*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (111)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu nici nu ma mai uit la TV. Daca maresc impozitele/salariu si cota unica, stiti ce urmeaza...concedieri. multe firme nu vor mai putea sa aiba multi angajati si vor face restructurari. vom munci doar ca sa dam bani la stat

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Neoficial : in aceasta dimineata in sedinta guvernului s-a votat plafonarea la 600 lei.

Corina tot neoficial se vor mari ambele impuneri : si cota unica si TVA. Din iulie. Indiferent de rezultatul masurilor actuale. Stiu ca nu este o veste buna dar ma gandesc sa aveti in vedere aspectul, fara "daca".

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare de la mare!
Fetelorrrrr, acum am vazut si eu pe listuta cate gravidute avem!!!!! Sa fiti sanatoase si sa nasteti prunci sanatosi!
N-am mai dat pe aici de atat de mult timp, nici macar n-am mai citit, darmite sa va scriu ....
Noi suntem bine, sanatosi. Ma rog, cat se poate, in Romania timpurilor noastre... Si eu sunt fff debusolata de ceea ce se intampla... Dar imi zic mereu: bine ca suntem in formatie completa si suntem sanatosi. Ne vom descurca cumva... Bine ca nu suntem in stare de razboi sau ca nu a explodat vreun reactor nuclear p-aci p-aproape, etc... Mereu e loc si de mai rau, dar si de mai bine... Si conteaza care parte a paharului vrei s-o privesti... pe cea plina sau pe cea goala....
Noi suntem bine. Tati a inceput munca de vreo 3 saptamani, deocamdata lucreaza doar 6 ore/zi, insa este OK.
Eu am inceput o noua activitate (part time, ca nu ne permitem bona pt copii), locul meu de munca cel vechi nu mai exista... E foarte greu, cu timpul stau fff prost, caci inca nu sunt suficient de disciplinata si organizata... Dar vom trai si vom vedea ce-o mai fi....
Copiii sunt fff nazdravani, Anto se catara peste tooot... Nu mai am unde mai sus si "mai bine" sa pun lucrurile "interzise"... Mereu este dezordine maaare in casa, caci eu strang un lucru, Anto imprastie imediat alte zece....
Anto are 16 dinti. E mult mai voluntar si mai independent decat era fra-su la aceeasi varsta, mananca singur (inclusiv fructe si legume crude ). Nu folosim inca olita, suntem "pampersati"... dar cum s-o mai incalzi in casa, o sa-l las in puta goala, ca nu se mai poate asa, pe "praful" asta...
Inca e "mutulica"... zice doar (cand are el chef): mama, apa, tss, am (ham) si mi (miau). In rest, tipa si da din maini , arata dictatorial cu degetul si ne intelegem...
Ar mai fi multe de povestit, dar deja m-am cam lungit si tre sa fug.
Imi era tare dor de voi!
Toate cele bune! Va pup!

Mergi la inceput

Mirtha, aveam deja in vedere aspectul, dar perspectiva e sumbra. Conteaza f mult cat va fi cota unica. Se stie clar, ca in perioada de criza, sa cresti fiscalitatea, e crima curata. Vor fi afectate tot firmele care lucreaza legal. Vor creste cheltuielie noastre si cd vom trage linia, vom constata ca am muncit doar sa dam 'dari' la stat. Zau dc iti convine. si nu se gandesc ce vor face cu somerii care vor rezulta din privat?

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

noi am renuntat sa mai bem suc...bem apa si se consuma cam 7 litri/saptamana....in weekend ne mai bagm la o berica cu lamaie...

nu stiu ce intelegi tu prin 7l/sapt, dar vreau sa-ti spun (pt ca stiu din surse avizate) ca pt adulti, se recomanda 30-35ml apa plata/ kg corp/ zi.
pt copii ca ai nostri, 100-150ml apa/ kg corp/ zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

noi am renuntat sa mai bem suc...bem apa si se consuma cam 7 litri/saptamana....in weekend ne mai bagm la o berica cu lamaie...

nu stiu ce intelegi tu prin 7l/sapt, dar vreau sa-ti spun (pt ca stiu din surse avizate) ca pt adulti, se recomanda 30-35ml apa plata/ kg corp/ zi.
pt copii ca ai nostri, 100-150ml apa/ kg corp/ zi.

Mami de Baieti Isteti

perlute

am spus ca pe saptamana se duce un bidon de 7 litri cu apa plata...poate chiar mai mult....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

La mine se comsuma 80l/luna. Stiu sigur, ca avem aboanment. Folosim apa pt laptele zanicii, ceai, cafea si ce mai bem, plus ca eu pt greturi beau o sticla de borsec de 0,75 apa minerala/zi. Numai pt Arianna consum 1l/zi.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

wow, Mav, ce familie frumoasa si fericita am vazut!!!mi-a placut tare mult poza in care beau amandoi cu paiul din paharul tinut de tati si de Anto soricelul, unde isi trage nasul si-si arata dintisorii, asa face si al meu . aa si sa nu mai zic de voi doi intr-una din poze radiati, aveti ochii inimioare!Sebi incantator ca de obicei.frumosi frumosi , ce mai.

Apa noi luam cam 6 baxuri la 2 -3 sapt. noi suntem si mari bautori de apa deci e nevoie..aici , chiar e mai ieftina decat in ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mav, ce baieti frumosi ai! F reusite fotografii, are Anto niste ochi...

Bebecris, 7L/sapt e chiar putin, probabil nu sunteti mari bautori de apa. N-am socotit exact, dar noi consumam aprox 20L/sapt, in conditiile in care doar bem, nu fac ceai, cafea, mancare cu apa plata. E drept ca de cate ori plec iau apa de acasa, nu cumpar apa la 0,5L decat rareori, pt ca-i f scumpa, prefer sa umplu 2 sticulute din bidonul de 5L si le luam la plimbare.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput