Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Larisel ce urata intamplare Sper sa nu fie nimic grav Natalia sa treaca

Dastefa subscriu la ce au zis fetele; fa o audiograma ca sa stii sigur daca de aici pleaca problema voastra. Eu zic ca nu e cazul sa te ingijorezi, Miruna va recupera acum ca e acasa tot ce a pierdut in spital. Sora mea a stat cu fetita foarte mult in spital, incepand de pe la trei luni pana pe la un an se tot interna cu ea cate doua-trei saptamani odata, iar nepotica a pierdut foarte mult; desi la trei luni isi tinea capul foarte bine, fiind nevoita sa stea numai culcata in patul de spital, a stat foarte tarziu in fund, iar de mers abia acum a inceput sa mearga singura (are aproape 5 ani). Dar la ea a fost vorba de o perioada lunga de timp de spitalizare. Petrece mult timp cu ea, vorbeste-i mereu, joaca-te cu zdranganitori cu ea, ajut-o sa faca ce ar trebui sa faca si va recupera foarte repede.

cris.d ce bine ca a inceput si Ema sa fie mai cumintica! La cat mai multe zile din astea si la cat mai multe sedinte de barfa cu Ana!

alexutzzza imi pare rau ca Yannis e chinuit de colici Uite un pt amandoi sa treceti repede si usor peste perioada asta (eu stiu prea bine ce inseamna, ca noi abia acum incepem sa scapam de urati)

carucior la treapta intermediara... Mie mi se pare ca pustiu` nu sta bine asa, poate doar daca-i pun o paturica sub mijloc, ca altfel imi pare prea ghebosat Oricum, la noi nu functie nici asa; sta in carucior doar daca doarme, in rest, pe umar, ca un sac cu cartofi

suzeta vs deget eu as prefera sa ia suzeta, mi se pare ca ar fi mai usor de dezvatat asa, dar nu da nici un semn ca ar accepta altceva decat san sau tetina de bibe (daca nu curge laptic nu e buna )

parul a cam inceput si mie sa-mi cada, dar nu in cantitati mari; oricum, eu sunt tunsa scurt tocmai din acest motiv, ca inainte de sarcina aveam probleme cu cazutul parului

mandruta/oana ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii si tu in sfarsit! O sa vezi ca nu te vei simti in plus aici; nici eu n-am luat odiseea de la inceput, nici n-am scris foarte des, dar fetele m-au ajutat intotdeauna cu o vorba buna atunci cand am avut nevoie! Ce-ti face pufuleata? Cum o cheama? Va descurcati? Intra mai des sa ne spui despre voi!

ruxita ce frumos ca ai o fata asa mare cu care te intelegi atat de bine!

mamidepuiuti ce tare faza cu ora de germana!

bea iesi mama, din butoi! Ce sa cauti mataluta acolo? Cu asa un print... Uita-te mai des la el, tine-l strans in brate la pieptul tau, pupa-l cu foc si vei uita de toate supararile! Uite un brat de ca sa iesi mai repede din butoi!

Acum vad ca mandruta ne-a dat mai multe detalii despre bebelina. Sa va traiasca printesa! Cred ca tati e tare mandru de ea, nu?

Terminat cap trecut!
Revin cu cel nou.

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LARISEL, groaznic,dar bine ca a trecut fara urmari. si eu am teama asta, sa nu cad cu ea, ca m-am impiedicat de multe ori, cand urc scarile la etaj, k ametzesc
NIKOLE, CE vrenicutza tehnicutza ai fost. felicitari pt dr. empatic si rezultate ok. io nu fac
AYANNA, trebuie neaparat sa salvezi si sa ii aratzi strumfitei postarile tale, asta cu plansul de fericire in special. nu esti zuzu, esti MAMA

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sunt asa nauca incat am uitat sa zic esentialul in privinta hainutelor. Putem sa ne strangem mai multe ca sa ajungem la suma aia minima, eventual fetele din provincie ne dau codurile si le trimitem si lor prin posta.
Eu am avut o tentativa dar n-am avut cu cine.
In berceni pe undeva intre carrefour si real, faci dreapta pe o straduta dupa sere.

Mirela fericita de Mara Ioana

Aha... interesting. Eu m-as duce in week-end (desi banuiesc ca n-au program. Nu de alta dar am de facut si niste "cadoaie" si parca si gaza nu mai incape in toate hainutele...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

noi nu avem nevoie de hainutze, primim din toate partile si nu apucam sa le purtam... lucky us, in alta ordine de idei, ati facut vreun calcul cat v-au costat hainutele? (ca sa stiu cat am economisit), si nici pe jucarii n-am dat mai nimic (doar o ratzusca de 15 lei, restul cadouri)... nu cumparam nici LP, pampersi si aia suntem subventionati de nashi... nici patutul, nici balansoarul... chiar! singurele chestii pe care am dat bani au fost tot felul de unguente, siropuri, picaturi, samd (sa fie in total vreo 150 lei) si vreo 5 baxuri pana acum de pampersi, un port-bebe pentru care am fost certati ca l-am cumparam ca altfel primeam unul gratis, un suport de baie si un sac de dormit si o pompa de muls (deci in total 990 lei)... si voi care cumparati orice si LP si hainute si jucarii si etc... ? ce faci cand te plictisesti ca-ti doarme piciul? incepi sa numeri...
uitashi, carutul, 350 de lei...

k, daca vreti sa facem un calcul aproximativ al "cosului minim de consum lunar" al unui bebelus... ca sa avem motive de rebeliune ca nu ne ajung indemnizatiile pentru lucrurile elementare si normale pentru copii (nu e cazul meu, eu sunt interesata doar de fenomenul statistic, astept o indemnizatie decenta, sper sa nu mi-o taie astia...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Cristies multumim pt recuperarea mesajului madrutei. Vazut poze cu gargaritz la apa, o minunatie. Bag de seama ca aveti colac rotund, nu stiu cum si de ce ca le-am comandat pe toate in forma de inima (sper sa nu ma injure nimeni).

Mandruta bine ai venit. Da-ne datele tale sa te trecem pe prima pagina, iar pt colacel da-mi un PM pls.

mai dati si la mine o data noul cont de mail si parola?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Nu avem un cont nou de mail. Avem un cont nou pe webshots
userul si parola sunt pe vechiul cont de mail.

_

Cresc

Am intrat acum si eu sa vad pozicile. Foarte tari! Imi place cea cu balutze la guritza Abia astept sa inaugurez si eu colacelul in seara asta. Fac poze si le si postez!

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ruxita da, e pus deoparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cristies aia cu comanda minima e valabila si pt cand cumperi din depozit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

la mine mancat prost inseamna 500-600 ml /zi-asta e ratie pt un bebelus nou nascut

in maternitate i s-a facut un test de auz.Cea care a venit am vazut ca a stat mult mai mult la Miruna decat la bb care era cu noi in salon-am intrebat daca e vreo problema si mi s-a spus ca nu.Am acceptat raspunsul ca atare fara sa mai intreb de ce a durat mai mult.

cu riscul de a parea nebuna vreau sa va zic ca eu ma tem mai degraba ca ar fi o problema de comunicare(elemente de autism) decat probleme de auz propriuzise
cei din jur oricum imi zic ca am luat-o pe aratura de prea mult stat prin spital dar eu simt ca e ceva in neregula cu puiuta mea

nu cred ca sunt suficiente informatiile despre Miruna ca sa va puteti face o idee mai clara dar mi-e asa greu sa vorbesc despre asta si parca nici energie nu mai am ca sa scriu un mesaj coerent

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Nici pustiu` nu mananca atat cat ar trebui (dupa carti) Maxim 700ml pe zi, dar in general papa cam 600-650. Nu-mi fac griji, pt ca-l vad ca e ok, vesel, activ Cat despre autism, eu zic sa nu te gandesti chiar pana acolo acum. Mai las-o, asa cum am zis sin-n mesajul anterior, spitalul influenteaza negativ dezvoltarea unui bebelus. Ai rabdare cu ea si vei vedea ca totul va fi bine!

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LML Arthur, cu scuze de intarziere, dar de ieri dupa amiaza sunt...vraishte, cam la propriu

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

fetele...io is cu capul...dusa rau...zuza...da' de aseara ma tot intreb daca si indemnizatia pe care o primesc va fi micsorata si cu cat? 15 ca-i indemnizatie sau 25 ca-s bugetara?

am citit ca e com minima de 300 lei,dar atunci preturile cresc cu 35 la suta!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Eu nu stiu despre ce e vorba? De ce sa micsoreze indemnizatia? Si daca eu iau suma aia minima de 600 lei, o micsoreaza si p-aia?

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ruxita, foarte multi bani n-am dat pe hainutze, nu de alta dar nu i-am cumparat "de firma" pentru ca mi se pare inutil la cat de repede creste.

In schimb tot ce inseamna jucarii, patutz, cosmetice, carucioare, scaune de masina etc ne-au dus la cel putin 30 de milioane. Asta groso-modo. Eu ma consolez cu ideea ca o sa le pastrez pentru urmatorul (desi mai multe persoane care isi doresc copii bat apropouri si din experienta nasilor nostri stiu sigur ca ce dai chiar si cu titlu de imprumut si cu rugamintea de a se purta frumos cu lucrul respectiv nu se mai intoarce la tine, sau se intoarce vai de steaua lui).

_

Cresc

Mergi la inceput