Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
am fugit si eu pana in casa ca ma pocnit un dor nebun de gandacul meu. ieri nu prea m-am bucurat de el ca e meteosensibil si a fost somnoros si zapacit toata ziua. de doua ori a intrat in zid pentru ca mergea inainte dar se uita in spate, in plus de asta l-a apucat cheful sa faca tot felul de shmecherii in pozitia bipeda(se pare ca mersul simplu nu il mai satisface) incerca sa danseze, se chinuie sa faca mersul piticului, face genoflexiuni de dragul de ale face...si toate astea s-au soldat cu doua cucuie si si cateva reprize de plans
.
azi e iar frumos afara asa ca probabil iar ma tzine numai in curte pana la 9 cand o sa cada lat.
gianina - felicitari
asa adoarme si al meu dar nici nu ma gandesc sa il invat sa adoarma singur-singur, ca nu am de ce. il pun in pat, ma ashez langa el si in 3 min e deja in somnul ala profund de tai lemne pe el
25 martie 2009
Gianina34 spune:
ayla-
mai vino, mai vino ca ne este dor de tine
ma bucur mult ca totul este bine
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 il pun in pat, ma ashez langa el si in 3 min e deja in somnul ala profund de tai lemne pe el ![]() 25 martie 2009 |
la noi somnul asta profund dureaza doar jumatate de ora; dupa aceea incepe frichineala
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
aris26 spune:
hahhha..inseamna ca eu sunt norocoasa, la noi dureaza de la 9pm pana la 11.30. dupa 11.30 e musai sa fiu langa el pentru ca daca are o noapte proasta se frichide si se ridica de o mie de ori, daca are o noapte buna, are doar hopul asta de la 11.30....cand oricum trebuie sa fiu langa el sa ma simta ca altfel e jale
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
la noi somnul asta profund dureaza doar jumatate de ora; dupa aceea incepe frichineala Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
edit-vai de capul ce tampenii scriu

25 martie 2009
aris26 spune:
du-te sa vezi daca ai pe cine, ca doarme fat-frumos asta al meu de rupe patul

25 martie 2009
Pisik06 spune:
Am vazut si eu pozele cu Miruna. Tare dragalasa este
Pitonul expresiv ca deobicei si mami frumoasa
.
OLGA, se supara Cristi degeaba ca ai tuns Davidelul. Pe langa faptul ca ii sta super, acum mi se pare ca seamana f bine cu el (nu te superi, da?
), asa sa ii spui si sa lase baiatul, ca parul creste f repede acum.
ANCA, bine ai revenit
. Bine ca s-a rezolvat problema. Eu nu cred ca de la norocul lui bb3 se trage, ci de la dezinvoltura ta. Pai eu cred ca imbatraneam cu 10 ani dupa telefonul bonei si clar nu se rezolva nimic. Eu nu pot fi relaxata, ma agit, ma consum si mai rau fac, stiu, dar e chestie de fire
Multumim mult pentru aprecierile la adresa Anei

. Sunteti niste dragute toate!
DYANA, mare dreptate ai. Ne joaca Ana pe degete si face efectiv ce vrea ea, cand si cum vrea ea.
Sa va zic doua exemple:
- Ana nu mai zice absolut niciun cuvant. A inceput insa sa bolboroseasca f mult, zici ca vb japonezo-engleza, ca bolboroseste cu accentul ala japonez de cearta si cu limba intre dinti precum englezii
. Nu zice insa nimic inteligibil, nici macar ham sau mac (boala mea ca nu arata animalele si nu face ca ele). Dar in 2 randuri m-a lasat masca: o data am zis eu "uite acolo" si ea f clar, dar in barba ei, parca sa auda numai ea a zis "acolo" si apoi i-a zis taica-su "haide Ana, sa mergem" si ea tot asa, degajata, dar numai pt ea "aide". Evident ca nu a repetat ever cele 2 cuvinte si nici altceva nu a mai zis
- Ana nu da pup. Nu ca nu vrea in anumite momente, nu are nicio intentie vreodata, eu ziceam ca nu stie, ca nu a prins faza cu pup, mai ales ca nu e prea dragastoasa de felul ei.
Duminica dimineata eram in baie si ca sa nu mai maraie ca i-am luat periuta de dinti pe care o moflaia de zor, am mers cu ea in brate la oglinda si ma lasam in jos, apoi o ridicam sa se vada in oglinda si ii faceam "bau", iar ea se amuza. La un moment dat o intreb intr-o doara "cine e in oglinda? Ana? Da-i un pup". Nu va zic fetelor ca intinde botu si atinge oglinda si face asa, ca si cum ar sufla, probabil altfel nu poate ea pupa. Am zis ca pic pe jos. Evident ca si-a luat o portie buna de gadileala si smotoceala pe chestia asta
. I-am aratat si lu ta-su faza, caci in oglinda a repetat-o. Am pus-o sa ne pupe si pe noi si ce credeti? Exact, s-a facut ca ploua, ca pana acum
.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Pisik06 spune:
Va ziceam mai devreme ca am niste probleme existentiale. Incerc sale expun
Ana doarme f prost in ultima vreme. Se agita noaptea, se trezeste, iar pe la 3-4 se trezeste de-a binelea si nu se mai culca fara sa bea un bibe de lapte. Multa lume imi zice sa nu ii dau, ca se va invata sa manance noaptea, dar ce sa fac, ca altfel nu se culca? Ceai sau apa nu accepta, iar de astea cu mangaiat pe spate, pe cap, etc. la ea nu functioneaza. Ea cand are de stat treaza sta, indiferent ce ii faci. Ma cam ingrijoreaza treaba asta, ca daca atata se agita nici nu se odihneste calumea zic eu.
Revin cu restul mai incolo
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
florinela79 spune:
Va salut...legat de momente de teama...Victor, a furat azi mar si a apucat sa inghita...m-am zburlit la tati ca era in grija lui.
Mananca pilaful dietetic dar foarte greu....

, ieri am facut criza, de la 10 dim de cand s-a trezit nu a vrut sa manance pana la 14.00;in conditiile in care ultima masa fusese seara la 21.30.
Doamneee,.....mi-am pierdut controlul,.....cand vine ora mesei eu iau calmogen, altfel nu pot.Il tin legat in scaun si asa se fatzaie se intoace se zvarcoleste doar, doar sa nu deschida gura.
Anca,te salutam si va pupam pe toti, bb3 e frumusel foc, am vazut prin foto cu copii in parc. Am inceput si noi sa iesim la plimbare, am fost de 2 ori in Moghioros....poate cand mai organizati intalniri ne vedem
.
Novus,pupam fetite bolnavioare, hai sa treaca repede....sa va linistiti.
Aris,va salutam si ma bucur sa aud de bine de voi. Pb. cu plimbarile offf si noi le ducem dorulllll.Se fac ei mari si ii plimbam sa recuperam. Si pe noi ne-a lovit criza fix in moalele capului.
Numai sanatosi sa fim ca prin cate am trecut....nu v-am povestit, in 2007 sotul meu a cazut pe partie, acum o luna s-a trezit dimineata cu o durere de cap si ameteala ca dupa betie....de la medicul de familie, am ajuns la ORl, de la ORL la RMN(cica se vede ceva postraumatic, dar nu atinge creerul)de la RMN la Neurolog...de aici la Bagtasar la neurochirurgie(aici a zis ca nu e nimic operabi, doar un vertij si stresul suferit cu copilul).......in safarsi e pe tratament 3 luni, apoi vedem.
Ilinca, nu stiu ce avea fetita, oricum tot ceva legat de intestin, flora bacteriana si o infectie a mucoaselor(era pe perfuzii si antibiotic), dr. ii inerzisese alaptarea, mama i-a dat si a inceput diareea...au intrebat mama daca a dat san...numai ca ei iau probe din fiecare scaun si nu pre merge cu minciuna...a cert-o tare pe mama si i-a zis daca nu asculti te trimit acasa si o ingrijim noi,atunci a spus ajunge cu alaptatul si-a luat ce trebuia copilul....etc.etc.
Sectia unde am fost eu nu era de boli contagioase de enterocolite.
Sunt copii care nu tolereaza niciun fel de lapte....vezi Victor....desi lptele matern e ff bun...sunt cazuri, rare cum e cazul meu cand nu prieste. Era o fetita care la 4 saptamani sugea morcov cu carne, in 2 luni a acceptat si Humana SL...avea si alergie la proteina de lapte de vaca atat de puternica ca pusese mana pe o cutie de lapte praf si a declansat roseata fetei.
Hai sa nu va mai povestesc orori...
M-am lungit prea tare. Victor doarme...de la 13.00;somn si ceai si afara e cel mai fericit....poate ajungem prin Moghioros azi
aris26 spune:
ah, chiar ca mi-am adus aminte. ai vostri sunt setati pe "nu by default"???? ca al meu orice il intreb intai zice "nu!" categoric si apoi daca stai totushi cu mana intinsa se mai gandeshte. deocamdata ma distreaza situatia, eu il intreb:"vrei suc?", el:"nu"...sigur nu vrei...nu. daca stau totushi cu paharul intins inca un minut pana la urma il ia. cand vreau sa imi bat joc de el(
) il intreb:"vrei in brate?" si bineinteles ca primul raaspuns e ...nu!
...normal ca vrea in brate, dar na...asa din reflex.
pe mine perioada asta negativista ma cam sperie, incerc sa imi pastrez simtul umorului cum ne sfatuieshte brazelton...dar totushi, daca ar fi dupa el NU ar fi singurul raspuns din lumea asta. voi cum va descurcati cu nu-urile astea?
n.b. - nu zice in cuvinte "nu" face din cap sau din deget
25 martie 2009
denisamada spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Salutare si bine v-am (re)gasit in clubul scutecelor.![]() Am vazut pozicile cu ghiceii nazdravani. ![]() Noi suntem bine, din ce in ce mai bine, ca atmosfera generala , cea mai mare partea a timpului o petrecem la tati la firma, in aer, la joaca, de aceea nici timp de net nu prea am mai avut. Am pierdut sirul evenimentelor, asa ca nu prea stiu ce sa scriu, decat ca va salutam. ![]() |
Va salutam si noi! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

, cea mai mare partea a timpului o petrecem la tati la firma, in aer, la joaca, de aceea nici timp de net nu prea am mai avut.