**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Inutsa,v-am admirat pozelePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni ce fete ai..chiar imi era dor sa le mai vad. Frumoaseeeeeeee...

Ps : Laura cam seamana cu Evita mea

Pooh am vott si noi. Pe fete maine.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Blanca,multumesc!!!!!Neata,tufa!!!!!Phiu,copilasii vostri la ce ora se trezesc?Al meu de pe la 6 incepe frichineala,se trezeste,mai plange,mai maraie,adoarme,se trezeste la loc iar de la 7 gata cu somnul....iar eu asa as dormiiiiiiiiSi seara adoarme fff. tarziu,intre ora 22-23....dupa ora 1 se trezeste si papa si somnic pana pe la 6.....oare nu ar trebui sa doarma mai mult noaptea?Eu in orice caz nu m-as suparaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Buna

Intru si eu sa va salut.
Pooh votat pe zmeurelul perfect. Cu ochisorii aia sigur va aduna multe voturi. Beatrice incepe frichineala pe la 5 jumate-6 dimineata si o iau in pat langa mine si asa mai doarme pana cel tarziu la 7.
Andreea o votez pe zmeurica ta maine.
Alinutza, Flosideea sanatate multa lui Eric si lui Denis, sa scapati repede
Moniland ai tinut fetitele ascunse pana s-au facut o mandrete de domnisoare. Sa stii ca arata foarte bine, ma refer la greutate, ca tot spui tu ca sunt slabute.

Eu in continuare ma lupt cu masa de pranz, care este dezastru total.
Piure de legume nu manaca deloc, am facut ciorbica acrita putin cu bors de tara, dupa 3 lingurite a inceput sa improaste in toate partile, singurele feluri pe care le manaca sunt spanac si pui cu mere si uneori borcanele de cumparat.
Am citit in dr Spock ca unii copii refuza legumele in jurul varstei de 12-15 luni, se pare ca Beatrice mai devreme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici! Hristos a Inaltat!

N-am mai avut timp sa scriu, va scriu acum cate ceva pana se trezeste David.
Am fost la oftalmolog cu David, nu l-am mai sters la ochi dimineata respectiva si l-am lasat cu secretia uscata sa vada dr in ce stadiu e si cat de tare curge ochisorul. Evident ca din prima secunda mi-a zis ca trebuie sa facem interventie, mai ales ca baiatul e destul de mare si nu e bine sa mai amanam mult. Am stat jumatate de ora cu ea si mi-a explicat anatomia ochiului, ce se intampla cu canalul, cum decurge operatia, etc. Am aflat ca masajul pe care-l faceam era intr-adevar gresit (si totusi a functionat la ochiul drept, ca i-a trecut prin masaj), cica trebuie sa fie de SUS in JOS, ca sa impinga secretiile spre partea ingustata a canalului si sa forteze largirea, iar daca e de jos in sus, pur si simplu se elimina prin ochi ce e in canal. Ma rog. Mi-a dat niste hartii pe care nici pana acum nu le-am citit, mi-a zis 3 zile posibile pt operatie si acum trebuie s-o sun sa-i trimit mail cu data aleasa de noi. SI....iar aman si tot aman si nu-mi vine s-o fac. Cred ca-s cu pluta. Dar ieri si azi arata asa bine si normal ochiul, n-a mai curs deloc. Mai astept pana luni sa ma hotarasc sa vad cum se comporta. Cica efectul anesteziei dureaza 10 minute, iar interventia in sine maxim 5 minute. Cea mai neplacuta chestie e ca trebuie sa-l tin flamand pe David 6 ore inainte de interventie si cand o sa se trezeasca o sa fie rupt de foame. INterventia costa 600 RON (la Oftapro) si include si plata anestezistului si consultatia de dupa.
Intre timp m-am bagat si eu la un proiect pe care trebuie sa-l termin in vreo luna, o sa lucrez o ora-2 pe zi cat doarme David si in weekend cate 4 ore pe zi, cat sta tati cu el. Sper s-o duc la capat, ma bucur intr-un fel ca-mi mai scutur neuronii, sper sa-mi amintesc ce faceam acum un an....

Moniland, wow, ce mari au crescut fetele tale! Ce domnisoare! Mi-au placut mult, mult, mult de tot!!!

In rest, astept minunata veste despre indemnizatie, ca de ea depinde daca ramanem in Bucuresti sau nu, daca ma intorc la servici, daca luam bona, sau daca ne mentinem planurile initiale. Oricum ar fi, sanatosi sa fim, ca o sa ne adaptam cumva.
Va pupacesc pe toate, sa aveti un weekend minunat, acusica incepe.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna fetele,

Mai aparem si noi si va transmitem salutari din Sofia. Suntem in a doua saptamina, Bryce s-a acomodat si cu fusul orar, doarme mai bine noaptea, nu se mai trezeste te miri la ce ore. Mai avem de stat inca o saptamina si dupa aia gata, mergem la casuta noastra cea draga de care ne e foarte dooooooor. O aduc si pe maica-mea saptamina care vine si dupa aia plecam cu totii catre LA.
V-am pus si noi citeva pozici sa ne vedeti si pe alte meleaguri.

http://family.webshots.com/photo/2970538660104756238asFvQe

Va pupam super dulce,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Clara m-am delectat cu pozele voastre. Sunteti o familie tare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Clara, ce bine ca ai mai dat un semn, chiar ma gandeam la voi zilele trecute. Ma bucur ca v-ati mai adaptat si mai ales ca mai aveti putin si va intoarceti acasa.

Fetele, ce ziceti de intalneala in weekendul asta, cum zicea Blanca? Macar sa ne intersectam intr-un parc, ca-mi inchipui ca n-om avea nu stiu cate ore la dispozitie, ca doar suntem la dispozitia bebeilor. Dar asa, mai pe la 2-3? Herestrau? Tineretului? Titan? Ziceti voi ca eu nu stiu asa multe parcuri.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Intru Asa rapids sa zic ca am votat una bucata printisor de pooh ieri si o printesa de Andreea azi.inutsooo,m'ai dat pe spate cu pozicilee.superbe!!iar bia .moni,ai doua comori acolo sunt niste scumpe si adevarate domnisoare!Clara fff frumoase pozicile,se vede pe Tati ce mandru e de baiatul lui!mi'au placut ff mult pozicile,buni e fotograful nu?uliiasi,parcul trandafirilor e bun?doar ca e in bv. fug sa culc una bucata cotoi papacios ca imi plesneste capul.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellayy spune:

Buna.
Sunt mamica unei fetite de 8 luni si jumatate si as vrea sa ma alatur grupului vostru. Puiuta mea se numeste Natalia Maria si s-a nascut prin cezariana la data de 19.08.2010 (3650 gr, 53 cm, apgar 9).

Mergi la inceput