Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***
Raspunsuri - Pagina 19
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Bianca, nush daca ne ajuta prea tare efortul tau. Ieri era vorba ca nu se umbla la alocatii si indemnizatii (stiu asta fiindca mama lucreaza in Min Muncii), chiar de la ministru citire, si iaca pozna azi. Cat despre cine e de vina... io ma solidarizez cu Denisa ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Efort nu e ca tb sa flu si eu pt mine.
Eu ma intreb cui suntem noi vanduti...noi romanii
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Aoleu, ca va treziti cu gainile inteleg, dar de culcat? |
Aseara pe la 10 a tras oblonu'. Si la 6 fugarea suzeta prin pat

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Pisik06 spune:
Ana s-a culcat la 21.00 si la 7.00 fix a dat desteptarea
Nu stiu cine e sau nu de vina, dar clar Basescu nu e un sfant si iarasi clar nu e strain de cine e capul si nici lipsit de beneficii din toate astea. Dar prefer sa nu mai zic nimic, ca stiu ca unele nu sunteti de acord
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Ana s-a culcat la 21.00 si la 7.00 fix a dat desteptarea ![]() |
Boierie curata! Acum vreo 2 saptamani facea si al meu asa si ce bine eraaa!!! S-a dat peste cap de cand cu Priorixul si mucii asociati.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Gianina34 spune:
pai bine mai pisik, pana acum te plangeai ca adoarme fff tarziu acum nici ora 21 nu-i buna?![]()
sau problema era cu ora 7?
cred ca e ceva in atmosfera cu trezirea matinata (si noi am inceput sa cochetam cu ora 7)
astept sa treaca, sigur e doar o etapa
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Monnvas spune:
Pisik, nu mai zic ca fiu-meu s-o cacacit aseara si a trebuit sa-l schimb de fatza cu Gazele... Dar era intuneric, nu s-a v#259;zut nimic ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Pisik06 spune:
Exact Geanina, ora 7.00 era problema
. Ideea e ca in intervalul asta mai sunt treziri, dar problema ramane tot ora 7.00![]()
Am mai citit pe site-urile de stiri, cica se va decide sa se revina la suma fixa de 600 ron. Normal, ca asa nu mai trebuie sa recalculeze

. In cazul asta pt mine e clar ca trebuie sa ma intorc 

. Nu vreaaaauuuuu!!!
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Exact Geanina, ora 7.00 era problema Am mai citit pe site-urile de stiri, cica se va decide sa se revina la suma fixa de 600 ron. Normal, ca asa nu mai trebuie sa recalculeze ![]() ![]() . In cazul asta pt mine e clar ca trebuie sa ma intorc ![]() ![]() . Nu vreaaaauuuuu!!!Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Pana acum aveam dileme..ca daca sa ne intoarcem, daca sa mai stam.
Lasa ca ne rezolva astia dilemele de tot!
dyana27 spune:
pe mine m-a terminat stirea asta; sunt umflata de plans.... putin spus

; habar nu am ce o sa fac.... ca e clar pe 6 milioane nu pot sa stau ca nu supravietuim.... si cu cine-mi las eu mutzu de 1 anisor???????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 pe mine m-a terminat stirea asta; sunt umflata de plans.... putin spus ![]() ![]() ![]() ![]() ; habar nu am ce o sa fac.... ca e clar pe 6 milioane nu pot sa stau ca nu supravietuim.... si cu cine-mi las eu mutzu de 1 anisor???????![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!![]() dezMOTZarea cum am venit pe lume |
Dar nu mai plange tu!
Imi pun eu casa la dispozitie, adunam copiii doar ca trebuie sa gasim mama de inchiriat.
vazusem in Olanda o bona (banuiesc) care avea in grija vreo 5 copii. Si ii plimba cu un carucior gen trenulet. Avea locuri pe bancheta fata in fata.