ocazia asta danke pt faza cu olitaNoi am cumparat-o, probat-o de 2 ori, cu un unic pipi decartat, e o oli simpla, dar inalta si nu ajungem cu piciorusele jos bine de pe ea(chiar ca-i tron ) asa ca am abandonat-o fara mari mustrari de constiinta. Iar tu m-ai linistit total
Bely sanatate si puiutei tale! Sa scapati de mucisori
Vazut poze cu pui de :Nusy, Moniland(ce seama Irina cu tineeeeeee), Pooh, Motana...am ramas restanta cu Vladutul de Cornelia si mai tre sa maactualizez Toti si toate niste frumusatze dulci, ov corse
Felicitari Ingrid si Matei pt primii pasi independenti! La cat mai multi!
Noi bine, maraici ca ne ies 4 dintisori sus, centralii si lateralii, lateral dr vine mai sus, dar vom corecta cand se va putea. Nu vrea sa pape, azi mai bine ca ieri, vrea numai in brate si m-a supt ca in zilele bune, de parca au trecut,noroc ca inca am cu ce Am facut si infa de 6 luni, stiti ca noi eram cu 2 lni in urma...a plans sa-i aduca aminte si pediatrei de zilele bunee o smechera si o iubareata, se lipeste ca iedera si de mine si de tata-sau(mai mult de mine, inca, deci ma mai infrupt cat mai pot din obrajori). Ne-a cantarit si aici e o poveste, deci sunt sigura ca e prea mic cantarul pt o miscacioasa ca ea, cu maini si picioare afara avea 8, 200kg. Acasa cu toate adunate cu munca de convingere are 8700 si dc o pun in picioare pe cantar are 9 kg.Prima sigur nu o iau de buna. Tre sa ma cantaresc eu cu ea in brate, sper sa ma dumiresc. La 8 1/2 luni avea 76 tzanti
Si papam ft bine cu manuta, e o maaare pofticioasa, nu mancatoare, doar pofteste si ii dau, gusta si arunca dupa ce se plicti sau satisfacut curiozitatea.
Mai, mi-a iesit limba de 5 m cat o alerg sa-i tai unghiile, de cateva zile nu reusesc. Nu mai sta. Si nici la schimbat scutece nu mai sta, ma ia cu transpiratii si am nevoie de ventilatie dupa ce o schimbIncearca sa se ridice, a mai facut un buf din scaunel, dar la mine in brate ca o hraneam asa ca nu -sa lasat cu lautari. Si ultima placere pe care o practica intens(dc nu ar fi bb as banui-o de sadism) este sa-si furiseze manuta cand o alaptez, dupa ce se satura, in timp ce ma pandeste zambind, chipurile cerceteaza sfarcul, dar il ia de mot, il indeasa in tzitza si apoi il trage in afara rasucind si rade in timp ce eu ma zvarcolesc in extaz
si tati a inceput sa o dojeneasca asa, bland dar ferm cand face nazbatii... si mie mi se pare tare shod, ca nu-s obisnuita si stiu ca are dreptate si sa inceapa de-acum...dar primul instinct e sa ii sar in aparare, greu ma controlez si tre sa-mi repet ceva in cap ca e ok ce face el,Mi-e shod si sa realizez efectiv ca e tata, adica cu rol activ...sau interactiv...ca pana acum ii tinea companie, cand e acasa cateva ore pe zi, o plimba cu carutul si se jucau si cam atat.(ca sa- l parasc...nu schimba scutece )
pt fetele din Bucuresti, care sunt interesate de schimbarile care se fac la indemnizatii, alocatii...poate intrati la generale, maine sunt fete care se intalnesc cu L Sandru si alte parlamentare, mai molte colori, au nevoie de cat mai multe semnaturi de la mame.Intrati la generale pt detalii, luni e protest...pupa si cu mine multumim anticipat tuturor celor care vor merge!
La noi in oras nu s-a organizat nimic, dar dc aud si in ultima clipa ne prezentam si noi cu un taxi ceva.
M-am intins ca nu am mai dat pe aici. Sper ca nu am uitat de careva
NB tufa!
CriPOD spune:
Oare imi mai amintesc? Asaaa, am vazut-o pe Bia , pe Laurici si pe Irina , pe Natalia (welcome), pe Denis , Bryce , Delia Maria de icmanu .
Am clicuit zilele astea si pe voturi, cu mult drag.
Alinutza, sa se faca frumosul bine repede, sa poata sa va munceasca cu spor in continuare... Daca erai mai aproape imi trebuia si mie niste nisip de la rimini, ca eu am uitat sa iau cand am fost si acum am doua boluri de colectie goale, unul din rimini (si unul din puerto plata). Spor la proiecte. Pt muci i-am pus de doua ori apa de mare.
Nu l-au tinut mult belelele, dar a trecut prin de toate. Deh, a zis sa-mi arate ca ii functioneaza imunitatea pe toate planurile: 1 zi de febra, apoi 1 zi de muci, apoi 1 zi de tuse, apoi a incheiat cu un kkcel de apa verde si de-atunci, cam de joi e nou noutz. Nu ca ar fi fost el foarte necajit nici inainte.
Patricia, si eu am luat antibiotic pt mastita atunci la inceput, daca asta n-ar fi indicat in alaptat sigur ar putea sa-ti ofere altceva. Este pur si simplu neprofesional sa ceri cuiva sa opreasca alaptarea pentru un antibiotic. Iti vine sa crezi ce gandesti? Ca vrei sa alaptezi pana la 1 an? Ai reusit, against all odds.
lucialu, n-o fost cu intentie, haha. Lasa, ca doar stiai tu si fara mine ce trebuie sa faci rezonabil. Mie prevnarul mi l-a recomandat dr cu insistenta, de fapt m-a convins sa-l fac primul.
Mai da niste poze, sa vaz si eu pupa, sora de pepit cu motz cretz.
Felicitari bebelusilor umblatori!
Mai aveam ceva oare?
pepit
monica2008 spune:
buna fetili
vazut gemenute frumoase foc
vot pe BLAZAS si pe LAURA
MATEI di ELENADA felicitari pt primi pasi
INGRID de NUSY bv,DENIS mai are putin si merge si el tot asa de mult,el a inceput mai inainte dar e mai fricos.acuma merge cam jumatate de bucatarie si dupa cade in fundulet
MQQM daca vrei iti trimit eu nisip ca stau exact la RIMINI
noi suntem bine,DENIS e un pic mucios dar in rest e bine.de papat papam putin vrem numai tzatza(daca e mai buna aia).am fost la pediatra avem 78 de cm si 9850kg.
va las ca sa trezit gogoselul
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/