**Buburuze de 2009 in actiune (21)**
Raspunsuri - Pagina 12
elena_adina spune:
Helooo!
Vin repede sa va servesc cu o ciocolata calda,haideti!
Eu nu mai intru pana maine ca am una bucata sot acasa si e ocupat calculatorul cu el.
reby-iry- insanatosire grabnica la printesa
anna-mama- multumesc frumos ,
dani3lla- merci muuuuult.Cat despre noruta ta,poti sa stai linistita,si Razvan a fost petit pe un alt topic,sunt si eu soacra.
emanuela- stai linistita ca nu-i nimic. la tine.
Ma simt tare bine aici cu voi,pentru ca,din cate vad,nu sunt fitze ca in alte parti,si mamici cu tendinta de a exagera in privinta copilului(ca face,drege,merge la 5 luni,deh...).
la toate fetele!
Poze Razvanel
nunta noastra
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
alic spune:
buna fetelor!
Cris, multumesc! oricum eu sunt mandra toata de Naty, stii cum e cu puiul ciorii
cand mai pui poze cu terorici? mi-e dor s-o vad
Elena, merci! va sa zica scrii pe luana?
Ema, las ca vine si sporul, incet-incet!
ia spune...a nascut Sim? ce stii despre ea?
Reby, da ce-a patit Rebekuta? off mititica... sa treaca!
ANna, distractie placuta la munte!
Dani, ce bine c-ai dat un semn...atat pot sa zic despre ce se intampla...daca te duci luni la greva, te rog eu sa nu-l iei si pe Denisache, am emotii pentru ce va fi acolo
ref la dieta, azi e a patra zi si nu simt nic , dar mergem inainte; prob e ca n-am putut manca chiar ca la carte, adica am mai mancat si niste frigarui, adica niste legume in plus...acu nu stiu cat conteaza; si-asa mi se pare ciudta ca e voie de prajeli, tocatura si altele; aseara am mancat mici cu ridichi, iar azi fac niste hamsii; ce parere ai? aa..si te rog sa-mi spui daca tu ai tinut aceste 3 saptamani numai cu ce scrie in prima etapa sau daca le-ai parcurs pe toate;
ti-am impuiat capul, da ce sa-ti fac daca ai slabit?
ps2: in timpul dietei ai facut si sport?
gata despre asta!
pozele sunt superbe, vad ca Denisache e foarte curtat, roiesc gagicile in jurul lui, cred ca o sa puna Mirunel mana pe sau poate cuscra? felicitari pentru "independenta"!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
Simina1980 spune:
Adina-si mie imi place tare mult acest topic si m-am atasat f tare de toate fetele de aici.Ce face Razvanel?Cum il sarbatoriti?
Anna-distractie placuta la munte!Un mare lui Vladut dansatorul!
Ema-pune mana pe invatat!Multa sanatate lui Dariusica-ptr burtica orez fiert cu morcov.
Reby-multa sanatate printesei mici!
Alic-toate suntem mandre de puii nostri dar trebuie sa si recunoastem ca oricum sunt cei mai ce!
Dani-ce frumos merge Denis si ce mandru sta el intre fetite!L-am dat pe Andu cu sudocream si se pare ca i-a trecut.
Lavi-cel mai important e Raresucul asa ca fii vesela ptr el!Si mie mi-e frica de tunete si fulgere!
Cris-.Meniul nu ni-l mai pui sa ma mai inspir si eu?
Va spuneam ca i-au iesit lu Anducu niste bubite si mi-era teama sa nu fie pojar....am fost la dr si era alergie la ampicilina.Acum i-a trecut insa azi noapte tot a plans de la 2 la 3,nu inteleg de ce tot presupun ca de la dinti dar nu mai stiu ce sa zic.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
A si ptr ca in week-end nu intru va urez de pe acum un week-end placut alaturi de cei iubiti!
la toate buburuzele si mamicile lor!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
sectoricioasa doarme
ema sa traiti am intelesun pipic dulce la bestiuta sa se faca bine
adina nici eu nu sunt tutungista,asa ca ma intelegi sper cat cheltui eu cu fetele astea pe trabuce ciocolatoase si vougue(apropos,cat cost un pachet de paie din astea??)
iry offf mititicamulta sanantete si sper sa nu se mai repete episoadele de vomamaine promit ca dau si ceva de-ale gurii ca cuscra-ta nu ma iarta altfel
anna hihihi,ce smecher estesi imi si maginez cum se chinuie sa imitee fain de mamicile care au puiuti interesati de cantecele pentru copii..a mea sufera dupa joe cocker cu you can leave your hat on(de care ma fac vinovata eu ca-i cant atunci cand o dezbrac pentru la baita),dan balan cu chica bom si timberland cu morning after dark DJ o face mamadistractie placuta la munte
cuscra sa-ti traiasca carnatulllllllllllllllllllllll...lasa diaspora si stai aicea ca nu te mai supara nimeni..daca nu-i trec mucii repede e clar ca i se par gustosi si ii recicleazanu de alta dar mereu da cu limbuta sa prinda si ea cevapromit ca o sa incerc sa pun si poze,numai sa le si facpentru tunete si fulgere,las ca atunci cand oi veni la bucuresti o sa-ti spun ceva sa nu-ti mai fie teama de elehai ca esti tare si lu cuscru sa nu-mi spui ca-i zice mamain afara faptului ca e cel mai tare,ia sa-mi spui tu mie ce cauta el intre doua???eu inteleg ca nu-l mai ploua asa,dar nu stiu ce-o sa zica si fi-mea cand o sa-l vada....ce dulce e de asta a inceput a mea sa mearga numai in picioare,ca a se intalneasca cu denisel asa cum se cuvine
ema bine zis nu se merita sa facem riduri ca e scumpa chirurgia plastica
adina ahaaaaaa,deci esti socrela si mergi blat,ai???ia sa faci cinste
alic ma omoara calculatorul ala ca-i merge bluetooth-ul ala in reluarea III la tvrdar o sa ma invrednicesc sa pun poze si filmuletul cu mergareata mea
simina mi de scuze ..azi a papat pizza si dimineta paine cu crema de branza,iar maine gratar la pranz si chec la ora 17:00pentru razvanel un pup dule sa nu-l mai chinuie dintisorii
daca maine nu prea o sa intru ,sa nu va speriati dar am o gramada de treburi de facut,oricum cafeaua tot eu sunt aia care o servesc
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
eumada spune:
BUNA SEARAAAAAAAA
Dau si tort .Multumesc pentru urarile adresate Evei....
Elena stiu ca tu vii de la zmeurici...bleah ai luat-o in freza si tu nu?Pe acolo toate sunt destepte frate.....
Mai fetelor si eu zic ca asta e cel mai fain topic al nostru ca nu ne certam si doar ne sfatuim.Imi sunteti si mie tare dragi.Imi pare rau de buburuzele bolnavioare dar daca sunt atomice si d`ale lu` Duracell sa fie sanatoase.se rezolva ....normal ca sunt necajita nu de ce spun "femeile cu idei"la care..de unde nu-i nici D-zeu nu cere.nu mai zic ca ma enervez iar....ci de faptul ca o sa fie greu greu si nu ma gandesc la mine ma gandesc la copil...nu spun indemnizatia mea este cu tot cu alocatie 1500 ron daca pierd 700 va dati seama e rata la masina..in fine de descurcat ne descurcam noi...numai ca peste tot va fi din ce in ce mai greu.mai ales ca eu bugetar fiind ma intorc la munca si iau tot atat(724 dupa 25% la suta reducere)..deci...mi s e rupe cum am mai zis..dar mi-e mila de alti oameni .....si de puiutii lor...nu toti au noroc cu parinti sa-i ajute cu salarii mari ale sotilor....nici vanzarile nici piata nu mai sunt ce au fost....e greu....si ma gandesc doar la buburuze...o sa-mi rup de la gura de la tot si va avea ea tot ce e nevoie chiar mai mult...fiecare suntem mame si stim ce simtim fata de bebeii nostri....adica simtim la fel.Ce mai aiurea rau de tot...offffffffffff
Multumim fetelor de afara pentru gandurile bune..stiti voi..Ema,Picki...si altele....
Eu zic sa aveti grija cu mitingul cele care va duceti ca jandarmii sunt niste marlani.........aveti grija vorbiti cu organizatoarele sa fie si televiziunile acolo...multe antene ca realitatea e ca trebuie sa facem ceva ca va fi greu.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
SSABrya spune:
Fetelor mul#539;umim pt urari
eu m-am operat pt ca aveam o deviatie de sept cam grava, de cand am fost gravida s-a accentuat si nu mai puteam respira pe nas, mai ales in timpul sarcinii. Si cum vreau bb 2, am zis sa ma operez inainte sa scap de chinul ala, dar vad ca deocamdata nu simt nici o ameliorare, sper ca n-am facut degeaba operatia.
Simina, daca am vazut bine parca ai probleme cu un fundulet iritat? Bryanna m-a frecat mult pana am descoperit cu ce sa o tratez. O spalam cu apa cu bicarbonat la fiecare schimbat de scutec si dupa ce se usca pilea ii dadeam in srat subtire cu Triderm, asta 5 zile sau mai putin dc vezi ca i-a trecut. Eu doar asa am facut-o bine de fiecare data. Si am incercat mute creme si alifii pana am descoperit asta.
Alic... spor la treaba. adik la dieta si parca am vazut ceva d albumul de 1 an? sau e valabil doar pt albinute? ca eu am vazut ca am fost stearsa dupa lista de acolo. Chiar as vrea sa stiu cine si de ce? ma rog, alegerea lor.
Bryanna
SSABrya spune:
Si asta oricum este cel mai tare. Noi chiar nu ne dam un mai desteapta ca alta, nu ne certam, ne acceptam asa cum suntem si cel mai important nu dam afara pe nimeni, nu?
Bryanna
SSABrya spune:
la toate buburuzele
La multi ani Maya si Stefania! Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase, frumoase, norocoase, destepte si bogate!
Bryanna
reby-iry spune:
uite ca sunt la zi cu cititul dar cu scrisul ciuciu,oricum sunt varza...reby,mi-a facut si febra 38 cu 5,mi-a tremurat toata de frica si plangea de parca zicea-i ca o omori cand i-am bagat termometrul in fundulet,ce sa mai zic de supozitor si plus ca sa lovit si la caput de un dulap,toata ziua a fost maraita,plansa ,numai tinuta in brate a vrut,bn macar ca am putut sa-i dau siropul de seara si nu la mai vomitat...
daniella-eu am rugamintea sa stai tu acasa mai bine,ca nu se stie ce se intampla la protest,bn in nici un caz,ori cu o musca in plus ,ori fara ea tot aia e gagicile suparate,off ca daca as putea sa va dau la fiecare cativa banuti sa nu mai suferiti v-as da,dar ma injura barbatimi-o,ca si asa zice ca sunt proasta ca cred toti mincinosii,bn stiti ca nu e vorba de voi,ci de asa zisi cersetori,chiar mi-am adus aminte am vazut si eu pt prima data aici ieri un cersetor in centru,cred ca era tigan roman
de nb
reby,printesa lui mami