Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Uitai sa va zic, am vb azi cu Novuselu', se auzea si Zambarici chitaind, sunt mai bine. Alexandra a inceput sa ceara si papa solida, nu doar titi, maine cel mai probabil le da drumul.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

si acum sa spun si eu buna dimineata, ca oamenii dupa doza si supradoza de cafea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Eu nu inteleg. De ce?
E toxic? Are colesterol ca oul?
Care e explicatia logica?
Eu am o cunostinta care ii da baietelului de un an masa de seara leguma cu peste.
Sincer cred ca pestele e mai bun decat puiu' si altele...

Trebuia sa fi dat raspuns la alt mesaj dar se vede ca nu am luat doza de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca - nu doza, ci supradoza

cred ca e vorba de necesarul de proteine
pestele are mai putine ca puiul

poate mai este si aspectul ca puiul poate fi cunoscut iar cu pestele, mai greu se poate intampla asta

avem 1 anisor

Mergi la inceput

pupacim zambariciul insanatosit
uuuf... bine ca a trecut

avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am citit si eu acum stirea cu indemnizatiile . Exact cand ma hotarasem sa stau pana face Ana 2 ani. Astia merita impuscati. Cretinul ala de Basescu zicea aseara apropos de trusoul ala de 150 ron care se acorda la nastere ca ce dam atattia pampersi gratis, ca atunci cand faci un copil sa iti asumi, sa ai cu ce sa ii iei pampersi, nu sa astepti sa iti dea statul. Cum ii mai rabda pamantul?
Iertati-ma, dar deja sunt un pachet de nervi si ma gandesc cu groaza ce o sa ne facem. Chiar sub un an si 6 luni nu as da-o la cresa, deci va trebui sa ii iau bona, ceea ce nu prea concep

Vreau sa emigrez!!!!

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

floric - cum merge cu sanzyme-le?
aveti succesuri?

avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Pisik

Dilema 1. - si noi am avut o perioada acu in ultimul timp in care a inceput sa se trezeasca noaptea si sa ceara laptic. M-am conformat, ba chiar ii dadeam eu de la mine putere in jurul orei 1 pt ca ea avea obiceiul sa se trezeasca pe la vre-o 3 noptea si cum noi ne culam pe la 1 imi era mai comod sa-i dau inante sa ma culc eu. Apoi am zis ca poate nu fac bine si mi-am luat inima in dinti si am zis ca o las sa ma trezeasca ea indiferent ce ora va fi. A mai durat un pic perioada asta, apoi a devansat ora de trezit si intr-o noapte nu s-a mai trezit. Acum nu se mai trezeste. Mai are uneori zile cand mai cere laptic pe la 6-7 si mai doarme pana la 8-9 dar de cele mai multe ori se trezeste direct la 8.

Dilema 2. Si Gaza are in ultimul timp tendinta de a se ridica in picioare la baita si nu-i mai place deloc la orizontala, am observat ca ii este un pic frica sa bage capul in apa, dar mie mi-se pare normal, pt ca au crescut si se dezvolta instinctul de conservare, asta nu inseamna ca ii va fi mereu frica de apa. Eu nu prea o las sa stea in picioare pt ca mi-e frica ca aluneca dar nu ma asculta pana cand s-a dezechilibrat un pic o data si si-a dat seama ca e mai sigur sa stea in fundulet. In schimb se ridica cu mare placere cand ii spun ca e gata baia, pt ca stie ca atunci o iau in brate in prosop, daca intarzii un pic imediat se lasa iar jos in fundulet. Deci eu zic ca e o etapa si sa o lasi sa-si faca dmblaua, va trece si asta si va veni vremea cand va sta numai pe la fund si nu vei sti cum sa o mai scoti din apa.

Dilema 3.- am uitat !.... dar daca am timp recitesc si revin

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

bianca - nu doza, ci supradoza

cred ca e vorba de necesarul de proteine
pestele are mai putine ca puiul

poate mai este si aspectul ca puiul poate fi cunoscut iar cu pestele, mai greu se poate intampla asta

avem 1 anisor

Eu si cu pestele si cu puiu' fac cunostinta la hypermarket. Nu am reusit sa stabil;im inca relatii de durata, doar pasagere. Pestele sa nu fie pangasius iar puiu sa vina de unde vrea.

Cred ca e faza cu proteinele dar tot nu vad interdictia. Adica acest maxim imi suna a toxicitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsurile la dileme.

La faza cu baia e clar ca e de frica, nu de placere cum zice BIANCA de Vladimir. Scanceste si pac e sus, parca vrea sa fuga de apa. Nici sa o speli cu dusul nu e prea incantata. O sa incerc sa ma bag cu ea in cada, la asta nu m-am gandit. Dar maine, ca azi facem baie fara tati.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

bianca - probabil ca e maxim 2 ca sa aiba loc si 2 zile de ou, 2 de pui si una de ficat/vita sau cam pe aici

avem 1 anisor

Mergi la inceput