Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
miremia spune:
mandruta gata esti pe prima pagina.
cristies mai da si la je niste retete daca ai de haleala.
elefantica hai ca mai este putin.
Si acum o rugaminte pt fetele care au comandat colaceii (altele decat cele cu care am stabilit deja ceva), dati va rog un semn sa stiu si eu ce fac. Mersi!
Mirela fericita de Mara Ioana
Eleysa spune:
Nikole mi s-a zbarlit pielea cand am citit de patania cu gaura pt cercel a Irinei ... sa treaca ...ce bine ca eu nu am vazut cand i-a dat gauri isabelei ca si eu tot zece siruri de lacrimi as fi plans ...si mie tot baneocin unguent mi-a recomandat si a functionat ...adica intr-o saptamana asa erau ok urechiusele ...adica numai erau roshii. Cat despre cealalata problema nush ce sa zic ...poate totusi nu e nimic grav.
Aaa...si multumim de noul cont ... (de observat ca mi-am sters si eu linkul cu pozici de la semnatura si daca o sa mai pun poze o sa le pun acolo si doar o sa anunt aici ca am pus)
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
Eleysa spune:
Beatrice ...ce cauti in butoi ...hai afara ca petrecerea e afara ... !!!! si multumim de linkul cu hainute
miremia spune:
Intrebare stupida.
Pozele pe care le puneam pe contul vechi de webshots in album privat puteau fi vazute si de altcineva decat cei care aveau parola?
Mirela fericita de Mara Ioana
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Intrebare stupida. Pozele pe care le puneam pe contul vechi de webshots in album privat puteau fi vazute si de altcineva decat cei care aveau parola? Mirela fericita de Mara Ioana |
Din cate stiu eu ..DA ...adica am observat ca albumele erau publice
Eleysa spune:
Mamidepuiuti ......super raducu cum isi invata el fratiorul germana ...intotdeauna am zis ca cel mai bine e sa ai frati si sa nu fi singur la parinti ..soo in alta ordine de idei ... raducu rulz ..sa-ti traiasca !!
Eleysa spune:
Umplu paginile de una singura se pare ...in loc sa ma duc sa calc hainutele isabelei ..shame on me ......
xela_07 spune:
nikole - ce naspa experienta. am povestit eu mai demult ce-am patit si noi cand am facut gauri . si eu am bocit ca cine m-a pus sa chinui copilul pt ca vreau eu sa aiba cercei . vestea buna e ca trece, maine lucrurile vor sta altfel.
cu ochii de ce nu te duci la infosan la ciubotaru?
felicitari pt intoarcere, precoaca fata .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
Ruxita spune:
Miremia, mi-am convins sotul sa strabata bucurescii pentru colacel... mai arata-ne poze cu colacel la apa, plz, ca sa-i arat sotului sa stie pentru ce face sacrificiul... mie imi place f. tare sa-l balacesc si sa-l intorc de pe burta, pe spate si invers, sa-l ajut sa dea din maini, din picioruse, se pare ca si lui ii place treaba asta - eu tin sa-l fac innotator calificat (mie care imi e frica de apa la mare stau mai mult pe mal si familia mi se duce in larg fara mine)...