*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (111)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Sunt intr-o stare euforica cum nu va imaginati! Am mainile transpirate si-mi tremura genunchii....stiu ca sunt off-topic, dar trebuie sa va zic...ca e singura veste buna pentru mine in ultima vreme: astazi am primit creditul pentru prima casa!!!!
Pe aceasta cale....ca sa zic asa...tin sa-i multumesc anticipat lu' MAMA OMIDA noastra, respectiv Mirtha!
Cu Dumnezeu inainte de acum incolo!

P.S. si ca sa va zic si cate ceva de copii...sa va spun ca Luca ma striga de luni de zile "tati"...nici vorba de "mami" sau "mama"

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nu ma intereseaza cine i-a mobilizat , nu ma intereseaza cine i-a adunat sau cine i-a organizat si nici cine au fost , ce au facut sau nu au facut . Pot spune doar atat: am vazut batrani cu parul carunt in strada !

Imaginea asta ...Nu stiu ...Nu pot sa spun mai multe.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Amalia, "tati" a noastra, te felicit si ma bucr f mult pt voi! Abia astept sa ne tii la curent cu evolutia situatiei, va doresc sa gasiti cat mai repede casuta mult dorita!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mirtha tocmai o urmaream pe purtatoarea de cuvant a guvernului cum spunea ca nu s-a discutat azi in sedinta guvernului despre scaderea indemnizatilor acordate mamicilor ...bine din cate zicea ea practic nu s-a discutat NIMIC
La batranii care au iesit azi in strada ma refeream si eu ieri in mesaj si la alte categorii

ps.Amalia ne bucuram ca ati reusit si va tinem pumnii sa fie bine si in continuare
Mav ma bucur ca sunteti bine si ca lucrurile au reintrat in normal

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Amalia, ma bucur ca vi s-a acordat creditul! acum ramane sa mai gasiti si apartamentul. acum cu criza asta n-au scazut preturile la apartamente? aici au scazut ceva..taman dupa ce l-am luat noi pe asta la cateva luni..

uf, ce situatie aiurea e in tara! tatalui meu i s-a mai redus pensia si in urma cu cateva luni...probabil si acum...ai mei au pensii bune, mai ales tata dar e oricum o tampenie si nu e corect. dar ce mai e corect in romania? ca la noi la nimeni. e de vina basescu? si pe langa el? patronii ce nu platesc taxe, doctorii ce iau spaga, profesorii ce nu-si declara meditatiile, agajatii din fabrica care se uita cum sa fure o bucatica de material, vanzatoarele carora li se pare absurd sa dea rest 5 bani, omul de rand care fura apa ,curent, etc..si-s multe, inca un catralion de cauze.logic ca-i pusculita tarii goala. cand toate astea n-o sa mai fie la o asa scara larga, o sa se imbunatateasca treburile. parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha, Criss, Oceanborn multumim mult!
Oceanborn fata de 2008 preturile sunt la jumatate, insa n-au ajuns la minimul atins in 2006, iar proprietarii tin cu dintii de pret. Suma acordata acum, nu ne este suficienta pentru un apartament de 3 camere cum ne dorim noi, deci saptamana aceasta mai solicitam si creditul de nevoi personale de care ziceam, pentru a completa suma. Asta pentru ca locuim in capitala...daca am locui in alta parte, ne-ar ajunge..
Acum astept cu nerabdare inceputul lunii iunie s-o aud cu o veste similara si buna si pe draga noastra Gynie.

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Salutare!

Bertha, multumim ca ati intrebat de noi...eu activez mai mult in umbra, din lipsa de timp... Suntem bine, ma agit cu inscrierea la gradinita pt Andreea, sa vedem ce va fi, Ana Maria e si ea bine face gimnastica la greu, daca e patutul ei aproape de canapea, se urca se da peste cap si cade pe saltea in patut, e f vesela cand face asta... Se joaca mult, alearga cu Andreea peste tot, invata tot mai multe cuvinte (disparate deocamdata, nu propozitii adica), este o urlatoare cand nu-i convine ceva, ii plac toboganele se cot la cot cu Andreea...

In rest, ca toata lumea sunt cam acrita de conducatorii tarii si de comentariile lor de tot ....piu piu.... astea de genul ca dam prea multi bani pe pampersi etc, de masurile lor cu reduceri salariale, pensii indemnizatii si toate cele...
Zicea cineva...nu facem copiii in functie de cati bani ne da statul... eu indiferent de cat stabilesc astia indemnizatia raman acasa pana la termen, adica inca 6 luni...
De cand stau eu in CIC, dupa prima nastere, am inceput tot cu 600 ron, la cat vor sa revina....dar 600 ron de la nivelul anilor 2007-2008 nu mai este acelasi lucru cu 600 ron din anii 2010, cand au crescut preturile la toate...
macar daca tot vor sa faca o suma fixa, sa o stabileasca la un nivel cat de cat decent, sa creasca un pic suma..
Cu bugetarii, ca-s prea multi...ok, dar atunci de ce ai mai scos posturi la concurs anii trecuti?! Te vaiti ca pleaca personalul medical in afara, zici ca vrei tineri (si) in structurile de stat samd...

in fine, asta e...ne-am descurca noi, sa fie copiii sanatosi

Amalia, felicitari pt credit!
Mirtha, urmarim informariile date de tine, chiar daca sunt neoficiale...lucrezi in domeniu?
Eliza, felicitari pt sarcina
Ramo, bebecris , multe putere, trebuie sa razbiti cumva!
Speedy, ce-ti mai fac nazdravanii?

Luni cica ar fi un meeting, la oferta pt guvernanti, cosuri cu pampersi murdari...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Mav, tare frumosi sunteti. Si nazdravani. Ma bucur sa aud ca sunteti sanatosi si optimisti si profitati de aceasta situatie.
Bebecris, mie mi se pare putin 7l pe saptamana. Pai asta inseamna 1l/zi, cred ca numai pentru David ar trebui sa folositi mai mult. Noi nu mai avem o masura de cand avem filtru pe apa de la robinet, dar inainte eram cam la nivelul Berthei.
Amalia, felicitari pentru credit, spor la cautari, sa gasiti un apartament cat mai frumos cu bani cat mai putini.
Mirtha, da ... si pe mine m-a socat imaginea pensionarilor, imbranciti si batjocoriti parca ar fi fost infractori.
Ocean, da ... ai dreptate vina o purtam toti de la mic la mare, dar aici e un cerc vicios pe care trebuie sa-l desfaca cei de la putere nu cei de jos. Prin masurile pe care le iau ei nu fac sa scada coruptia ci sa creasca. Asta-i trist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Amalia, tare mult ma bucur pentru voi! Stiu cat de mult va doriti casuta voastra! Doamne Ajuta sa va gasiti casuta asa cum doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ami ma bucur mult, mult pt voi!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput