Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ce somnoros am eu, daca il las singur in 10 min a si adormit... nu are rost sa va intreb, da ai vostri bebei cat mai dorm (de la ultimul sondaj) ca fiecare e diferit, totusi? ieri a trebuit sa-l trezesc ca sa ne mai jucam, azi a dormit de la 11.30 pana l 14.30 si acum mai trage un pui de somn... (de la 15.45) - de declaram somnorosii somnorosilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

salut, fetili;
io-s in saptamana neagra; am luat enteroviroza de la ana; adik scot apa pe toate gaurile, crampe abdominale de ma chircesc si...stare de voma, leshin, ca ma deshidratez; bag ceai de menta, orez, paine praji, biotics, furazolidon si...saruri de rehidratare, k mi-e tare frica de laptic. dar cel mai rau imi face drobul de sare, sa nu ia ema. ana a inceput marti, eu ieri, deci pana duminica sunt pe ghimpi. sper sa fi trecut anticorpii prin lapte, bioticsul si ..sa scape puiutza mica.

nu am citit decat aici, incerc sa vad ce ati mai scris in cel vechi.

Xela, . ce bella,ce vremuri. lasa ca acu vine vara si mai faci asa poze, cu sau fara par lung. eu ma gandeam sa o bag pe ema in piscina incalzita de la hotel, sau jacuzzi, daca aia de copii nu-i calda. mai avem 6 saptamani si plecam

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

Offffff, sigur scapa puiutza cu anticorpii de la mami!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sunt asa nauca incat am uitat sa zic esentialul in privinta hainutelor. Putem sa ne strangem mai multe ca sa ajungem la suma aia minima, eventual fetele din provincie ne dau codurile si le trimitem si lor prin posta.
Eu am avut o tentativa dar n-am avut cu cine.
In berceni pe undeva intre carrefour si real, faci dreapta pe o straduta dupa sere.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

ratusca - nu am AMR ca nu vreau sa imi aduc aminte la fiecare mesaj ca oricum nu vreau sa tin regim pt moment. erau 5 si acum sunt 6.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

miremia, noi ne-am inscris deja la colacel, da? (ca vad ca sunt mai multe doritoare)...

mi-am adus aminte. frumu rau poza cu voi doua . e super ca ai parte de o adolescenta asa cooperanta

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

poze botez

o poza de care m-am distrat pana si eu (de regula nu ma afisez cu poze in care eu sunt nashpeta... daca intelegi ce vreau sa spun, dar aratam acolo ca doua oamene verzi)... deja avem in casa doua "tabere" - noi fetele si ei baietii

Mergi la inceput

Xela, ce frumusica !!!!

Ruxita, stii reclama aia la western union cand intreaba cineva doua intrebari si raspunsul este: DA! Ei bine la sondajul tau raspunsul este NU! In cursul zilei e sarbatoare daca doarme, ce mai fura pe perna de alaptat, dar subtire (oricum asta il ajuta sa nu fie foarte nervos/uracios).

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157622620663033/

un site cu haine de toate felurile.......faine...jos sunt paginile, butoanele pt pagini..............sunt ieftine zic eu..............

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Da sunt ieftine si ff frumoase. Dar cum se comanda ..

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sunt asa nauca incat am uitat sa zic esentialul in privinta hainutelor. Putem sa ne strangem mai multe ca sa ajungem la suma aia minima, eventual fetele din provincie ne dau codurile si le trimitem si lor prin posta.
Eu am avut o tentativa dar n-am avut cu cine.
In berceni pe undeva intre carrefour si real, faci dreapta pe o straduta dupa sere.

Mirela fericita de Mara Ioana

Aha... interesting. Eu m-as duce in week-end (desi banuiesc ca n-au program. Nu de alta dar am de facut si niste "cadoaie" si parca si gaza nu mai incape in toate hainutele...

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

salut, fetili;
io-s in saptamana neagra; am luat enteroviroza de la ana; adik scot apa pe toate gaurile, crampe abdominale de ma chircesc si...stare de voma, leshin, ca ma deshidratez; bag ceai de menta, orez, paine praji, biotics, furazolidon si...saruri de rehidratare, k mi-e tare frica de laptic. dar cel mai rau imi face drobul de sare, sa nu ia ema. ana a inceput marti, eu ieri, deci pana duminica sunt pe ghimpi. sper sa fi trecut anticorpii prin lapte, bioticsul si ..sa scape puiutza mica.

nu am citit decat aici, incerc sa vad ce ati mai scris in cel vechi.

Xela, . ce bella,ce vremuri. lasa ca acu vine vara si mai faci asa poze, cu sau fara par lung. eu ma gandeam sa o bag pe ema in piscina incalzita de la hotel, sau jacuzzi, daca aia de copii nu-i calda. mai avem 6 saptamani si plecam

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

eu i-as face o vizita inopinata medicului...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157622620663033/

un site cu haine de toate felurile.......faine...jos sunt paginile, butoanele pt pagini..............sunt ieftine zic eu..............

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Da sunt ieftine si ff frumoase. Dar cum se comanda ..

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

haha, ce hosting si-a gasit domnu pentru desfacere... daca ziceti ca sunt seriosi...

Mergi la inceput