*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (111)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

camelia...suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ma da pe basescu asta cine naiba l-a votat?????si simpla prezenta nu-i de...presedinte, cu ftaza aia de clown alcolizat..ia uite ,puterea executiva in stat ,dadea mana cu florin salam la nu stiu ce nunta ,probabil de tigani...faina treaba, sa ne mandrim cu domnul presedinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Bebecris stiu ce povestesti tu acolo. Am avut ca sa spun asa nenorocul sa vad si eu asa ceva....nu intru in detalii...oricum va fi nasol pt multi dintre noi. Dar efectiv nu stiu ce s-ar putea face. Cu toti suntem socati de ce se intampla in tara noastra. Dar iti zic eu cel mai imp lucru e sa fim sanatosi si sa ne crestem copii, ca sigur ne-om descurca.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Otilia, sunt multe firme care fac asta si vor fi din ce in ce mai multe si angajatii nu-si permit "luxul" de a refuza un job, doar pt. ca nu sunt trecuti toti banii pe cartea de munca.
Multi angajatori prefera sa dea bani la negru angajatilor decat sa plateasca impozite la stat si din pacate asa cum am spus mai sus vor fi din ce in ce mai multi si nu avem ce face...tara se duce la vale, dar de undeva trebuie sa luam bani ca sa supravietuim, fie chiar si la negru.
Nici noua nu...ne convine situatia pt . ca am avea nevoie de un credit...ne gandim la pensie, dar asta este situatia actuala, speram ca in viitor sa se schimbe ceva si sa nu mai fim condusi de idioti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eu sunt in deplasare la ai mei, da` tot ma bag.

Laura, Cami, ma gandesc la voi, o sa fie bine!

Eu zic ca totul tine de perceptie, desi s-ar putea sa ma credeti nebuna. Percep eu ca base asta e un cretin? Asa e. Percep toata situatia ca fiind una de kk? Asa e.
Eu incerc si vreau sa nu ma afecteze, sa nu am ganduri negre, sa nu doresc nimanui nimic de rau. Desi suntem si noi vai de c... nostru daca ne luam la puricat. Eu aleg sa traiesc aici (si sa nu ma duc afara la ceva interviuri ce-am mai gasit interesant pe net), sa muncim pentru inca un bb, sa-mi inteleg soata ca e mai conservator si nu vrea sa dea cu piciorul la tot ce-a tras pana acum, fara sa ma autovictimizez.
Tragem de unde putem, haine pt mine si z iau de la bazar, soata poarta doar costume, le mai duc la modificat la croitoreasa, mancare, a venit vara, in piata sunt mai ieftine, cand avem mai mult liber fugim la tara, verzaciuni si aer liber, nu aveti impresia ca ajung sa ma stresez pt becuri aprinse sau sa ma gandesc cata apa consum. Trag de unde pot si sa fiu si eu impacata, (cu ideea ca vai, acum tb sa ma sacrific, nu sunt de acord) mai reciclez hartie, painea veche caut retete s-o gatesc sau o dam la porumbei - sa traiasca cineva si de pe urma noastra -, la imprimanta nu mai scot acasa daca se poate la univ la soata, la o cartela si-un tel am renuntat, imi ajunge un nr, am mai redus abonamentul la cablu... sunt doar exemple, fiecare sigur gaseste ce i se potriveste lui si familiei.

`mami, mami`, mi-e in spate, fug, va pup!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Camelia,

Nici nu vreau sa ma gandesc unde vom ajunge. Cica greul va fi din toamna. Mai greu decat acum? Ai mei sunt amandoi pensionari, si o au in grija si pe bunica. Nu le ajung banii decat pt cheltuielile casei...acum le mai iau si 15% din nimicul lor...
Ati vazut pe youtube domeniul lui Casuneanu? Sau casa d ela Snagov a lui Videanu? Saracii, cat or fi muncit pt ele...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

normal ca pt copiii nostri vom cauta tot ce se poate ca sa nu duca lipsa de nimic....
am redus si noi tot ce se poate reduce...pana si tipul scutecelor 9am gasit unele ffff misto, italienesti mai ieftine...iese cam la 0,6 ron/buc)...se gasesc la pta veteranilor, la magazinul pilco....servetele umede folosim de la auchan (nu mai avem nevoie de pampers pt ca facem dusulet la fundulet cand ne schimbam), nu mai iau portocale varsate, iau la plasa...mai fac o salata, o ciorbita de legume fara carne...david oricum nu se omoara cu carnea....dar laptele treb cumparat (bea aproape 1litru de tnuva/zi), iaurt la fel....cascaval....astea nu-i lipsesc.....
noi am renuntat sa mai bem suc...bem apa si se consuma cam 7 litri/saptamana....in weekend ne mai bagm la o berica cu lamaie...noi am renuntat de un an la al doilea abonam de telefonie mobila...avem cate unul cu minute garla in retea...cu nr favorite....noi am fost nevoiti sa strangem cureaua de un an pt ca avem rate care ne omoara...mie mi s-au rupt ieri sandalele....ma duc acum la chiosc si imi iau super glue sa le lipesc ca sa nu dau bani pe altele noi pt ca treb sa-i iau lui david de vara, sandalute si tot asa....nu mi-e rusine de sit in care suntem, dar mi-e ciuda ca nu am gandit la mom potrivit si am aruncat cu banii pe tampenii...de plecat din tara..unde sa ma duc ca as pleca acum...sa emigram....treb bani si pt asta...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Nu stiu daca are cine stie ce efect, dar merita incercat.

Va rog sa semnati sau dati mai departe…
Multumesc.

http://www.petitieonline.ro/petitie/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris si eu sunt la fel...mor ca nu m-am gandit acum cativa ani ca pot veni vremuri grele si am aruncat cu banii pe fereastra...daca nu aveam chef sa gatesc mergeam la restaurant...ca sa nu mai spun de cosuri umplute in hipermarchet si apoi mancare aruncata din frigider ca era prea multa si se strica...acum frigiderul e aproape gol.in primul rand cumparam papa pt. Sara si apoi pt. noi...mai o salata, un cartof, un pui...asta este o sa trecem si peste asta ca nu avem ce face.
Am semnat petitia de aseara, dar nu cred ca, celor care iau decizii le va pasa de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eu ma tot perpelesc gandindu-ma ce vom face, Boc canta (cacofonie neevitata intentionat) la tv "pusca si cureaua lata" si chelioasa danseaza cu foc, pt ca-i place melodia.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput