**Buburuze de 2009 in actiune (21)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna gagici.... nu am putut sa ajung la protest si mor de ciuda...masina de servici a soatei mele s-a stricat si a trebuit sa plece cu masina noastra,cumnata nu a mai putut sa vina sa stea cu Denis si la ce frig e afara nu m-am iscat sa plec cu el.In alta ordine de idei fimiu a fost cam fitzos azi si nu a vrut sa adoarma...m-am chinuit sa-l culc de la 10 pana la 11:30 dupa care am renuntat si am zis ca il culc dupa ce papa la 13 si ce credeti eu eram la bucatarie ii incalzeam ciorbica si cand m-am dus in sufragerie sa-l iau la masa ....luati de priviti ce facea copilul meu ...si a fost bunaaaa ciorbica.

cuscra sper ca pupicul pe care l-ai trimis adinei era de la tine pentru ea nu de la Mirunel pentru Razvanel da?
adina nu stiu ce sa zic de botezat dar am avut si eu o dilema de genul cand am vrut sa botez fetita nasilor nasilor mei daca intelegi ce vreau sa zic si am trimit un mail la patriarhie si uite ce mi s-a raspuns "Impedimentele nu se refera decat la Taina Cununiei, la botez singurul impediment este cel al paternitatii directe, adica tatal sau mama nu pot fi nasi. De asemenea, nasii (sau nasul/nasa) trebuie neaparat sa fie crestini ortodocsi. Īn cazul dumneavoastra nu se īncalca niciunul din aceste principii.
Toate cele bune. Parintele Eugen."Totusi ca sa fii mai sigura trimite un mail pe adresa patriarhia@patriarhia.ro Mi-e mila de prietenul vostru dar cum o fi reusit femeia sa-l imbrobodeasca chiar asa de tare ca doar nu o avea miere prin anumite zone
cuscra vezi mai sus ce am zis de teroarea mica din Carpati...cred ca astia s-au vorbit sa ne terorizeze azi
danaMi sa dea DD sa se rezolve acasa si sa nu mai ajungeti la spital
anna te asteptam sa recuperezi si pe urma poate ne mai zici de voi

Mergi la inceput

Aaaaaa am uitat avem cateva poze de la zoo de AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Cris-la multi ani frumosi!Imi pare rau de inatrziere dar nu am mai intrat de vineri.
Dani-ce frumos doarme Denisache!Si ce mi-a placut cadoul ptr Cris!
Adina-sunt de acord cu fetele ca nu ar fi nici o problema sa botezati copilasul nasilor!Ce mai face Razvanel?
Anna-cum a fost la munte?Poate ne pui si poze!
Dana mi-sanatate multa puiutei!
Yionna-ce scumpica e Stefania!Imi plac asa mult fetitele cu codite...Oricum sunteti o familie frumoasa!
Reby-sper ca e mai bine printesa!
Lavi-a iesit dintucul?
Ema-sper ca e mai bine Dariusica!Ce ai facut azi la examen?
Alexa-
Elena-am mai auzit de frati care sunt diferiti in sensul ca daca cu unul te chinui sa-i dai sa pape celalat papa tot. Andrei dar si lui Raducu!
Alic-poate faci un album si aici la buburuze!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Dana, multa sanatate lui Bubu, offf, mititica, ma gandesc la voi sa treaca repede si sa nu mai ajungeti la spital
Adina, imi pare rau ca nu a fost nunta prea reusita, si ca v-ati chinuit atata drum toti 3... Sper macar ca Razvan nu a suferit prea tare si a fost cumintel. Am vazut poze, tare frumusei mai sunteti Ai putea sa botezi copilul, eu mai cunos pe cineva care au facut asta, nu e nicaieri o interdictie, imiportant e sa aiba copilasul niste nasi adevarati care sa stie sa-l iubeasca si sa-l ocroteasca

Ioana, ce frumusete de printesa am vazut in poze , si tu arati super super, are cu cine semana buburuzica
Mada, felicitari sunteti mari!
Nicuratze, esti o norocoasa ca ai o printesa mancacioasa si vesela Cat despre companie asa e si Vladut, dar trebuie sa bag o reeducare ca sa se mai joace si singur...
Daniela, am vazut pozele cu Denis la Zoo, dragul de el si ce frumos dormea ingerasul
Cris, spune-mi ce cadouri frumoase ai primit de ziua ta? ca l-am vazut decat pe cel de la ginerele tau dulce
SSABrya, multa sanatate Am vazut minunea, e o frumoasa Nu-mi vine sa cred ca sta cu ochelarii de soare la ochi, Vladut nu sta nici sa-i pun macar.
Lavi, cum a fost la ziua nepotelului? Pozici?
Simina, cum se mai simte Razvanelu? Sper ca sunteti bine
Alice, a vazut pozele cu Nalicu mic si scump, o frumusete

Iry, am vazut-o si pe Reby in pozici, tare mumoasa e Tu cum mai esti?
Picky, m-am uitat si la poze cu Stefi, o minune de puiuta

Ema, vazut si pe Darius, sa-l pap eu de frumusel Tu ce facusi azi?
Carina, Alexa, Serialbastre, Buburuza si restul fetelor, va pup pe toate cu drag si pe puiutii din dotare!

Hai ca am inceput mesajul de ceva ore bune, trimit si incerc sa mai revin

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Doamne,multi prosti pe lumea asta!
De vreo doua saptamani nu imi merge telefonul fix.Am sunat ca disperata sa vina sa vada ce este.

Azi se afiseaza un domn sa vada ce si cum.Ii explic ca am luat telefon nou de vreo 3 zile ca am crezut ca nu e bun celalalt,prostu nu intelegea,sustinea ca de la telefonul nou este.Degeaba ii spuneam ca din cauza cu am crezut ca e defect celalalt l-am cumparat si ca nu e de la telefon.
Mi-a verificat el cablurile,ca era suspect ca aveam net,ca poate nu l-a pus bine sotu'.Pana la urma tot nu i-a dat de capat.A plecat ferm convins ca e devina telefonul.
La vreo ora vreau sa intru pe net,nimic...Mai stau o ora...nimc.Sun la ei.Verifica,cica nu are cum sa nu functioneze ca eu apar ca am internet.Vine sotu si se uita la fire.
Mesteru lu'peste le-a pus invers si eu asteptam sa am net...Da telefonu tot nu functioneaza.MOOOOR

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

heloo, gagici cu buburuzici!

azi inmatriculam masina si daca reusim sa punem mana pe un IS 02 MAI ne-am scos...va dati seama ce barosani, da? (desi cred ca e luat, dar mai stii)

despre Naty numai de bine, multumim lui Dumnezeu
poznasa si razacioasa, ca de obicei, cu un proaspat dintisor la orizont, numarul 10 , diversificata mai nou cu branzica (cas) cu rosii si salata orientala ;

Nicuratza, merci! sper sa se vada ceva!

Adina(m-am conformat), nu te invidiea deloc pentru asa bebe matinal!

Dani, am vazut pozele de la zoo, faine....da' ia spune: ce cauta nenicul ala in peisaj?
cred ca nu e nevoie sa-ti mai spun ca Denisache e un frumos, nu?
aa...sa te intreb si-aici, ca nu stiu unde te prind mai intai: referitor la dieta..cam cand au inceput sa se vada rezultate cat de mici? te-am intrebat, dar nu mi-ai raspuns daca ai tinut doar prima etapa sau daca, in cele 3 saptamani, le-ai parcurs pe toate 4...

Simina, sigur ca fac daca exista cereri

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic

azi inmatriculam masina si daca reusim sa punem mana pe un IS 02 MAI ne-am scos...va dati seama ce barosani, da? (desi cred ca e luat, dar mai stii)

n-a fost sa fie
dar si 02 GAN e bun, nu?

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

anna-mama- da,Razvanel a fost cumintel.Am avut o verisoara cu noi pe care el o cunoaste si care a stat cu el in camera.Lui i-a placut ca a mers cu "bum-bu"( asa face cand e in masina)

Tre sa vina sora mirelui pe la mine si am sa o intreb cum a fost dupa ce am plecat noi si va voi povesti

Am postat un www.youtube.com/watch?v=xB3BJer9JIY" target="_blank">filmulet cu Razvan,dar scuzati calitatea imaginii ca abia m-am invatat sa umplu cu camera(e noua).

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput

RUGACIUNEA UNEI FEMEI

Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa
credinta, sa-mi daruiesti un barbat frumos, inteligent, puternic,
dragastos si supus. Sa fie compozitor, poet, sa aiba mult umor, din
acela pe care eu il inteleg. Sa-i placa familia si prietenii mei si nu
fotbalul.
Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin
baie. Sa nu ma faca sa astept atunci cand spune ca ma va suna. Sa
ajunga la timp acasa, fara sa miroasa a sapun necunoscut.
Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri,
sau sa-mi faca serenade. Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand
spune ca vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai
bine decat Fred Astaire .
Sa aiba un serviciu foarte bine remunerat. Sa fie generos si
cand cheltuiesc banii sa nu se supere. Sa stie sa gateasca si sa-i
placa sa ajute la treburile casei. Sa-i placa sa ramana ore intregi
ascultandu-ma. Sa gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul,
numai adevarul si nimic altceva decat adevarul.
Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la
masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate. Sa ma vada slaba mereu,
mereu. Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la
pat.
Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca
cu respect si cu pasiune, numai pentru mine si nu pentru marimea
sanilor mei. Sa nu aiba ochi pentru nici o alta femeie si sa-mi spuna
mereu ce frumoasa ma vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca.
Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte !
A M I N.

RUGACIUNEA UNUI BARBAT

Doamne, te rog, daruieste-mi o blonda, surdo-muta si nimfomana, cu
niste tzatze enorme si sa fie fiica unui distribuitor national de bere
.
A M I N

Mergi la inceput

Poze Razvanel

nunta noastra

www.youtube.com/watch?v=xB3BJer9JIY" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput