**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fete !
Va trimit sa votati si voi de pe site realitatea.net http://www.realitatea.net/petitie-online--mentineti-indemnizatia-pentru-mame-la-85prc--din-venit--semneaza-aici_713324.html
Si va mai trimit ceva tot de pe site-ul realitatea.net http://www.realitatea.net/petitie-online--sa-taiem-si-din-banii-parlamentarilor-semneaza-aici_713465.html
Poohl-am votat pe frumosul Balasz
Mami super fericita de Laura Maria (16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna
Nu am mai intrat de mult dar incerc sa tin pasul cu cititul macar. De cand cu vremea frumoasa numai afara stam.
Daria tot nu vrea sa pape legume ... si cu fructele ne chinuim iar seara dc ii dau iaurt cu banane de la Humana e bun, restul bleah. Nu stiu ce sa ma fac cu ea ... este vizibil ca a slabit sau ma rog, nu a mai luat deloc in greutate.
La noi mesele sunt cam asa
la 6 juma-7 - tzatzi
10:30-11 - fructe (mar, para, portocala cu biscuiti) max 125 ml
15:30-16 - legume (azi are piure de cartofi cu un pic de dovlecel si piept de pui la gratar) 125 ml (max)
17 - tzatzi
20 - iaurt cu fructe sau mamaliga cu smantana, cereale dar nu prea vrea nimic
22-22:30 - tzatzi si somn pana a doua zi la 10 cu o pauza de supt la 6 juma
Eu cand va aud cat va mananca voua copilasii, ma apuca plansul ...
Cand ne trezim facem la olita si mai facem seara. O vad ca se screme si o pun repede pe olita Oare cand o sa invete sa ceara singura?
Pooh - nici nu stiam ca tre sa se voteze poza. Merci

Am pus si noi o poza ieri asa ca va rog sa ne votati si pe noi
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/290.html
Apropo ... iesiti luni in strada? Vor fetele sa organizeze un protest luni la 12.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Am pus is noi poza
Votati-ne si pe noi
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/920.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

www.flickr.com/photos/monicahhh/4603319553/in/set-72157621980600772/" target="_blank">Poze cu gemenutele mele.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Pooh, votat frumosul. Imi place ce ai scris la trasatura. Asa zic si eu despre Maria
Pe fete le votez maine si poimaine ca azi nu ma mai lasa.

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Moniland, ce au crescut fetele tale si ce frumoase sunt. Si diferite...
Avem si noi in cartier doua fetite gemene, una seamana leit cu tatal si cealalta leit cu mama.

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

ciao!
azi au fost cam 20 grade aici . ne-am plimbat deci

monitza uf, saraca ta verisoara. cum mai e bebelusul? sa stii ca stafilococul se intalneste in mai toate spitalele, nu doar la mat.cuza din iasi, din pacate

belly poate ti s-a mai zis, nu stiu ca daca nu am reusit sa citesc din urma, dar ai incercat sa fierbi la abur/oala fructele si sa le dai fetei?

pooh v-am votat! poze sunt la semnatura

moni tare dulci fetitele si ce au crescut!!!

dienutza multam!

motana, mqqm bun pontul cu paine cu unt la mic dejun pt bebe. Bia s-a declarat incantata!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Multumesc fetelor ca ne-ati votat!!!!Moniland,fetitele tale sunt absolut mi-nu-na-te!!!!Wow,am ramas fara cuvinte.......Cat au crescut si ce s-au schimbat!!!Sunt frumoase,delicate si dulciPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna tufa
intusa fructe fierte i-am dat sunt cah.. ar trebui sa incerc la abur. Vazut copia lui Patri, superba in unele poze zici ca-i una si aceeasi iar cand i-am aratat poze la o prietena mi-a spus ca si noi doua semanam, daca cumva suntem neamuri? am ras si am zis ca nu, la care ea totusi intreaba fata de unde e, cine stie poate sunteti neamuri si nu va cunoasteti.
moniland superbe minunatiile tale, si au crescut asa de mult
pooh votat, e superb Balasz si foarte expresiv.
Din pacate doar o poza putem vota si am vazut ca sunt mai multi bebelusi trecuti de aici din tufa.
Despre noi: Patri numai face febra si nici diaree numai are, dar avem nenorociti de muciii, ii curat nasucul cu aspirator si apa de mare sau ser fiziologic dar parca tot apar garla, iar ea nu poate respira si nici sa suga la san ca nu are aer si respira mai mult pe gurita. Fetelor voi stiti ceva despre vibrocil? am auzit ca-i bun dar pe prospect scrie ca abia de la 6 ani se administreaza, sau exista si vibrocil pt bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Corinna, multumim. Da, sunt foarte diferite. Nu seamana intre ele nici ca si surori.
inutsa, asa e, au crescut cum de altfel cresc toti zmeurici, vazand cu ochii
bely, multumesc
pooh

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput