Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

aris - ca tot te-am prins tragand chiulul la serviciu si statnd cu noi la cafele si discutii (chiar asa, o tigara nu da nimeni?) vrei sa-mi spui ce fel de lapte mai bea vitamina (ca-s la capitolul testari) si ce fel de cascaval ii dai?

multumesc,

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Dau eu.

Multummim Claudela si Ilinca de cafea chiar am nevoie de o doza mare.

Vaai ce ma enervez acu cand am eu atata treaba, Aris poate sa stea la povesti. Offf

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Chiar asa Aris, mi-ai amintit, aici pestele se da cat de des in mesele copiilor, o zi la pranz, o zi la cina,e bogat in fosfor si ajuta la crestere, de ce sa nu ii dam des?
Nicholas insa nu il agreeaza prea mult cand i-l fierb la aburi, cum e normal ca sa isi pastreze calitatile, dar cand i-l face taica-sau in tigaie in ulei..mmmm... , il mananca pe tot.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

micsunica il accepta tare bine de cand i-l fierb cu ceva firicele de cimbru, nu mai are gustul ala pregnant de peste

vom incerca si varianta la gratar insa prajit in tigaie ... sigur nu prea curand

avem 1 anisor

Mergi la inceput

gaza -

avem 1 anisor

Mergi la inceput

Asaa acu vreau si eu un sfat Aris tu esti mereu informata pe capitole de genul asta. Vreau sa-i iau un Buggy, ceva sugestii de firme. Si 2, noi suntem plimbareti, problema e ca, Gaza mica e invatata sa doarma in patul ei, daca doarme cu noi doi se foieste si in functie de pat nu prea mai avem loc toti trei. Sa o culc intr-un pat de hotel separat ar fi o idee dar mie frica ca ea noaptea se mai trezeste si e ori direct in fund ori in picioare si sa nu cumva sa cada din pat. Sa-i iau oare un pat pliant ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gianina - deci doar de doua ori aveti voi voie peshte? oare asta e regula pt toata lumea? ca al meu mananca mult mai des, cam de 4-5 ori/sapt.

25 martie 2009

Banuiesc ca daca nu-i dai peste gras (somn, somon) poti depasi lejer bariera aia de 2 zile/saptamana. Adica ce sa faci, sa-i inlocuiesti peshtele cu piept de pui umflat cu pompa sau cu vaca de pe pasunile de la Copsa mica?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Adica ce sa faci, sa-i inlocuiesti peshtele cu piept de pui umflat cu pompa sau cu vaca de pe pasunile de la Copsa mica?

pai in peste crezi ca nu sunt ceva hormoni si alte alea?

avem 1 anisor

Mergi la inceput

Florinela eu cred ca tu n-ai ce face si iti cauti griji. Atata timp cat ai tzitzi si Raru papa si alte lactate pe langa ce rost are sa mai bagi o masa de lapte. Oricum la varsta asta bebeii beau lapte aprox doar de doua ori pe zi, dimineata si seara. Exact asta faceti voi. Unde sa mai bagi o masa de lapte? si cu ce scop? In primul rand nu vad rostul in a introduce un alt lapte pt ca nu aduce nimc in plus fata de ce-i dai tu si fata de ce mananca el in alimentatia zilnica. In al doilea rand daca ii dai tu de la sine putere inca o masa de lapte risti sa reduca sau sa manance mai putin la mesele normale si nu cred ca ti-ar conveni. Sooo ... nu te lega la cap daca nu te doare.

Mergi la inceput

Monnvas multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

si acum sa spun si eu buna dimineata, ca oamenii dupa doza si supradoza de cafea

avem 1 anisor

Eu nu inteleg. De ce?
E toxic? Are colesterol ca oul?
Care e explicatia logica?
Eu am o cunostinta care ii da baietelului de un an masa de seara leguma cu peste.
Sincer cred ca pestele e mai bun decat puiu' si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, pestele ca pestele, da' ce facem cu branza?? Merge doar pitita in budinci (broccoli/dovlecel/conopida cu ou, smantana si branza) sau in paste, sandwich e cahhh, in fructe n-am cum s-o ascund, ca nu le mai pasez. Mi se intampla de 1-2 ori pe saptamana sa nu manance branza deloc. Ii grav? Ca nici iaurt nu servim.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput