Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***
Raspunsuri - Pagina 16
Gaza22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 aris - ca tot te-am prins tragand chiulul la serviciu multumesc, ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
Multummim Claudela si Ilinca de cafea chiar am nevoie de o doza mare.
Vaai ce ma enervez acu cand am eu atata treaba, Aris poate sa stea la povesti. Offf
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Chiar asa Aris, mi-ai amintit, aici pestele se da cat de des in mesele copiilor, o zi la pranz, o zi la cina,e bogat in fosfor si ajuta la crestere, de ce sa nu ii dam des? Nicholas insa nu il agreeaza prea mult cand i-l fierb la aburi, cum e normal ca sa isi pastreze calitatile, dar cand i-l face taica-sau in tigaie in ulei..mmmm... , il mananca pe tot.Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" 1 an |
micsunica il accepta tare bine de cand i-l fierb cu ceva firicele de cimbru
, nu mai are gustul ala pregnant de pestevom incerca si varianta la gratar insa prajit in tigaie ... sigur nu prea curand

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
gaza - 
avem 1 anisor
Gaza22 spune:
Asaa acu vreau si eu un sfat Aris tu esti mereu informata pe capitole de genul asta. Vreau sa-i iau un Buggy, ceva sugestii de firme. Si 2, noi suntem plimbareti, problema e ca, Gaza mica e invatata sa doarma in patul ei, daca doarme cu noi doi se foieste si in functie de pat nu prea mai avem loc toti trei. Sa o culc intr-un pat de hotel separat ar fi o idee dar mie frica ca ea noaptea se mai trezeste si e ori direct in fund ori in picioare si sa nu cumva sa cada din pat. Sa-i iau oare un pat pliant ?
Primul Anisor 
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui aris26 gianina - deci doar de doua ori aveti voi voie peshte? oare asta e regula pt toata lumea? ca al meu mananca mult mai des, cam de 4-5 ori/sapt. ![]() 25 martie 2009 |
Banuiesc ca daca nu-i dai peste gras (somn, somon) poti depasi lejer bariera aia de 2 zile/saptamana. Adica ce sa faci, sa-i inlocuiesti peshtele cu piept de pui umflat cu pompa sau cu vaca de pe pasunile de la Copsa mica?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Adica ce sa faci, sa-i inlocuiesti peshtele cu piept de pui umflat cu pompa sau cu vaca de pe pasunile de la Copsa mica? |
pai in peste crezi ca nu sunt ceva hormoni si alte alea?
avem 1 anisor
Gaza22 spune:
Florinela eu cred ca tu n-ai ce face si iti cauti griji. Atata timp cat ai tzitzi si Raru papa si alte lactate pe langa ce rost are sa mai bagi o masa de lapte. Oricum la varsta asta bebeii beau lapte aprox doar de doua ori pe zi, dimineata si seara. Exact asta faceti voi. Unde sa mai bagi o masa de lapte? si cu ce scop? In primul rand nu vad rostul in a introduce un alt lapte pt ca nu aduce nimc in plus fata de ce-i dai tu si fata de ce mananca el in alimentatia zilnica. In al doilea rand daca ii dai tu de la sine putere inca o masa de lapte risti sa reduca sau sa manance mai putin la mesele normale si nu cred ca ti-ar conveni. Sooo ... nu te lega la cap daca nu te doare.
Primul Anisor 
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 si acum sa spun si eu buna dimineata, ca oamenii ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
Eu nu inteleg. De ce?
E toxic? Are colesterol ca oul?
Care e explicatia logica?
Eu am o cunostinta care ii da baietelului de un an masa de seara leguma cu peste.
Sincer cred ca pestele e mai bun decat puiu' si altele...
Monnvas spune:
Tufete, pestele ca pestele, da' ce facem cu branza?? Merge doar pitita in budinci (broccoli/dovlecel/conopida cu ou, smantana si branza) sau in paste, sandwich e cahhh, in fructe n-am cum s-o ascund, ca nu le mai pasez. Mi se intampla de 1-2 ori pe saptamana sa nu manance branza deloc. Ii grav? Ca nici iaurt nu servim.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

... fluturas...Nicholas (10.04.09)