Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***
Raspunsuri - Pagina 18
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 bianca - probabil ca e maxim 2 ca sa aiba loc si 2 zile de ou, 2 de pui si una de ficat/vita sau cam pe aici Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
Mda, eu chiar nu tin cont de ziua de ficat, ziua de ou, ziua de si de si de...
Pai in ziua de ou ar muri de foame clar. Ou+legume=bleah.
Oricum ii pun ou in budinci, macariane cu branza, MBS si de obicei astea le primeste seara.
Ziua de ficat noi am cam sarit-o, adica prea o avem.
Vita fiarta pute.
Hai ca le-am gasit la toate cate un cusur.
Ideea e ca eu nu ma stresez cu ce mananca exact. E drept nnu mananca mai mult de 2 oua pe saptamana, iar peste nu-i mai fac ca ma imput eu
Gianina34 spune:
bianca noi am rezolvat problema cu "mirosurile" cu cimbru
-si la peste si la vita si la ficat
la masa de ou, pe langa legume, mai adaug orez fiert si parmezan
aaa...si la toate e nelipsit mararul![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Bianca2503 spune:
Gianina-nu am problema cu mirosul de peste gatit. Ca il fac bun. Insa mainile mele miros a pescarie cu toate sapunurile si cremele de cocos si cirese.
Pt. everyboby: Dnul S-ministrul Muncii mi-a fost sef. Maine o sa aflu exact care e treaba cu indemnizatiile si va spun.
Gianina34 spune:
bianca - daaa
macar sa stim mai repede exact ce ne asteapta ca discutii libere au tot fost si vor fi
legat de problema mainilor - eu ma frec pe maini cu lamaie si dispare orice miros
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Monnvas spune:
http://medlive.hotnews.ro/copiii-sub-trei-ani-nu-ar-trebui-sa-stea-la-plaja.html
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Pisik06 spune:
BIANCA, ar fi super daca ai putea afla ceva mai repede decat hoatarasc ei
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Bianca2503 spune:
Stiti care e buba cu aflatu' asta?
Cand a fost pus Boc prim-ministru nimeni din PDL nu se astepta la asta. Initial, daca mai tineti minte, a fost numit Stolojan, dupa care s-a retras. Noi discutam atunci cu Dl S. ca s-ar putea sa fie pus Blaga ca face si drege. Si surpriza pentru toti PDL-isti, a venit Boc. Deci faza e ca Base face cum vrea el. Adica daca e cineva vinovat de ce se intampla ala e Base. Eu am invatat atat de multe de la Dl S. si sincer i-am si spus ca nu stiu ce cauta in politica la noi. Mi-a spus ca lui ii place politica, ca el a facut platforma de guvernare, mi-a povestit cum a luat spagi din greseala desi nu-i trebuiau dar au confundat "donatorii" masinile si s-a trezit cu porcu-n portbagaj.
Anyway, ideea e ca dupa ce se da stirea in presa o sa intreb si eu care e aplicabilitatea exacta.
Asa ca, cum s-ar zice Base rulz.
Monnvas spune:
Ia sa facem concurs, cine-i mai matinal. Io azi la 8.10 eram in parc 

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Ia sa facem concurs, cine-i mai matinal. Io azi la 8.10 eram in parc ![]() ![]() ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Aoleu, ca va treziti cu gainile inteleg, dar de culcat?
Monnvas spune:
Bianca, nush daca ne ajuta prea tare efortul tau. Ieri era vorba ca nu se umbla la alocatii si indemnizatii (stiu asta fiindca mama lucreaza in Min Muncii), chiar de la ministru citire, si iaca pozna azi.
Cat despre cine e de vina... io ma solidarizez cu Denisa 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)