Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
cris.dogarel spune:
NICO, si noi am avut si inca avem la Ana o gaura data prea jos si...e prea subtire, abia intra cerceii; acum ca vrea sa ii schimbe des deja e o problema, daca o las o noapte fara. insa e chiar ...nimic; eu mi-am dat singura a treia gaura, la 16 ani, ca devenisem rockeritza si nu aveam unde sa-mi bag cruciulitza. cu ac de seringa steril. cat despre pupile...dr. ce zice? nu e devreme? cum iti dai seama ca sunt asimetrice? (scuze, dar io nu m-am uitat la asta la Ema, nu stiu cum ar trebui sa fie...)
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 ma uitam dupa poze de la mare poate mai uit ce zi grea am si uite ce am gasit aici. Alexutza pt tine, Corfu 2008, exact la un an dupa ce am nascut-o pe Andreea fara cele 20 kg din sarcina si fara regim. a ... si cu parul lung Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) poze botez |
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mandruta spune:
http://picasaweb.google.com/onutzu11/Dc?authkey=Gv1sRgCJ3f2ZHSs5TaLw#
Nu stiu daca am reusit. Prima oara e cel mai greu!
Nik0le spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel NICO, si noi am avut si inca avem la Ana o gaura data prea jos si...e prea subtire, abia intra cerceii; acum ca vrea sa ii schimbe des deja e o problema, daca o las o noapte fara. insa e chiar ...nimic; eu mi-am dat singura a treia gaura, la 16 ani, ca devenisem rockeritza si nu aveam unde sa-mi bag cruciulitza. cu ac de seringa steril. cat despre pupile...dr. ce zice? nu e devreme? cum iti dai seama ca sunt asimetrice? (scuze, dar io nu m-am uitat la asta la Ema, nu stiu cum ar trebui sa fie...) Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! poze povestea noastra |
Pediatra a zis ca e posibil sa fie o imaturitate a ochiului si sa mai avem rabdare. Dr Stamate in schimb, ne-a intrebat daca am fost cu ea la oftalmolog (nu inca). E vizibila diferenta mai mult seara sau cand e lumina mai putina, una din pupile se mareste mai mult decat cealalta. Am observat asta de vreo luna si ceva.
Taman azi, inainte sa plec cu ea la Medlife, s-a intors singura pe burta... De bine ce ziceam ieri ca nu face intoarceri. Acum a papat si isi suge degetul. Am cumparat baneocin unguent cum mi-a spus asitenta si am dat-o bine. E cam rosie...
miremia, cristies
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel salut, fetili; io-s in saptamana neagra; am luat enteroviroza de la ana; adik scot apa pe toate gaurile, crampe abdominale de ma chircesc si...stare de voma, leshin, ca ma deshidratez; bag ceai de menta, orez, paine praji, biotics, furazolidon si...saruri de rehidratare, k mi-e tare frica de laptic. dar cel mai rau imi face drobul de sare, sa nu ia ema. ana a inceput marti, eu ieri, deci pana duminica sunt pe ghimpi. sper sa fi trecut anticorpii prin lapte, bioticsul si ..sa scape puiutza mica. nu am citit decat aici, incerc sa vad ce ati mai scris in cel vechi. Xela, . ce bella,ce vremuri. lasa ca acu vine vara si mai faci asa poze, cu sau fara par lung. eu ma gandeam sa o bag pe ema in piscina incalzita de la hotel, sau jacuzzi, daca aia de copii nu-i calda. mai avem 6 saptamani si plecam Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! poze povestea noastra |
stii care-i singura parte buna? ca se duce la amr-ul tau...ajungi la minus...
multa sanatate sa aveti!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Nik0le Am fost sa-i pun Irinei cercei la Medlife. Si acum regret ca nu i-am pus in maternitate. Deh, experienta asta, e rau uneori sa o ai, ca te duci cu niste asteptari pozitive si pleci cu niste rezultate negative. La primul cercel a fost ok, dar pe al doilea i l-a impuscat prea sus, in carlilagiu in loc de lob. A trebuit sa-i desfaca cercelul si sa i-l prinda din nou. M-am umflat de plans cand am ajuns acasa, mama denaturata ce sunt. Si ca sa fie totul complet, hai sa va spun si de ce am facut eco transfontanelara: fii-mea are uneori pupilele asimetrice si am vrut sa ma asigur ca nu are tumori pe creier. Nu are, dar inca nu stim de ce le are asa, nici cum o va afecta chestia asta si nici daca se poate vindeca/trata (probabil ca nu, nu vad cum). Pot sa intru in butoi si sa nu mai ies niciodata?! Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
ce rau imi pare sa aud ca aveti probl......fruntea sus,mamico! isabela si irina au nevoie de mamica lor puternica langa ele...nu in butoi...
asa creste Alex
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui xela_07 oani, tu ce mai faci? bea - lasa grijile ca nu are rost sa te stresezi. nu e mai bine sa dai un cadou si sa nu mergi pe motiv de bebe la nunta/nunti? Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) poze botez |
am sarit peste cap trecut si aici am ajuns cu cititul
Ma pregatesc de botez, pe maine. Il am pe socru-meu aici si am mai avut si niste stari cam naspa. Va pup pe toate si revin marti, dupa ce raman singura
mai citesc eu pana atunci, in timp ce papa gandacelul
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
mamidepuiuti spune:
mandruta ti-am vazut papusica! sa-ti traiasca!e o dulcica!
abia astept sa vad cum va reactiona alex la colacel,ca deja salivez dupa el...
ca tot veni vorba de temp apei de baitza...alta perla de-a lui radu: lui nu-i place caldura,iar eu i-am pregatit apa pt baitza mai calda[cum imi place mie ]...reactia lui a fost[avea cam 3 ani]: asssshhhhh,mami,vei faci supa de raducu?
(acum traducerea:arsh,mami,vrei sa faci supa de raducu?)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
am sarit peste cap trecut si aici am ajuns cu cititul Ma pregatesc de botez, pe maine. Il am pe socru-meu aici si am mai avut si niste stari cam naspa. Va pup pe toate si revin marti, dupa ce raman singura mai citesc eu pana atunci, in timp ce papa gandacelul Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
oani,lasa starile deoparte,ca nu-s bune...
pofta buna gandacelului si distractie placuta la botez sa aveti!
asa creste Alex
Eleysa spune:
Miremia ma bag si eu la hainute daca e sa ne combinam mai multe ...as avea de facut cateva "cadouri", plus ca am vazut niste chestii nice pt pitica mea ...vb duminica ( sa nu ploua)
Dastefa ...nu te mai gandi mamico la ce e mai rau ...ti-a raspuns ayanna foarte la subiect ...asa ca tot ce mai fac eu e sa va dau cate un la amandoua
Apropo de ayanna....am citit din capitoul trecut cu psihopupu zuzu ...am ras de situatia per total ...dar m-ai impresionat pana la lacrimi de cum stateai tu si plangeai cu cea mica in bratze ...si eu as fi facut acealsi lucru ....de fapt cred ca am facut-o ...
Cris.d ...offf cum se strang toate la tine (e o vorba din batrani) sa te faci bine si tu si ana si k ema sa nu ia crocobaurul de la voi
Cristies esti fantastica cum inventezi tu in fiecare zi alt joc ......sa ne mai zici si noua ...nu de alta dar unele chestii le-am copiat si eu ...dehhhh...je ..mai lipsita de imaginatie in ceea ce priveste jucat cu bebe
Xela ...niceeeeeeeeeeeeee....deci mai exista o speranta ... la anul pe vremea asta sa arat si yo asa ...Doamne ajuta!
Oani ...petrecere frumoasa la botez ...si te rog frumos afara din butoi
Evyme ...nice rapidistul tau ...sa-ti traiasca !!
Mandruta ...ce comoara ai tu acolo !!
Offf...fetelor ma faceti sa dau iama peste miremia sa iau colacul ... ce pofta de balaceala imi faceti ...abia astept sa vad cum reactioneaza isabela (cred ca am mai zis asta de n ori azi ....)
aaa...azi isabela a fost super ....m-a lasat sa vad 4 episoade din "The Vampire Diaries" (pentru fanii "Twilight" - este un serial ce vrea sa copieze subiectul - slabut insa) si ...mai am putin si termin primul volum din "Agonie si extaz" (cu asta imi ocup timpul cand nu vrea altfel adormita decat pe picioare)
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)