Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ce copii minunati am vazut: un Piton smecher, o Ana Frumu, Maya dragalasa rau...foarte draguti.

Am mai vazut si ieri poze si filme cu copii frumosi dar am uitat sa mentionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

noi am avut cel mai frumos wk
am reusit sa ne facem un program de plimbat/jucat in asa fel incat sa nu perturbam orele de masa si somn asa ca a fost super bine iar seara a adormit micsunica in 5 minute maxim (bine, tot cu mine in pat dar...)
am fugarit ratustele in gradina botanica (si jucariile celorlalti copii, drept pentru care tati si-a revizuit lista cu ce trebuie sa cuprinda bagajul de plimbare al bebelui + concluzia ca ne trebuie si porbagaj pe masina) ne-am bucurat de pestisorii colorati si le-am dat panita si... am vrut sa atingem crengile la toti copacii (ca noi avem mania asta - nu sa smotoceasca frunzele/crengile ci sa le admire/examineze de-aproape si sa le atinga eventual cu un degetel)

asa ca dupa un super wk nu putea urma decat o noapte horror (pentru mine) - s-a foit incontinuu; nu parea sa o supere ceva adica burtica dar banuiesc totusi ceva incisivi care creeeesc de vre-o 4 saptamani si nu reusesc sa sparga gingia
ne-am dat in leagane/topogane... cat pentru o saptamana - asta-i parerea mea, ca ea ar vrea innestire
si ne-am distrat si prin mall-ul din cotroceni ca tare-i place cu trenuletul (si lu' mami praji)

siii... cam atat

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna fetelor,

bine ne-am regasit la clubul copilasilor.

In primul rand, pentru ca este mai urgent, am vb cu novusica un picut, dormea aia mica, pareau bine, ma suna ea mai tarziu si apoi va scriu mai detaliat. Astepatm vesti din ce in ce mai bune.

Apoi, am citit abia azi [nu am avut net deloc acasa] toate urarile voastre pt micutul meu, am fost FOARTE FERICITA CU VOI, si de ziua lui, cand am primit multe telefoane si sms-uri, si chiar si morcovei :), si si azi cand am citit pe forum. Va multumesc MULT DE TOT, si eu doresc la toti puiutii tot ce e mai bun. BB3 excat de ziua lui a inceput sa faca pasi un pic mai sigur, adica nu doar 2-3, ci 4-5, :), iar de ieri face cam 8-10, si cel mai important, are EL initiativa de a merge in picioare, nu-l mai tin eu si el sa se lase in fundulet, il las sa isi aleaga singur metoda de deplasare. Asta veste abuna! Vestea mai putin buna este ca am inceput serviciul, si am avut probleme cu bona pe care o aveam de vreo 3-4 ani, dupa ce vreo 3 luni m-a tot batut la cap sa incep serviciul ca vine ea sa stea cu bb3, ca sa castige si ea un banut [ea mai venea la mine de 2 ori pe luna pt curatenie], am vb cu ea intr-o joi, la ce ore vrea sa vina, sa-is aleaga ea varianta, am depus dosarul la primarie sa ies la cic imediat dupa discutie, si vineri dimi ma suna ca pardon, nu mai pot sa vin, nu ma lasa sotul, imi pare rau, aveam nevoie de bani, dar asta este, deci nu vin luni, pa. Va dati seama, ea habar nu are ce inseamna carte de munca, depus dosar, discutii si decizii cu sefii mei de la serv, organizari, etc, ea doar trosc, fleosc, pleosc, pardon, nu mai vin. Noroc ca am citit Pe aripile vantului si mi-am zis: o s ama gandesc la asta mai tarziu, acum ies in parc la leagane. Si in parc mai vb cu diverse mamici/bunici, ma intrebau deci luni merg la serv, si eu leganam copilul, calma, si ma gandeam ca e vineri pranz, iar eu inca nu am nimic stabilit pt luni, cine sa stea cu bebisor. Eii, asta inseamna sa fi calma :)) Dau un telefon la nasica mea [cea cu rugaciunile] si vorbind de cu totul altceva, imi zice ca o mama de la gradi [ea e educatoare] a ramas somera si cauta sa fie bona, deci pac lipeala. Mai ziceti voi ca nu e bb3 norocos? Sa-l pupe mami pe pui! Ahh, ce buna as fi pt rolul de mam-mare din dl goe , vorba ceea, am de toate, ani destui, kg idem , si si cu pupatul stau bine :)). Si deci de luni bb3 merge la bona, deocamdata plange dc il lasa jos, sta cu el non-stop in brate, eu am avertizat-o, deh, am descoperit ca bb3 pe langa norocos este si istetel, ca in fiecare zi plange mai devreme cu o etapa, mai intai cand am plecat, apoi cand a vazut-o pe bona, apoi cand a vazut usa, apoi cand am sunat la interfon... deci sa-l mai pupam inca o data pe istetul lui mam-mare! Azi iar am mers acolo, dupa un weekend de fericire pt el, ca doar a stat cu mine, iar l-am lasat plangand, insa trag nadejde ca in max 2 sapta se acomodeaza, si partea buna este ca afara nu plange, si in brate oricum se linisteste, doar lasat pe jos plange... Asta este...

Olisor te pup sa treci cu bine de intarcare si de dureri la san, sunt nasoale, stim, :(, abia asteptam sa ne mai vedem!

Pt intalneala cu novusica, si eu as prefera tot Herastrau.

Gianina, noi am incercat sa te sunam pt Moghioros, dar nu ai telefonul in mailul comun, sa-l adaugi tu acolo, e un doc word sau excel, si noi te sunam cu drag.

Acasa inca nu merge net-ul, sper diseara sa rezolve aia de la romtelecom, dar de la serv in pauza mai pot sa intru aici la noi.

Inca 1 data va multumesc pt toate gandurile voastre minunate, si chiar m-ati facut fericita!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salut, salut!

Merci de incurajari si consolari, ca tare bine mi-au prins, ca eram cu moralul la pamant! Disperata cu pipeta nenorocita, am citit pe net de-am capiat...si am dat de tot felul de patanii...bebeii astia sunt de minune: unul a baut o sticluta de Vigantol, unul a mancat un glob de sticla din pomul de Craciun, unul s-a hranit cu staniol, altuia i s-a spart termometrul in fund, altul a tras o dusca buna de petrol...fereasca sfantu'!!!

Inca n-am recuperat bucatica ramasa, ca domnul inca nu s-a kkacit...asa ca asteptam cu sufletul la gura!

Revenind la lucruri mai placute: am admirat-o pe Ana in parc: superba!si mami la fel, pe Victor care cred ca face furori printre gagici...si l-am revazut pe Vitamina in largul lui in Vama, cu mami faina de tot!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Aaaa, si mai zicea Bianca de patut. Noi am fost la o pensiune, astia n-au patuturi de dat ( eventual, vorba lui H. , o covata/troaca sa fie mai in ton!), dar au fost draguti si dispusi sa ne aduca un pat suplimentar, insa la al meu flacau nu asta-i problema, ca el e invatat in patut si patut ii trebuie. Exact ce ziceai tu am de gand sa fac, adica sa iau un tarc/ pat de voiaj, sa-l am mereu in masina pt orice eventualitate.

ranjita delicioasa a Siminei, care acum chiar are cu ce ranji...la mai multi dintisori fara dureri si sacaieli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

V-am promis pozici cu odorul meu...Sper sa fi reusit...

in sfarsit vad si eu Mirunica frumoasa foooooc!!! vai claudia dar are niste ooooooochi !!! sincer am ramas bolnava uitandu-ma la poze; mai ales la www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4744824212&ownerId=140250165&albumId=98516507" target="_blank">asta- care e dementiala!!!; ah, si tu cat de slabuta poti sa fiiii.... pe langa grasii de noi

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Anca, norocos flacaul tau! S-o tina tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Da, am o fetita foarte oachesa...ca toti ghioceii, de altfel!Iar ochisorii au fost ceva neasteptat tocmai pentru ca...nu stim pe cine mosteneste...Eu am ochii verzi, sotul meu ii are caprui inchis...Din arbore genealogic, o "creanga" nestiuta...
Dyana, ar fi bine sa fie asa cum ma vezi tu...Desi, am mai ramas cu vreo 3 -4 kg in plus...sunt de amintire...

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

noroc cu Dyana ca eu nu stiu ce facusem si vedeam doar o singura poza cu Miruna.
Claudela - sa stii ca multi au avut ochii albastri pana pe la 4-5 ani cand s-au facut verzi, deci ai rabdare ca s-ar putea totusi sa te moshteneasca pe tine. oricum, albashtri sau verzi tot superbi sunt.

eu in faza cu alaptatul pana la...sau pana la...nu ma bag. orice limita mi se pare ok atata timp cat mama este ok cu asta. chit ca e vorba de zero zile sau de 4 ani, ideea e sa nu fie facut in sila ca atunci mai bine lapte praf din prima zi.

gigelica - ti-am vazut si eu baiatul dar am comentat pe poze ca altfel pana ajung eu sa scriu aici uit ce am vazut. oricum ii sta f f bine, sa ii fie de bine

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare si bine v-am (re)gasit in clubul scutecelor.
Am vazut pozicile cu ghiceii nazdravani.
Noi suntem bine, din ce in ce mai bine, ca atmosfera generala , cea mai mare partea a timpului o petrecem la tati la firma, in aer, la joaca, de aceea nici timp de net nu prea am mai avut.
Am pierdut sirul evenimentelor, asa ca nu prea stiu ce sa scriu, decat ca va salutam.

_
Arborele care daruieste

Sunt o mica printesa & video
Luana - 15 luni

Mergi la inceput