Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***
Raspunsuri - Pagina 15
aris26 spune:
maaaah..o fi chestie genetica mediteraneana...sau combinatia roman-grec???
acrobatii la trapez nu e bai daca nu poate sa faca, deshi ta-su, mare sportiv de felul lui, ar fi foarte dezamagit ca nu face comoara sport de performanta. mie nu mi-ar parea rau, pt ca ash vrea sa faca sport dar nu performanta. deci asa, ar putea sa fie o problema medicala...eu nu m-am gandit la asta, pt ca stiam ca e normal cand sunt mici. urmarim sa vedem daca se mai repeta. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Aris, sunt eu, si chiar citeam ce ai scris cu iesitul din cot. O prietena foarte buna, casatorita cu un grec, are 2 baieti, f ok amandoi, insa cel mare la fel, are aceasta mica problemita, ii pot iesi ff usor oasele [are un nume medical problemita], iar medicii i-au explicat ca din aceasta cauza nu o sa se faca niciodata acrobat la trapez. In rest, merge pe bicicleta, totul e f bine. Pup. Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor ![]() |

25 martie 2009
Nicky09 spune:
Buna dimineata, cucuiete!
Mmmmmm, buna cafeluta, claudela, multumim....chiar simteam nevoia sa beau o cafea cu voi!
Floric, hop si eu cu o parere: stiu si eu ca laptele de capra este foarte bun si foarte bogat in proteine, dar nu mai mult decat cel de vaca.Acum, daca tu ai vrea sa ii dai o masa de lapte, nu cred ca ar strica sa incerci asa cum fac eu( pt ca Nicho nu il vrea lichid in ultima vreme, dimineata) i-l ingros foarte mult cu biscuiti granulati, sau cereale sau cu gris si biscuiti, rezultand o papitza de dat cu lingurita.Eu ii dau de vaca proaspat cmparat zilnic de la magazin, la recomandarea pediatrei.Vreau sa spun ca fac treaba asta de doua luni de zile, cu scopul sa il acomodez cu biberonul si cu un alt lapte, insa cert e ca tzitzi nu o lasa si pace,credeam ca daca da de alt gust, cine stie ce , insa nu e asa...din contra, suge si mai mult decat inainte.Asa ca tu ai ptea macar sa incerci...dimineata...oricum intr-un nu stiu care viitor, vaa trebui sa ii dai micul dejun cu lapte, ceai sau, stiu eu, vreo cafea cu lapte si biscuiti?![]()

Anca, asa matinala eu, dar asa de matinala tu?
Ilinca ..pupam Fhifhica dulce si pe mamica extraordinara in sfaturi.
Spalatul in cada....o reala problem apt mai multi copii.Eu de cand am schimbat balia cu cada, nu am avut probleme, din contra o placere extraordinara de a face in voie: splash, splash.Insa, de cand mister a descoperit robinetul si ajunge la el in timp ce ii prepar cada cu apa si spuma de baie, el pe langa cada...incearca temperatura apei asa ca a prins o oarecare rica de apa fierbinte de cand si-a fript degetelele si refuza sa mai intre in apa, dar cu calm si rabdare si muuuuulte jucarii de apa, haioase si ochi si gura obligatoriu, care vorbesc cu el si il atrag in spuma cea alba din cada, reusim sa ducem la bun sfarsit spalatul in cada.
Pupam toate fetele si toti copiii...
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an
aris26 spune:
ah da. pisik si al meu se ridica mereu in picioare in cada. ii place sa arunce diverse jucarii peste margine. eu am bandajat robinetii ca sa nu se loveasca si il las in boii lui. se mai ridica, se mai aseaza. are zile cand sta doar in picioare, dar are si unele mai bune cand isi face de lucru si jos.
monnvas - eu m-am prins ce prostie e asta cu invatul in brate de mult. toata lumea imi zicea ca il invat in brate, dar eu am continuat sa il plimb si sa ii arat lumea pt ca asa am considerat eu ca trebuie si uite ca al meu la 7 luni nici nu vraia sa auda sa il iau in brate. sau cu adormitul. eu il adormeam in brate cand era mic si la fel am auzit: asa o sa se invete. zaaau adica la 5 ani o sa-l plimb in brate pana adoarme sau cum? ei bine uite ca de mult nu mai vrea sa il adorm in brate, ba chiar se nerveaza daca incerc. asa ca pt mine e clar ca e o mare vrajeala cu se invata. eu zic ca au nevoi diferite in perioade diferite si daca parintii nu au chef sa le satisfaca nevoile asta-i alta, dar sa lase copii in pace
25 martie 2009
aris26 spune:
gianina - deci doar de doua ori aveti voi voie peshte? oare asta e regula pt toata lumea? ca al meu mananca mult mai des, cam de 4-5 ori/sapt.
25 martie 2009
Nicky09 spune:
Chiar asa Aris, mi-ai amintit, aici pestele se da cat de des in mesele copiilor, o zi la pranz, o zi la cina,e bogat in fosfor si ajuta la crestere, de ce sa nu ii dam des?
Nicholas insa nu il agreeaza prea mult cand i-l fierb la aburi, cum e normal ca sa isi pastreze calitatile, dar cand i-l face taica-sau in tigaie in ulei..mmmm...
, il mananca pe tot.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 gianina - deci doar de doua ori aveti voi voie peshte? oare asta e regula pt toata lumea? ca al meu mananca mult mai des, cam de 4-5 ori/sapt. ![]() 25 martie 2009 |
nu doar noi, cica asta-i regula generala
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
si acum sa spun si eu buna dimineata, ca oamenii
dupa doza si supradoza de cafea
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
sa-mi bag si eu nasul, legat de tinutul in brate:
nu stiu daca a mai fost vre-un bebe(dintre ghiocei , vorbesc) tinut atat in brate ca micsunica mea, ca stiti voi problemele noastre si tinutul la 70% il puteam face doar in brate asa ca ea in patut statea doar la schimbat si cam 3 ore noaptea![]()
siiiii ... acum tare greu o conving sa mai stea in brate, trebuie sa fie ori tare bolnavioara ori tare somnoroasa (insa doar uneori)
probabil ca si-a facut norma la stat in brate si gata![]()
asa cum seara nu adoarme pana nu mai face ceva ridicari cu funduletul in sus - probabil are o norma zilnica si aici

avem 1 anisor
Gianina34 spune:
aris - ca tot te-am prins tragand chiulul la serviciu
si statnd cu noi la cafele si discutii (chiar asa, o tigara nu da nimeni?) vrei sa-mi spui ce fel de lapte mai bea vitamina (ca-s la capitolul testari) si ce fel de cascaval ii dai?
multumesc, 
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
Indemnizatia pentru cresterea copilului va fi redusa de la 1 iunie
Astazi, ora 11:26
Avocatnet.ro
Ministerul Muncii analizeaza variantele pentru reducerea alocatiei pentru mame, solutia cea mai probabila fiind reducerea procentului de 85% din media venitului pe ultimele 12 luni.
"Indemnizatia va scadea, dar nu s-a stabilit inca daca va fi o suma fixa sau care va fi procentul nou. Este nevoie de o analiza de impact", a declarat marti Andreea Paul-Vass, consiliera primului-ministru, citata de agentia Mediafax.
Ea a aratat totodata ca atat ajutorul de asistenta sociala, cat si ajutorul de incalzire vor fi revizuite, in cadrul planului general de diminuare a masurilor sociale cu 15%.
"Nu se va umbla deloc la venitul minim garantat, care ramane neschimbat", a adaugat consilierul premierului.
Agentia Mediafax anunta luni, citand surse din randul participantilor la discutiile de la Palatul Cotroceni dintre sindicate si presedintele Traian Basescu, ca indemnizatia pentru cresterea copilului ar putea reveni la o suma fixa, renuntandu-se astfel la 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni.
Potrivit surselor citate, presedintele Traian Basescu ar fi sugerat, in intalnirea cu liderii confederatiilor sindicale, ca indemnizatie pentru cresterea copilului ar putea fi stabilita la o anumita suma fixa si sa nu mai reprezinte 85% din venituri.
Masura ar fi luata in considerare de autoritati pentru ca s-ar fi ajuns la concluzia ca banii platiti in prezent pentru indemnizatia de crestere a copilului ar reprezentan o suma prea mare, in conditiile in care in perioada urmatoare ar trebui facute reducere la cheltuielile bugetare.
asa-i ca v-am stricat ziua? 
avem 1 anisor

Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor