Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***
Raspunsuri - Pagina 20
dyana27 spune:
http://www.petitieonline.ro/petitie/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Io nu am dileme de-astea cu intorsul... ca eram bugetar. Ce se taie de colo se taie si de dincolo 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
m_monique spune:
Floric, poti sa incerci sa-i dai si alt lapte, ca de sticat nu strica. asa ai varianta de rezerva pt orice eventualitate.
eu m-am simtit mult mai relaxata in alaptat in momentul in care ioana a inceput sa bea si lapte praf. ea bea lapte praf de la 6 luni, si inca nu am reusit sa o intarc, ca tot au aparut diverse evenimente: muci, febra, diaree, vaccin.
Monnvas spune:
Facem asa: ii lasati pe pitici la mine, ca io raman in concediu, si una aduce mancare, alta jucarii... fac o gradi la mine-n casa ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Floric spune:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/o-alta-masura-anti-criza-indemnizatia-pentru-cresterea-copiilor-suma-fixa.html

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
aris26 spune:
ah ce bine ca mi-ai raspuns. el ar manca absolut in fiecare zi asa ca de multe ori chiar primeshte, dar ma gandeam si eu ca poate totushi exagerez. cred ca e vorba si de cultura, si la greci se da peshte ca baza. ia zi-mi la voi fructele de mare cand se introduc?ca eu tot evitat sa gatesc pentru noi deshi ne plac la nebunie de frica sa nu pofteasca piticul
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicky09 Chiar asa Aris, mi-ai amintit, aici pestele se da cat de des in mesele copiilor, o zi la pranz, o zi la cina,e bogat in fosfor si ajuta la crestere, de ce sa nu ii dam des? Nicholas insa nu il agreeaza prea mult cand i-l fierb la aburi, cum e normal ca sa isi pastreze calitatile, dar cand i-l face taica-sau in tigaie in ulei..mmmm... , il mananca pe tot.Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" 1 an |

25 martie 2009
Gianina34 spune:
eu sunt pentru
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
aris26 spune:
pai da...dupa ce m-am dus eu sa ma culc ati aparut si voi...![]()
eu evit sa ofer tigari dar bag la greu asa ca poti sa te gandesti ca atunci cand scriu eu de la birou implicit iti ofer o pauza si de tzigara![]()
lapte eu ii dau junior drink 12+ lapte praf. il gasesc doar la kaufland.
cashcaval - bebe mananca doar laDorna eco ala neafumat. merge si cel ne-eco dar marca si modelul e musai. dar prefera mozzarela daca este![]()
| citat din mesajul lui Gianina34 aris - ca tot te-am prins tragand chiulul la serviciu multumesc, ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |

25 martie 2009
aris26 spune:
de buggy nu stiu ce sa zic ca al meu nu e fan carucioare de nici un fel, dat fiind ca nu o vad eu nici pe gaza mica prea mult timp in carucior eu zic sa iei unul ieftin si ushor, cele mai apreciate de alti parinti am vazut ca sunt alea de la mclaren(sau cum s-o scrie).
daca nu doarme cu voi in pat atunci cumpara cu pat pliant dar si asta ieftin ca la maxim 2 ani nu iti mi faci probleme cu cazutul din pat. eu il las deja in patul mare fara probleme ca a invatat sa se dea jos cu trebuie, pun o pilota facuta sul in mijloc ca sa nu cada din greseala si gata. dar asta in pat dublu, in unul mic nu m-ash risca inca
| citat din mesajul lui Gaza22 Asaa acu vreau si eu un sfat Aris tu esti mereu informata pe capitole de genul asta. Vreau sa-i iau un Buggy, ceva sugestii de firme. Si 2, noi suntem plimbareti, problema e ca, Gaza mica e invatata sa doarma in patul ei, daca doarme cu noi doi se foieste si in functie de pat nu prea mai avem loc toti trei. Sa o culc intr-un pat de hotel separat ar fi o idee dar mie frica ca ea noaptea se mai trezeste si e ori direct in fund ori in picioare si sa nu cumva sa cada din pat. Sa-i iau oare un pat pliant ? Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |

25 martie 2009

... fluturas...Nicholas (10.04.09)