**Buburuze de 2009 in actiune (21)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!

Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!

Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!

Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!

Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!

Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.

Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Reby, ma bucur ca iubita mica e mai bine!

Cris, abia astept s-o vad pe teroricea!

Ssabrya, merci! incerc s-o tin sa vad ce-o iesi! referitor la album, da, e cel de la albinute si bineteles ca am sa pun si poza ta ...acolo s-a facut curatenie de primavara, s-au mai scos din lista fetele care nu au postat de mult timp sau deloc; a fost tam-tam pe chestia asta

Eumada, eu una ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa iesim din impasul asta!

La multi anisori Stefania Alexia
si
La multe lunite Eva Maria si Razvan Ioan
sa crestei sanatosi si plin de noroc!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

In primul rand la multi ani Stefania Alexia sa cresti mare si sanatoasa si sa fii mereu fericita!
la multe lunite Eva Maria bubu de Eumada si Razva Ioan bubu de Elena_adina sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti mereu bucurosi!
Alic eu m-am hotarat sa nu ma mai uit deloc la Tv si chiar nu stiu ce s-a mai intamplat, cand o sa se stie ceva sigur o sa-mi zica mama, pe ea am pus-o sa uramreasca...sunt alaturi de toate mamicile din tara care vor iesi afara, am zis ca ies si eu la Oradea dar nu stiu nimic sa iasa cineva, oricum luni voi fi prin centru poate poate...am vazut niste pozici minunate cu printesa
Crismultam de cavie, iar scriu in schimbul doi dar nu am cand altfel, si ati si scris o gramada, ce-mi place...ma bucur ca sectoriciu nu e bolnavioara...iar in caz ca faci rost de trabuce sa ma anunti
Ema sa treaca burtica repede la bestiuta iar tie spor la invatat
Iry e bolnavioara printesa? Multa sanatate va dorim si sa ne tii la curent cum e printesa!
Anna distractie placuta la munte si multi sa treaca supararea, desi stiu ca nu are cum, fiindca si eu sunt suparata, dar asa macar umpic
Daniella te sustin si pe toate defapt, imi pare rau ca la Oradea nu am auzit de nimic sa se faca, ca altfel eram si eu prezenta
Crisss ia baga niste poze cu noul look, vorba Daniellei, le tii secrete?
Daniella ce frumusete de baiat am vazut si ce fain merge...si Raresutul tot mai bine merge, azi l-am tinut in ham dupamasa si cand am intrat in casa mergea f bine, nush pe noi tare mult ne ajuta hamul!...eu nu am mai intrat la topicul cu pricina de 2 zile am sa citesc maine dc apuc, desi nu vrau sa ma enervez....
elena_ adina ma bucur ca te simti bine cu noi si asa cum zici aici nu se exagereaza ca la alte topicuri stim noi unde ...dar fiecare vorba Emei cat il duce mintea, daca atata poate atata face...in fine aici si eu ma simt suupppeeerrrr si incerc sa-mi fac timp sa va scriu in fiecare zi
Simina la Andutu, bine ca i-au trecut bubitele de la fundic si sper sa te odihnesti mai bine noaptea asta, nici eu n-am dormit deloc azi noapte de la 2.30 pana la 5 Rares a fost fresh ba urla, ba radea, din cauza dintelui nr.8 care numa nu mai vrea sa iasa...weekend placut si voua
Cris si Rares e inebunit dupa muzica, la desene nu se uita dar la muzica non stop..ii place si lui Dan Balan cu Chica Boom, iar mai nou sta nici nu respira la melodia lui Smiley-plec pe marte(mie nu-mi place deloc), dar vreau sa zic ca si el va fi DJ Raressi asa bunicu sau a fost DJ in tinereti
Mada multi si multumim de tratatie!
SSABrya asa e mama nu ne da nimeni afara..ce chestie de parca asta era cel mai important cum arata prima pagina de asta ai fost scoasa de pe lista fiindca nu ai intrat des sa scrii acolo si s-a facut strigarea nu ai aparut si ti s-a dat erase, ca sa stii si tu, acolo cel mai important lucru este cum arata prima pagina nu sa se dea sfaturi sa se vb frumos si asa mai departe, dar cu siguranta aici nu se va intampla...pupicei multi si sa treaca repede durerea de la operatie...si eu am probleme cu alergia si mi s-a accentuat in perioada de sarcina, stiu cum e sa nu poti sufla, dupa ce am nascut am fost mult mai bine, dar acuma cand infloresc teii sunt terminata, numai cu pastile supravietuiesc
Iry offf saracuta imi pare tare rau, sa va faceti repede bine.
Camy sunt alaturi de voi si va tin pumnii sa iasa bine, sa aveti grija cu jandarmii aia idioti...offf am emotii pt voi, va multumim din suflet (noi cele care nu ne-am organizat sa iesim) pt implicarea voastra, fiti tari si arata-ti-le ce inseamna sa fii mama, sa vada de ce sunt in stare mamele!
Dragele mele va pup pe toate si maine nu cred ca voi intra merg la ziua nepotului meu, deci party time!
[pup si va doresc o noapte linistita!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

CRIS LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE, BUCURIE SI NUMAI IMPLINIRI, SA-TI TRAIASCA TERORICIU SI SA TE BUCURI DE EA MEREU! distractie placuta si sa faci multe (acuma ma pot culca linistita!)

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca.....Laaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuullllllllllllllttttiiiii aniiiii!!!!!!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca.....Laaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuullllllllllllllttttiiiii aniiiii!!!!!!
dar cine sa traiasca multi aniiiii, dar cine sa traiasca multi ani......Crissssssssss sa ne traiascaaaaa!!!!!!!

sper ca nu v-am zgariat prea tare timpanul
fata hai, sa cresti mareeeeeeeeeeeeeeeee, in greutate.....asa ca noiiii, sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de puiul tau!
alic s-a livrat bebe frumos si sanatos, amandoi sunt bine
sarumana fetele de urare dar uite ca afurisenia de burtica nu vrea sa treaca....am trecut pe mucilagiu pt ca orezul mi-l stucheste....de fapt nimic nu mananca......biscuiti mai rontaie rarrrrrrrrrr din aia fara nici un gust...lapte accepta vad, nu ft mult dar e ok si ceai....asta e in premiera, pt ca pana acu mi-l stuchea...poate om scapa si nu va fi nevoie sa ma duc la medic. in rest e vioi....doarme mai des, dar asta nu e rau...seamana cu mine, se trateaza ca pisica....prin infometare si somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

neata!in primul rand sarumanaaaaaa pt toate urarile la toate fetele si trei sa dau o cafea mareeeee si tort
in al doilea rand LA MULTI ANI ,CRIS!SA FII SANATOASA SI IUBITA ![
noi suntem oarecum bine caci nu ne trece burticamai,de luni tot moale1ieri am fost la medicu de familie ca nu am un ban in casa de pediatra si nea dat debridat pt reglarea tranzitului cate 5 ml seara si dimineata,ii dau hidrosec dar vad ca degeaba!nu mai zic ceai de mentasi culmea e ca acum se strange un pic si plange inainte sa faca caca......asistenta cica sar putea sa fie o explozie de mai multi dinti...sper sai treaca repede ca nu mai pot.plus ca azi noapte numa mia smircait toata noaptea
oare pot sai dau paracetamol daca e deranjata la burtica?vad ca mai noi ii curge nasu ,apos.......o fi tot de la dinti?!
deci prin urmare,multam de urari si la randul nostru uram la multi ani la sarbatoritii de ieri si lui CRIS
si ca un ultim gand:si la mine in oras si in sat toate mamicile protestam pt indemnizatie dar si pt salar caci majoritatea suntem in invatamant de 10 ani cu un salar de .....din care de iau astaia iar sia nu mai putem face nikkkkkkk

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

LA MULTI ANI CRISS!Sa fii sanatoasa iubita si fericita!!!

www.trilulilu.ro/sor_23/f99d94afa0406c" target="_blank">ASTA este pentru tine

Poze Razvanel
nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neaaaata!

eu azi am nunta!Acunm la 10 trebuie sa ma duc la mire acasa,si nu imi placee,mai ales ca acum dimineata ma duc numai eu cu Razvan ca sotul e de servici.

Offf,s-a trezit buburuza si plange,revin,sper!

la voi!

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Sunt mamica unul baietel de la Pufuleti 2010 si avem si noi nevoie de un vot pentru un concurs.
Ne scuzati pentru deranj.
Ne puteti vota www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">aici.
Multumim.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Subsemnatul Denis Andrei de la etajul 3,in calitate de ginerica,impreuna cu iubita mea Mirunel vrem sa-i uram pe aceasta cale soacrei mele respectiv mamei iubitei mele un sincer si calduros LA MULTI ANI,sanatate multa,fericire si iubire.Sa ne traiesti pana la 150 de ani sa ne cresti si noua copii care promitem noi ca vor fi mai cuminti decat noi si nu ii vom invata sa-ti dea peste baston sau sa-ti puna piedica prin casa....parol

Avem si un cadou pentru tine AICI

PS Mami zice ca te pupa si ea si-ti doreste toate cele dar ca va intra mai tarziu putin ca mai are niste treaba....cica din cauza mea

Mergi la inceput