Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

s-a trezit in urlat Cristi. i-am dat iar sa suga si il tin la mine pe umar, pare ca a atipit iar. am amortit de tot dar mi-e tare frica sa il las. of of mai mai ... e grele rau

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Buna ziua!
Noi nu am facut baita aseara cu colacelul, ca era tati la servici, vom face in seara asta, ca sa-l vada si el cum reactioneaza
Sunt foarte incantata ca azi i-am luat un compleu de rapidist Vedeti poze cu el aici
Merg sa citesc din urma si revin.

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Noi ne-am intors din parc, ne-am plimbat cu prietenul cel vechi Cristi si prietenul cel nou Yannis, scumpi tare amandoi.
Alexutza o slabanoaga dar n-are rost sa va mai zic.

N-am apucat sa citesc tot dar am vrut sa va scriu de site-ul cu hainute. Chiar ieri am vrut sa va zic de el dar m-am luat cu calcatul.
Hainutele sunt f frumoase si de calitate, oamenii seriosi. Poti merge si la ei la depozit sa cumperi direct, depozitul este in berceni.

Bea multumim de link si iesi cuscra din butoi.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

salut, fetili;
io-s in saptamana neagra; am luat enteroviroza de la ana; adik scot apa pe toate gaurile, crampe abdominale de ma chircesc si...stare de voma, leshin, ca ma deshidratez; bag ceai de menta, orez, paine praji, biotics, furazolidon si...saruri de rehidratare, k mi-e tare frica de laptic. dar cel mai rau imi face drobul de sare, sa nu ia ema. ana a inceput marti, eu ieri, deci pana duminica sunt pe ghimpi. sper sa fi trecut anticorpii prin lapte, bioticsul si ..sa scape puiutza mica.

nu am citit decat aici, incerc sa vad ce ati mai scris in cel vechi.

Xela, . ce bella,ce vremuri. lasa ca acu vine vara si mai faci asa poze, cu sau fara par lung. eu ma gandeam sa o bag pe ema in piscina incalzita de la hotel, sau jacuzzi, daca aia de copii nu-i calda. mai avem 6 saptamani si plecam

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

cat tine "criza" asta de colici de la 3 luni???

poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Miremia,se vand si en detail ? tot la pretul asta care e afisat ?

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Noi ne-am intors din parc, ne-am plimbat cu prietenul cel vechi Cristi si prietenul cel nou Yannis, scumpi tare amandoi.
Alexutza o slabanoaga dar n-are rost sa va mai zic.

N-am apucat sa citesc tot dar am vrut sa va scriu de site-ul cu hainute. Chiar ieri am vrut sa va zic de el dar m-am luat cu calcatul.
Hainutele sunt f frumoase si de calitate, oamenii seriosi. Poti merge si la ei la depozit sa cumperi direct, depozitul este in berceni.

Bea multumim de link si iesi cuscra din butoi.

Mirela fericita de Mara Ioana

Frumoase mi s-au parut si mie... unde in Berceni?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

miremia, noi ne-am inscris deja la colacel, da? (ca vad ca sunt mai multe doritoare)...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

salut, fetili;
io-s in saptamana neagra; am luat enteroviroza de la ana; adik scot apa pe toate gaurile, crampe abdominale de ma chircesc si...stare de voma, leshin, ca ma deshidratez; bag ceai de menta, orez, paine praji, biotics, furazolidon si...saruri de rehidratare, k mi-e tare frica de laptic. dar cel mai rau imi face drobul de sare, sa nu ia ema. ana a inceput marti, eu ieri, deci pana duminica sunt pe ghimpi. sper sa fi trecut anticorpii prin lapte, bioticsul si ..sa scape puiutza mica.

nu am citit decat aici, incerc sa vad ce ati mai scris in cel vechi.

Xela, . ce bella,ce vremuri. lasa ca acu vine vara si mai faci asa poze, cu sau fara par lung. eu ma gandeam sa o bag pe ema in piscina incalzita de la hotel, sau jacuzzi, daca aia de copii nu-i calda. mai avem 6 saptamani si plecam

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

fuck, asta va mai lipsea acum ...

poze botez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

miremia, noi ne-am inscris deja la colacel, da? (ca vad ca sunt mai multe doritoare)...

mi-am adus aminte. frumu rau poza cu voi doua . e super ca ai parte de o adolescenta asa cooperanta

poze botez

Mergi la inceput