**Buburuze de 2009 in actiune (21)**
Raspunsuri - Pagina 15
lavinia.p spune:
Offf draga mea Philip, nu fi suparata pe mine, nu faci parte din categoria respectiva, sa-mi repar gresala din exprimare...nu toate mamicile de albinute sunt asa, sunt mamici dincolo dragi mie si care chiar au ceva bun sa-ti spuna si care chiar iti spun din suflet, fara rautate, exact tu te-ai simtit...imi cer scuze de generalizare multi!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul creste mare asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
lavinia.p spune:
Cris multam de cafea si tratatie, foarte bune..cum v-ati distrat? Poze cand ne pui?
Cuscraaaa bine ai revenit, sper ca mai des, s-ar putea sa nu ti se vada albumul poate ai setare de private, vezi dezactiveaza...pupici multi multi la noruta de la Raresucu!
Daniella foarte frumos cadoul pt cuscra-ta
Merg sa-i fac papica la pitic si revin mai tarziu!
Va pup pe toate!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul creste mare asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
elena_adina spune:
Neata!
Am aparut si eu dupa o jumatate de noapte de nunteala.Sunt moarta de somn,dar pustiu meu nu are de gand sa doarma,asa ca beau cafeaua de la Criss poate trece.
Avem si poze facute ieri.Sper sa va placa.
,fug la bebe!
Poze Razvanel
nunta noastra
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
cris_82 spune:
se pare ca la noi se aseaza treburile cu somnicul lu' fi-mea..adica unul singur pe zisi in rest terorici cat cuprinde
lavi a fost foarte frumospana seara la 9 am avut musafiri si ne-am simtit bine,dar poze iocnu de alta,dar fina era cu bebele ei in brate,cumnata cu mine bucataream de zor si prietena ei gadila brotacul meu in buci sa stea cuminte..de baieti nu mai zic..au plecat in grup jos sa faca gratarul cu berea dupa ei.Dimineata a fost fain,ca am plecat daor eu cu al meu in oras la plimbare chipuriledar era asa urat si innorattttttttttsi am fost la un club unde am baut si coktail fara alcoolca deh,am fost soferita,iar seara maimutica ne-a facut bucata..de la 9 la 10 a plans cu suspine si nici macar nu e rost de vreun dintesi la 5:20 dimineta era fresh
adina poate-l pacalesti pe pitic sa faca nani totusi si deseara ne povestesti cum a fost la nuntacu siguranta imi plac pozicileP.S. semeni tare de tot cu viitoarea mea cumnata
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
elena_adina spune:
Criss- o nunta mai urata ca asta,sincer ca nu am facut.
Eu cand am fost mireasa,nu stiam cum sa ma comport mai bine cu invitatii,ca doar venise sa-mi dea bani,nu?
Eii,miresuca asta de vreo 100 kg se uita la noi,invitatii din partea mirelui ca la un... nu mai zic.
Eu inteleg ca era mireasa dar niste fitze pe ea si gesturi de-mi venea sa plec acasa.Din cate am inteles,majoritatea dintre invitati au mai scazut din dar,doar din cauza ei.
Mai stii,avea o privire din aia "ce cautazi ba si voi aici?"Urat tare,pacat de mire ca saracu nu stia cum sa-si mai ceara scuze,"ca s-o credem ca nus'ce".
Sotul meu,nici nu a vrut sa stam.Pe la 00:30 am plecat,avea niste nervi.Noi am facut si unele sacrificii sa zic asa,ca nunta a fost la vreo 80km de casa si noi cu bebe dupa noi,am luat camera acolo pentru el,am chinuit saracul copil si pentru ce?.
A trecut!
Am plecat sa langa bebe ca diseara ne ducem la nasi.
Poze Razvanel
nunta noastra
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Va pupam cu drag si vreau sa spun cu intarziere La multi ani Criss!!!!!
Ieri nu am intrat deloc din lipsa de timp.
Pupici
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
yioanna_s spune:
cuscra:ms.le pun pe picasa sigur se vad asa
http://picasaweb.google.com/yioanna/Noi#
pupici la toate revenim deseara
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
eumada spune:
Buna fetelor..ce faceti?
Eva mea de vineri se ridica de jos din pozitia culcat in fund singura.se reazema in cap si indreapta complet picioarele,apoi..tup in fund si daca e ceva in jur se agata si e in picioare de-a binelea....Vad ca buburuzele nu au probleme deosebite si ma bucur tare mult...imi pare tare rau cand vad buburuze mici si bolnave...fiti atente ca odata cu incalzirea vremii invie o multime de virusi lua-i-ar naiba...
Maine cele care sunteti din bucuresti veti merge la miting?
Sa fiti atente am impresia ca marletii de jandarmi or sa se impinga in voi...va pup fetelor si mai viu io..
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
yioanna_s spune:
adina:pacat ca ati chinuit bb vb ta,"saraca" fata.
cris:cum se poate k de ziua ta sa fii sofer?mai mai,oricum important k v-ati simtit bn.
cuscra:pe unde esti?pupam pe gineric si gingiutele lui.ce ati facut azi?noi am ajuns la ferma pana la urma dar a fost asa de urat afara a ploat cu galeata si nu am stat mult.
anna:va pupam dulce
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
dani3lla spune:
Buna seara fetelorrrrrr....Azi am fost la gradina zoologica daca stiam ma duceam tot in parc ca vedeam mai multe animale decat acolo si mult mai bine ingrijiteDeci sunt profund dezamagita...animale slabe,fara vlaga,murdare,putine si urate si....multi boscheti ca nici nu se mai vedeau saracele animalute de ei
cuscra sarumana de friptane,tort,pizza si alte piese deschimb...stii a am servit din toate ca e we si ma porcaresc da?
lavinia te rog frumos ...a fost un cadou de la Denisel pentru masa-soacra
elena adina am vazut pozici cu bebe mic si pitic si cu Puffffff....pa sa-ti fie rusinica....tu vrei si nunteala si somnoreala?Si piciul pe cine sa mai streseze si el aaaaa?Zi repede?auzi tu zi-mi mie acum cum vrei sa-ti spun...elena sau adina ca mie imi e greu sa le scriu pe amandoua ca sunt batrana si bolnavaNaspa patania de la nunta cu mireasa
cuscra asa am zis si eu de somnicul lui fimiu care timp de o saptamana a dormit doar o data pe zi de la 13 la 16 si ce crezi...a ramas tot la un somn pe zi dar de la 10 la 13 dupa care e ok pana pe la 18 si pe urma incepe circul ca i se face somn,nici nu vrea sa doarma,nici nu mai are stare si pana la 21:30 ne certam si terorizam unul pe altul
yoanna sincer ma pregateam sa te injur....toata lumea vazuse pozele numai eu(devoratoarea de poze) nu puteam sa intru...da m-am razgandit ca acum le vazuiSa nu te prind ca tunzi fata ca ma apas repede pe tzatza,ma teleportez pana la Oradea si sa vezi atunci bataitzaaaaa
eumada felicitari pentru performantele Evei si dulce dulce avertizata