Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***
Raspunsuri - Pagina 9
claudela spune:
V-am promis pozici cu odorul meu...Sper sa fi reusit...![]()
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
denisamada spune:
Buna dimineata! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 BIANCA, tare faza cu baltoacele. Eu recunosc ca nu m-as risca. Noi ne limitam la stersul si linsul podelei de la mall ![]() MONNVAS, sa stapaniti sanatosi patul! Va pup si o zi frumoasa! |
Vazut poze cu Ana frumoasa!

Nici eu nu as avea curaj de balacit in baltoace... dar ieri s-a tavalit Adela pe jos cu cei 6 puiuti de terranova... erau tare simpatici, se murdarise si-n ureki.

am pozat/filmat noi ceva cu telefoanele, dar... low-quality. Monn, felicitari pt akizitie!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
aris26 spune:
wooow....ne-am mutat la scutece!!!...ne-am re-mutat de fapt![]()
sa ne fie de bine
sunt in urma zeci de pagini dar am apucat sa citesc cuvintele frumoase dupa ce am postat pozele. va multumesc la toate
si pt ca am vazut ca ne cam bagati in aceeashi oala cu Bianca si adevarul e ca noi nu suntem nici pe departe asa de plimbareti(deshi vad ca impartasim visul casei pe rotzi la pensionare). noi am fost f plimbareti pana sa apara Alecu, si am incercat sa ne mentinem stilul si dupa nashterea lui. dar pana la 3,5 luni a urlat groaznic in masina si ne-a chinuit f mult la cateva drumuri in afara si ne-am cam speriat...acum incet incet prindem iar curaj sa plecam cu el, in plus de asta ne-a cam lovit criza in freza si ne-am pierit rau cheful de plimbare. sa speram ca ne revenim financiar si apoi o sa ne revenim si cu plimbarile.
oricum nu e nimic de invidiat, fiecare cu stilul lui si cu ce il face sa se simta confortabil(asa cum bine zicea Dyanna)
incerc sa recuperez si revin

25 martie 2009
Gianina34 spune:
buna mamici,
am reusit sa citesc din urma (cam pe fuga si-n diagonala, recunosc
) si am ramas impresionata de aventurile vamaiote si cele balticoase
- asa da, baieti de baieti, asta vrem pentru fetele noastre, nuuu?![]()
am admirat zambariciul nostru bolnavior acum (imi pare tare rau si transmitem numai ganduri bune si tone de pupici
) si pe frumoasa ana de pisik (din ce in ce mai frumoasa si dulce
)
l-am vazut si pe davidutzul tunsulici care mie imi place tare-tare mult; acum se vad si mai clar trasaturile frumoase mostenite de la mami
am urmarit cu sufletul la gura odiseea intarcarii si ma bucur mult de evolutia lui david (de-altfel, ma si asteptam sa fie asa
)
mi-a smuls un zambet de admiratie si nicholas cu cele 4 etaje
am vazut-o pe miruna
si dintisorii bebelachelui simonei
si ... nu mai stiu ce poze am vazut (dar am vazut tot
)
anaan - m-a luat cu fiori peripetia voastra; tinem pumnii sa identifici repede si ultimul fragment sa te poti linisti
m-am bucurat mult de mesajele florinelei (nu cinteaza ca-s probleme cu orezul, important este ca-i bine platinatul nostru drag
)
trimit mesajul ca mi-e frica sa nu-l pierd si revin
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
coco - bine-ai venit
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
aris26 spune:
ana - of, ce sperietura, sper ca a aparut si ciobul nr. 2 fara progleme.
pisik - ca tot a mai zis cineva, si eu am mereu senzatia ca Ana ta se face din ce in ce mai frumoasa
bianca -
f tare balaceala.
olga - cum mai merge intarcarea? am cautat si eu filmul tau. felicitari pentru curaj. senzatia aia este efectiv unica si nu o poti descrie niciodata. eu inainte de copil(ca apopos, de multe ori imi dau seama ca tot vorbesc despre viata mea impartita in doua epoci...inainte si dupa
)am tot sarit cu coarda, dar acum nu ash mai face-o... o fi chestie de motherhood sau de varsta...nu stiu
novus - deci Alexandra ne-a amanat intalnirea...n-are nimic. important e sa fie ea bine sanatoasa
mai citesc un pic si revin...ca tot timpul uit ce am citit![]()

25 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Am vazut-o in sfarsit pe Miruna cea dulcica si pe tinerii ei parinti! Si pe Ana cu mamica ei fotogenica in niste poze "profi", ca de obicei.
Mababei, Floric, Cami- mai ca nu m-a palit invidia ca Phiphi nu cere tzitzi cand v-am citit, mi se pare super dulce si induiosator cum fac copiii vostri
...Dar, vorba aia...sa am grija ce-mi doresc![]()
Cami, sa-ti spun unde vad eu ca nu procedeaza bine cumnata ta: pe de o parte ii da tzitzi la fetitza de 3,6 ani, pe de alta parte o face sa se simta vinovata pentru asta!! Stai putin, ori iti asumi alaptatul cu tot ce implica, ori taie-l frate, scurt si abia apoi poti sa-i spui fetei ca e "fetitza mare" si s-o certi daca mai cere! Eu cred ca a ta cumnata se simte bine alaptand dar ii e rusine de ceilalti, mai bine ar intarca-o in cazul asta, daca depinde de parerile celorlalti.
Eu nu sunt "pro" alaptat peste 3 ani, dar nici nu judec daca alte mame (in acord cu copiii:))) decid s-o lungeasca. Peste 4 ani mi se pare total aiurea sa mai alaptezi, dar pede alta parte, nu am date stiintifice sa certifice ca e nociv, doar ce-mi spune bunul simtz.
Eu problema alaptarii pentru mine o vad (acum!:)) asa: pana pe la 18-20 de luni ale fetei nu-mi bat capul; imi convine de minune ritmul ei de supt, nu ma incomodeaza (ca nu am chef inca sa ma reintorc la viatza de noapte din cluburi...repet: INCA
), rezist psihic si fizic etc. Dupa 18-20 de luni voi incerca sa induc un anumit program mai la multe ore distantza, astfel incat pe la 2 ani, 2 ani si 2 luni, procesul alaptarii sa fie finalizat.
In ciuda aparentelor, sa stiti ca nu-s "breastfeeding nazi"...n-as insista niciodata ca o mama sa continue alaptarea dupa 8-10 luni daca se simte super-obosita, devitaminizata, inconfortabil etc. La mine inca nu s-au pus problemele astea. Pe de alta parte eu i-am indus lui Sophiphi anumite obiceiuri legate de supt. Avand niste pitici pe creier, eu nu am alaptat niciodata afara, in aer liber; admir mult pe cele care pot si-mi place privelistea, dar eu nu am putut. Asa ca Phiphi pur si simplu nu asociaza iesitul afara cu alaptatul, nici nu-i trece prin cap macar sa faca vreo aluzie, cred ca e convinsa ca nici n-am tzitzele la mine:))). In plus, de vreo 5-6 luni ea stie ca alaptat inseamna pozitia culcat; deci cand misuna prin casa iar nu-i trece prin cap sa ma caute la bluza, ca doar nu suntem la orizontala!:)) Am scapat usor cu asa un Taur ordonat, organizat, tipicar si iubitor de rutina, nu? Cred ca ar fi fost mai greu cu un Berbec![]()
Of, Anaan, uitasem sa-ti scriu: groaznica faza cu pipeta
Am si io una in sertar, dar n-am folosito niciodata, acum cu atat mai mult n-o sa mai pun mana pe ea! Dar ce fortzos a fost Andrei, de-a putut s-o roada...ofof.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
gigelica20 spune:
Buna fetelor,
Se mai pregateste vreo iesire in parc? Daca da, cand si unde?
Rugaminte: cand se mai pregatesc intalneli...imi da si mie cineva bip sau sms, ca sa venim si noi?!
Olga, felicitari pt cheliutza...si Victor e identic ca si Davidutzul. Sambata am cumparat o masina noua de tuns...si am si testat-o...o sa pun poze...
http://picasaweb.google.ro/109413098287605623356 ...astea sunt cele mai recente...din weekendul ce tocmai a trecut...
Sa aveti o sapt usoara...
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Avem si noi dintisori vizibili ![]() |

; e bestiala cum rade, m-a terminat!!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui aris26 pisik - ca tot a mai zis cineva, si eu am mereu senzatia ca Ana ta se face din ce in ce mai frumoasa ![]() |
ai perfecta dreptate, e tot mai frumoasa si mai domnisoara finuta!!!; pe mine ma termina aerul ala de independenta..... o sa fie un caracter foarte puternic si tare hotarata in viata; pisik sa nu te mai aud ca ai nemultumiri ca nu face cate ceva.... ca poti sa le ai pana la batranete.... se vede clar ca o sa faca totul NUMAI atunci cand va vrea ea... puteti voi sa va dati peste cap inainte si inapoi ca tot aia e!!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume