**Buburuze de 2009 in actiune (21)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara mamici,v-am citit,dar nu am apucat sa scriu.

ALICE,multa bafta cu dieta!

ELENA ADINA,v-am admirat,sunteti doi frumosi,tu si Razvan,si tu esti asa tanara( sa stii ca am tras cu ochiul si la pozele de la nunta,superbe si ele si voi)

SIMINA,,fiica-mea e o scumpa,normal,ce ii este specific:e vesela toata ziua si mananca de rupe;mai rau este ca vrea companie permanent;si frati-su este total opusul

EMA,,spor la invatat!Offf,sanatate la pitic!

ANNA, ( si pe Vladut)

PICKY,daa,vreau si eu parola sa vad pe Stefi si pe Eva!

SSABRYA,multa sanatate!

IRY,multa sanatate lui Reby!

EUMADA,felicitari EVEI! ( a mea abia la 11 luni a inceput sa "miste")

LAVINIA,CRIS

DANI,felicitari pentru mers!! (am vazut filmuletul,bravo lui)
( ce sa mai spun,ca astia de la zoo au mai si scumpit in draci intrarea)

Va pup,o noapte usoara tuturor.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello gagici

dupa o baita binemeritata intru si eu putin sa va salut, nu prea am timp sa scriu din motiv de bubulina bolnavioara, dar citesc tot.

Va pup pe toate si doresc o noapte cat mai linistita

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,pentru doritoare avem si 2 perfuzoaice cu ness,trabuce la discretie si vougue

La Multe Lunite inainte

Stefania Alexandra buburuza de Yioanna_s
sa cresti mare si frumoasa

adina offffffffff,imi pare rau ca a fost un fiasco nunta si pe deasupra v-ati chinuit si cu bebebeincep sa-l compatimesc pe mire de pe acuma..cu atitudinea asta a ei vor pierde mult in viatahainu mai fi supi ca am trimis u pup la tine prin curierat
carina
yioana mai mami mai,mi-au ramas ochii la stefiisi tu arati tare bine
mada hihihi,felicitari pentru progrese ce repede cresc puiutii nostrii..pai chiar asa,toata iarna nici macar un stranut si acum odata cu venirea caldurii am trecut prin toata gama coloristica de muci
yioana pai a mea soata epieton pentru o lunaiar mie oricum imi place sa conduc,numai ca as fi vrut si eu sa-mi iau o votca-lemon
cuscra lasa nici cu noru-ta nu mi-e rusine,tot asa..de pe la 6 seara incepe sa ma terorizeze si o tine pana la 9 cand o culc iar cu cadoul ce sa zic,nici nu mai am cuvinte
nicuratze iti trimit eu PM cu parola pana intrapicky
dana ce a patit bubu???multa sanatate

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna dimi!

Am simtit aroma de cafea si am venit repede.

Azi am avut un bebe tare matinal,la 7 juma'era drepti,imi venea sa .Acum el doarme,dar eu....,cum sa ma mai bag la somn?
Aseara am fost in vizita la nasi.Chiar,vroiam sa va intreb,eu as putea sa le botez la nasii nostrii?Nasa trebuie sa nasca in octombrie si ne gandeam sa-i botezam noi.....sau se intoarce pomana si nu e bine?nu stiu...

dani3lla- de preferat Adina,asa imi zice toata lumea,elena e numele de botez

nicuratze- multumesc frumosa.
Asai m-am grabit,la 20 de ani m-am maritat,la 21 am avut bebe,iar acum,la 22 am bebe maaare.Dar nu imi pare rau.Si mama m-a avut la 21 de ani,iar acum ma mandresc cu mama tanara si frumoasa.

Mai revin cu un mesaj ca s-a trezit bebe,si nu am scris tot ce aveam de scris.

la toate!

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Am revenit!

criss-am primit .Nooo,da suparata nu am fost,mai degraba nervoasa.Si cand ma gandesc ca cucoana e aici vecina cu mine .
Da,mirele e o persoana foarte,foarte de treaba,dar din cate mi-a zis si sora lui e tinut sub papuc.De cand sunt impreuna vorbeste urat cu familia lui,chiar i-a zis mamei lui care era in Italia,ca ce fara ea nu se poate face nunta,si toate prostii bagate in cap de minunea aia.
Sunt curioasa cum au iesit cu nunta,ma interesez eu (parca sunt o baba)

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput

sarbatoritilor

Stefania Alexandra- buburuza de Yioanna_s
Sa cresti mare si frumoasa!

Poze Razvanel

nunta noastra

Mergi la inceput

fiinta asta terorista are un ditamai bazdacul mare adanc infift in buci ca ma scoate din minti de la ora astasi masa-mare cum apare la orizont,cum ii canta in struna si se pare ca iar o sa incep armata ca ma calca pe nervi situatia

eu sunt impotriva principiului cu "cate obiceie atatea bordeie" si chestii le cu ..nu se face asa,nu e bine sau asa se face ca asa a zis popama lasa recedaca tu asa ai convenit cu nasii ca sa le botezi copilul,e decizia voastra si restul trebuie sa-si vada de ale lor si sa va respectehihihihi,ce tinericaeu sunt babaciune clarca doar am facut sectorista la 27 de aniehhh,pai sa stii ca in cazul asta si eu sunt babaca si eu sunt curioasa sa stiu ce au facut la nunta

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

NENUMARATE LUNITE INAINTE STEFANIA ALEXANDRA , sa dea DD sa ai o viataplina doar de bucurii si impliniri

Cris , multumim de cafea si ca tare aveam nevoie, Bubu se pare ca aluat-o iar cu diareea dar incerc sa o tratez acsa ca ma ia durerea decap doar cand ma gandesc la spital, sper sa nu ajungem acolo

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

dana sper ca bubu sa-s revina si sa nu fie nevoie sa mai mergeti la spital ca mereu ati ajuns acasa cu inca un virus pe deasupra un

pentru bubu mica

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

LA MULTI ANI, CRIS! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos pe lume!

La multi ani tuturor buburuzicilor care au implinit lunite zilele astea!

Dragele mele, va pup cu drag pe toate Ma apuc sa recuperez si sa vad pozici

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput