Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Mihaela, mie tare mi-ar placea sa se lase singura, desi cred ca nu am nicio sansa.
Am o amica ce e neonatolog, pe primul copil l-a intarcat dupa 2 ani, cand a si inceput o cura de slabire iar fiul sau ii spunea: Mami laptele asta are un gust de primavara!

Sper sa nu ajung si eu cu poalele in cap!!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Cami, si mie mi-ar placea sa se autointarce, cred ca e visul fiecarei mame care alapteaza, dar vezi...uneori nu e dupa cum vrem noi.Eu chiar sper din tot sufletul sa se lase o data de tzitza, insa uite, in seara asta atat de bine m-am simtit cu el la san si asa de frumos a adormit in bratele mele, ca mi-a trecut prin gand imediat ca nu il voi intarca niciodata...dar asta e...trebuie sa fim mame si sa luam decizii bune pt noi si pt copiii nostri, indiferent de cati ochi si ce fel de ochi ne vor privi in jur.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Denisa

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Off, ce vorbiti voi aici de intarcare. Eu am zis clar ca p-asta cu pastila nu o fac mai ales ca Vladimir nu vrea alt lapte. Daca mai am lapte, mai stau sa trec vara si apoi avand un an jumate ma gandesc ca altfel intelege.

Legat de dormit, noi dormim pe jos "constransi" de imprejurari. Daca am vrut incalzire in pardoseala pe jos e cel mai cald si stam ca pisicile pe soba.

ANA, dar la hoteluri trebuie sa aiba pat de copil. Daca nu au trebuie sa iti puna un pat extra ca pana la 2 an e gratis. Sau mai bine va luati voi un tarc d-ala cu plasa ca se strange usor si plecati cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Imi pare rau de Alexandra bolnavioara. Am vorbit ieri cu NOVUS si era optimista (cum e ea deobicei dealtfel), spera sa ajunga in Bucuresti pe joi. Sa speram!

BIANCA, tare faza cu baltoacele. Eu recunosc ca nu m-as risca. Noi ne limitam la stersul si linsul podelei de la mall

MONNVAS, sa stapaniti sanatosi patul!

ANAAN, of, ce ati mai patit si voi. Ne luam de mana, pt ca azi dimineata, tot de oboseala, am facut-o mai lata decat tine. Eram toti 3 in baie si urma sa o spalam pe Ana pe dinti, sa incercam sa stam pe olita, etc. Si pt ca era geamul deschis, eu dau sa inchid usa. Nu se inchidea, asa ca insist. Pana cand incepe copilul sa urle. Ii prinsesem mana in usa. I-am pus gheata, apa rece, nu are nimic, s-a linistit repede, dar eu si acum cand ma gandesc mi se strange stomacul. M-am simtit ca o imbecila, ceea ce am si fost dealtfel.

De ieri am inceput sa ii dau Eurespal Anei. Ii pun si colargol in nas si Tantum in gat, i-am dat si oscilo - un tub pe zi si Nurofen seara (in principiu pt dinti), sper din suflet sa dea inapoi raceala sau ce o fi si sa scapam. Doamne ajuta!

Am cateva probleme existentiale referitoare la Ana, dar o sa le astern mai tarziu, acum ma cere pitica.

A, sa va las si cateva poze
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/705#

Cuscra, sa nu ma bati, am trecut sambata prin IOR, dar am stat dupa fundu unei prietene, care tot zicea ca apare si ne-am alergat pe acolo una pe alta, apoi domnisoarei mele i s-a facut somn si a trebuit sa plecam. Data viitoare insa nu am nicio scuza sa nu dau un semn

Va pup si o zi frumoasa!

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata mamici de ghiocei!Am intrat intr-un nou club!Deh...suntem oameni seriosi de acum inainte...
Va anunt ca si Mirunica mea a inceput sa mearga, lucru de care ma bucur nespus...Incepusem sa ma ingrijorez, vazand ghioceii ca incep sa misune...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata si de la noi
Aoleo Anaan prin ce ati trecut!!
Oli super tare este David cu cheliuta

Avem si noi dintisori vizibili

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/705#

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Ce frumoase sunteti amandoua, imi plac mai ales pozele facute pe iarba, sunt superbe.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Bianca, haios tare Vladimir , n-are el nici o treaba, imi place cum il cresti

Annan sa speram ca ai recuparat si ultima bucatica lipsa si ca totul este ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Neata si de la noi
Aoleo Anaan prin ce ati trecut!!
Oli super tare este David cu cheliuta

Avem si noi dintisori vizibili

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Felicitari pentru dintisori, e foarte frumoasa Maya

Mergi la inceput