Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Cristies aia cu comanda minima e valabila si pt cand cumperi din depozit. Mirela fericita de Mara Ioana |
Eu am de facut cadouri (botezul nasicului mic + nasica mare) si daca-i mai iau si lui fi-miu ajung fara probleme la 300-400 de roni.
Acum studiez sa vad daca or avea program si in week-end. Am gasit adresa (Obregia 36).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Nik0le spune:
Am fost sa-i pun Irinei cercei la Medlife. Si acum regret ca nu i-am pus in maternitate. Deh, experienta asta, e rau uneori sa o ai, ca te duci cu niste asteptari pozitive si pleci cu niste rezultate negative. La primul cercel a fost ok, dar pe al doilea i l-a impuscat prea sus, in carlilagiu in loc de lob. A trebuit sa-i desfaca cercelul si sa i-l prinda din nou. M-am umflat de plans cand am ajuns acasa, mama denaturata ce sunt.
Si ca sa fie totul complet, hai sa va spun si de ce am facut eco transfontanelara: fii-mea are uneori pupilele asimetrice si am vrut sa ma asigur ca nu are tumori pe creier. Nu are, dar inca nu stim de ce le are asa, nici cum o va afecta chestia asta si nici daca se poate vindeca/trata (probabil ca nu, nu vad cum). Pot sa intru in butoi si sa nu mai ies niciodata?!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui Nik0le Am fost sa-i pun Irinei cercei la Medlife. Si acum regret ca nu i-am pus in maternitate. Deh, experienta asta, e rau uneori sa o ai, ca te duci cu niste asteptari pozitive si pleci cu niste rezultate negative. La primul cercel a fost ok, dar pe al doilea i l-a impuscat prea sus, in carlilagiu in loc de lob. A trebuit sa-i desfaca cercelul si sa i-l prinda din nou. M-am umflat de plans cand am ajuns acasa, mama denaturata ce sunt. Si ca sa fie totul complet, hai sa va spun si de ce am facut eco transfontanelara: fii-mea are uneori pupilele asimetrice si am vrut sa ma asigur ca nu are tumori pe creier. Nu are, dar inca nu stim de ce le are asa, nici cum o va afecta chestia asta si nici daca se poate vindeca/trata (probabil ca nu, nu vad cum). Pot sa intru in butoi si sa nu mai ies niciodata?! Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Nu nu! Sa nu cumva sa intri! Imi pare rau de experienta cu cerceii, iar cu privire la cealalta problema eu zic sa fii optimista, poate nu o sa fie afectata nicicum si tu vrei sa intri in butoi.
Mirela fericita de Mara Ioana
cristies spune:
citat din mesajul lui Nik0le Si ca sa fie totul complet, hai sa va spun si de ce am facut eco transfontanelara: fii-mea are uneori pupilele asimetrice si am vrut sa ma asigur ca nu are tumori pe creier. Nu are, dar inca nu stim de ce le are asa, nici cum o va afecta chestia asta si nici daca se poate vindeca/trata (probabil ca nu, nu vad cum). Pot sa intru in butoi si sa nu mai ies niciodata?! Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
NU!
_
Cresc
cris.dogarel spune:
MAMIDEPUIUTI, se pare ca Radu iti mosteneshte simtul umorului
MIRELA, experiment reusit cu colacul, desi am pus copilul la fiert, nu mi-am dat seama ca e apa prea calda, deh in aia mare nu am termometru. sau a stat prea mult la balaceala, de era rosie cand a iesit si ..moale. a dormit si ea 5 ore! dupa
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra
miremia spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel MAMIDEPUIUTI, se pare ca Radu iti mosteneshte simtul umorului MIRELA, experiment reusit cu colacul, desi am pus copilul la fiert, nu mi-am dat seama ca e apa prea calda, deh in aia mare nu am termometru. sau a stat prea mult la balaceala, de era rosie cand a iesit si ..moale. a dormit si ea 5 ore! dupa Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! poze povestea noastra |
Ouch! Eu tin mereu termometrul in apa cat este ea in cadita. Am spalat-o si eu de vreo 2 ori in apa prea calda de am scos-o rosie si molesita. sa va faceti bine!
cristies spune:
Nik0le, Irinuca va uita cu siguranta cum i-au fost pusi cerceii!!!! Iti amintesti poate povestea mea. Si n-o retin, mi-a fost povestita!
Cat despre asimetrie, mai are pana va vedea ca noi, in plus acum de la oboseala ei se manifesta haotic...
Hai afara din butoi toata lumea si va invit la un joc cu pufuletii: baloane de sapun!!! Sa nu credeti ca am luat pistol d-ala de face baloane, intr-un pahar am pus sapun de-al lui si cu un pix am facut baloane care-i cadeau pe nas si se stramba la ele. La unele radea...
Hai si voi!(si aveti grija sa puneti ceva pe si sub copil, ca uda jocul asta...
_
Cresc
miremia spune:
citat din mesajul lui cristies Nik0le, Irinuca va uita cu siguranta cum i-au fost pusi cerceii!!!! Iti amintesti poate povestea mea. Si n-o retin, mi-a fost povestita! Cat despre asimetrie, mai are pana va vedea ca noi, in plus acum de la oboseala ei se manifesta haotic... Hai afara din butoi toata lumea si va invit la un joc cu pufuletii: baloane de sapun!!! Sa nu credeti ca am luat pistol d-ala de face baloane, intr-un pahar am pus sapun de-al lui si cu un pix am facut baloane care-i cadeau pe nas si se stramba la ele. La unele radea... Hai si voi!(si aveti grija sa puneti ceva pe si sub copil, ca uda jocul asta... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Cat de tare esti cristies!
cristies spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel MAMIDEPUIUTI, se pare ca Radu iti mosteneshte simtul umorului MIRELA, experiment reusit cu colacul, desi am pus copilul la fiert, nu mi-am dat seama ca e apa prea calda, deh in aia mare nu am termometru. sau a stat prea mult la balaceala, de era rosie cand a iesit si ..moale. a dormit si ea 5 ore! dupa Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! poze povestea noastra |
Eu i-am facut tot la temperatura normala dar tot moale l-am scos din apa... la cate ture a facut nici n-a mai plans la imbracat, a mancat cinci minute si... ura si la gara!
Si inca ceva... cand l-am dus la chiuveta sa-l spal dupa kk chiuia de mama focului spre cada
_
Cresc
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Eu i-am facut tot la temperatura normala dar tot moale l-am scos din apa... la cate ture a facut nici n-a mai plans la imbracat, a mancat cinci minute si... ura si la gara! Si inca ceva... cand l-am dus la chiuveta sa-l spal dupa kk chiuia de mama focului spre cada _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Eu cand o duc la chiuveta pt spalat sau cand ii pun colacul da din craci de abia o tin.