**Buburuze de 2009 in actiune (21)**
Raspunsuri - Pagina 14
alic spune:
Cris, sa fii sanatoasa si iubita de Mirunel si de toti cei dragi! Te iubim si-ti dorim tot ce-i mai frumos si mai bun in viata!
ps: mi-au dat lacrimile cand am vazut ce cadou frumos ti-au facut Miru si Deni
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
eumada spune:
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!sa fii fericita si iubita crisssssssss si da-ne tort nu fi reaaaaaaaaaa
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
SSABrya spune:
Alic multumesc ca imi pui si mie poza, cand faci albumul? sa stiu sa ti-a trimit pt ca noi inca nu am implinit anisorul. Mai avem 2 saptamani. Dar zum vine soarele o scot la plimbare si ii fac poze .
Bryanna
SSABrya spune:
Lavinia ... si eu am o rinita alergica, nu imi ajungea deviatia asta, mai sunt si cu rinita, deci ma intelegi ca nasul meu mai ult ma incurca decat ma ajuta .
Pt cine vrea sa vada am mai pus acum poze noi cu buburuza mea.
toate buburuzele.
Noapte buna si weekend placut, sau ce a mai ramas din el.
Bryanna
reby-iry spune:
LA MUUUUUUULTI ANI SI MUUULTA SANATATE CRIS!!!SA NE TRAIESTI O MIE DE ANI,FARA INTRERUPERESI-TI MUUULTUMIM,CA AI AVUT GRIJA CA TOPICUL ACESTA SA MAI EXISTE!
reby,printesa lui mami
philip spune:
Citat: |
SSABrya asa e mama nu ne da nimeni afara..ce chestie de parca asta era cel mai important cum arata prima pagina de asta ai fost scoasa de pe lista fiindca nu ai intrat des sa scrii acolo si s-a facut strigarea nu ai aparut si ti s-a dat erase, ca sa stii si tu, acolo cel mai important lucru este cum arata prima pagina nu sa se dea sfaturi sa se vb frumos si asa mai departe, dar cu siguranta aici nu se va intampla |
:(
yioanna_s spune:
cris LMA cu mmm sanatate si fericire alaturi de miru si soata ta....sa fiti fericiti si sa ne auzim tot asa si peste 10,20 de ani...........kisssssssssssssssss
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
yioanna_s spune:
avem poze noi,pt fetele care nu ne-au uitat
http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=496503377&albumId=384098539
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
nu stiu daca s-a dat cafeaua,dar mai dau si eu ,perfuzoiace 2 la numar,trabuce de calitate si vougue fum]
La Multe Lunite pentru ieri
Serban Alexandru buburuza de Buburuza1979 sa cresti mare si voinic
Multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea si va doresc si voua tot ce e frumos pe lume si fericiretoate la pachet cu
lavi nu tin secretnumai ca nu am prins momentul sa fac pozehihihi,are de unde sa invete meseriela noi tati a fost DJ..deci e bine
ssabrya moamaaaaaaaaaaaaaa ce gagica betoana cu ochelari de smechera ai
yioana nu pot sa vad pozicile
deci am recuperat la foc automat ca mai am si maimutica terorista si una bucata sot idem ca si fi-sa
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist