*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (111)*
Raspunsuri - Pagina 6

Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 La sotul meu toata lumea ia bani la negru, indiferent ca mai ia comision (ca in cazul lui) sau nu...inclusiv directorul general...asa ca....o sa se duca tara la vale rau... ![]() Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
Ramo dar tu ce sustii acum? Ca daca la sotul tau la servici toti au salarii la negru atunci asa merge treaba.
Pai tocmai cu firme din acestea se duce tara la vale.
Si cu oameni care accepta asa ceva ca doar asa la final de luna au mai mult in buzunar.
Atunci de unde atata mirare ca s-a golit visteria statului.
Eli, va loveste pe amandoi criza asta. Nu e tentat al tau de un job in Norvegia. Geologi stiu ca se cauta pentru ca ei tot mai scotocesc dupa petrol.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+

Mirtha spune:
Am trimis in mailul comun proiectul de OUG care tinde a deveni un act normativ cu aplicabilitate de la 01.06.2010 privind reducerile salariilor , pensiillor , indemnizatiilor etc.
Veti regasi in cuprinsul proiectului toate categoriile de venituri ce se vor a fi reduse , procentul de reducere si modul de calcul (in anumite cazuri).
In acest proiect se prevedea reducerea indemnizatiei CIC cu 15%. In proportie de 99,99 % sursele neoficiale confirma orientarea spre cuantumul fix de 600 lei.
EDIT - Criss da , cunosc si am trait senzatia data de planurile rasturnate pe nepusa masa care se fac si se desfac din prostia sau reau-credinta a altora. In rest simt nevoia sa ma abtin de la orice alte remarci. Pentru mine zarurile au fost arucate acum este important sa vizualizez regruparea si sa imi canalizez energia in aceasta directie.
Amalia multumim. Sa stapiniti norocosi , sanatosi si impliniti noua casa !
Alina mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Amalia spune:
Mirtha multumim de urare! Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita ca pana acum
....ca nu ne-am luat inca o casuta...speram la asta
.
citat din mesajul lui Mirtha Amalia multumim. Sa stapiniti norocosi , sanatosi si impliniti noua casa ! ![]() Alina ![]() ![]() (17.10.2008) http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul. |
poze aniversare 1 an

aleinad.g spune:
citat din mesajul lui lauramiron [b]Cu Ecaterina vom merge la Dr. Sosa Ioana, pneumolog pediatru si homeopat. Lucreaza la Spitalul Clinic de Copii, este sefa sectiei de pneumologie, dar are si cabinet privat in Manastur. |
Eu sunt convinsa ca nu e vorba de astm. Doar o sensibilitate exagerata capatata in urma primei bronsiolite. E bine ca medicul e si homeopat, sigur va gasi solutia pentru cresterea imunitatii si intarirea organismului. Bafta la control, sa veniti cu vesti bune.

Mirtha spune:
Mai mult ca sigur speranta va deveni realitate
...Daca am tot prorocit si pina acum nu am dat chix , de ce nu ar fi si la voi la fel ?
Sa aveti o noapte cat mai linistita mamici !
[quote]citat din mesajul lui Amalia
Mirtha multumim de urare! Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita ca pana acum
....ca nu ne-am luat inca o casuta...speram la asta
.
Alina mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

aleinad.g spune:
citat din mesajul lui cameliam Ne pregatim de un hop pe care trebuie sa-l trecem saptamana viitoare, o operatie la palat (Alexandra s-a nascut cu palatoschizis, am mai zis eu pe-aici, dar mai demult) si momentan suntem morcoviti noi astia mari, ca ea n-are nici o treaba. Operatia o facem la Timisoara. Sper sa treaca cu bine peste interventie si sa se recupereze rapid dupa, dar daca v-amintiti: sa ne tineti pumnii luni de la 15:00. |
Suntem alaturi de voi, va intelegem grijile si stresul si vom tine pumnii stransi luni. Sigur Alexandra va trece cu bine peste interventie si va asteptam acasa sanatosi si fericiti.

aleinad.g spune:
citat din mesajul lui Amalia Mirtha multumim de urare! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sa aveti bafta, sa primiti creditul, sa va gasiti casuta dorita si resursele sa achitati datoriile.

bebecris spune:
e grav ce se intampla in romanica...le-au luat pensioanrilor si biletele gratuite pentru tratament....vai de noi...unde ajungem?
joi ma duc la servici sa vb cu seful meu sa vad daca mai este loc si pt mine din toamna..treb sa stiu ce voi face pt ca au inceput inscrierile la crese si gradinite si am o prietena care lucreaza in invatamant si care imi poate aranja la o cresa fff buna....alta solutie nu am...au incghetat si pensionarile anticipate...
sunt scarbita de astia....
bunicul meu din partea tatalui este pe moarte...are o tumora uriasa pe creier si din pacate nu mai poate fi operat....este deja metastaza..l-au trimis acasa... i-au dat niste medicamente care ii usureaza durerile...din pacate unul este fff scump si se gaseste extrem de greu.....se numeste FENTANYL...e posibil sa se dea gratuit dupa ce merge la medicul de familie....bunicul a mai fost operat acum 6 ani si i-a fost eliminata o tumora destul de mare...din pacate au ramas 2 mugurasi care nu au putut fi curatati....
am fost duminica la spital sa vad si credeti-am ca mi s-a distrus universul cand am vazut batrani lasati in pielea goala, inveliti doar cu un cearceaf curdar de kk, fara PAMPERS...bunicul face pe el de ceva timp....e dezarmant...s-a intamplat sa ramana peste nioapte fara pampers...si a doua zi dim sa fie gasit in pic goale, cu bluza de pijama ridicata si in fundul gol...tot ce i s-a administrat, a fost cumparat din banii proprii...
scuze ca m-am intins, insa...sunt trista, nervoasa, suparata...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

cherieactiv spune:
of fetelor...imi pare rau...daca va face sa va simtiti mai bine...AICI...nu se da nimic !!!3 luni si ...la munca cu noi...copii aici nu primesc nici un euro lunar..