Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
alexutzzza spune:
da, clar nu a dat nimeni cafeaua deci fetele azi servim noi!
lasam aici multe portii bune si aburinde
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
decenuela spune:
mmmmmm se vede k nu beti cafea.....fetile trezite...
asa ca....o dau io , ca de obicei....
jiji s-a trez din ora in ora...sunt zombie....dar asta e starea mea..obisnuita..
azi am 2 examene..sper sa le trec ca tare greu e sa inveti cu un...JIJI...
incerc sa mai arunc un ochi...
sa aveti un we placut...si nne vedem maine..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza bea bine ai revenit sa nu pleci in butoi te rog eu mult de tot ca o sa ne lipsesti teribil cafelutza ceva??? fac repede o cafelutza greceasca tare si aromata??? de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
o sa incerc din rasputeri sa ma catar pe peretii butoiului sa ies, desi...........nu stiu daca pot..........ca nu prea sunt buna la catarat..............
mersi pentru gandurile bune si ada aci cashaua ca mor de somn,...........
am inceput sa mai beau si eu cate una, nu de alta dar tine de foame..............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
dulcineea_cj spune:
Neata fetelor !
M-am tot gandit...noi nu am fost asa civilizati ca Mandruta,sa ne prezentam si altele dar sper sa ne primiti si pe noi printre voi ca tare imi sunteti dragi chiar daca voi nu stiti Va citesc de cand am nascut(inainte nu stiam ca existati )si f mult m-ati ajutat Desi nu stiti Cu voi am vazut ca nu e fiul meu asa extraterestru cum il credeam ca sunt multi copilasi si sunt toti diferiti,ca nu trebuie sa fie toti dupa carte De multe ori m-ati facut sa zambesc va multumesc
cea mai fericita mamica :)
happyella spune:
Neatza!
multumim de cafea alexxxutza si decenuela
fetele, fiica-mea a inceput singura diversificarea... vrea sa manance lucruri : bavetele, jucarii, paturici si tot ce prinde in mana, nu mai vorbesc de pumnisorii ei... e asa haioasa cand isi baga diverse in gura ... scoate limba si le testeaza un pic, apoi se stramba si dupa incepe sa le suga cu pofta
xela ai PM
fericita de buburuza Andreea Maria
xela_07 spune:
Buna dimineata!
DECENUELA - succes! ce examene dai?
AYANNA - am uitat ieri, felicitari pt mama . se vede ca vb mult cu ea. vreau si eu
BALY - ce emotionant ...
LOREX - merci ca m-ai luminat unde sta nora . d-aia sunteti voi asa frumoase mai moldovencelor
HARICUT - sa dea Domnul sa ai bafta la examen. o sa vezi ca se rezolva intr-un fel si in toamna. ma intrebai intr-un alt capitol, bunica lui Andreea (soacra) e din Bucuresti da. avem mare noroc cu ea.
ce biberon ziceai ca ati acceptat voi mai usor?
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
iulenca spune:
Neata fetele, multumim pentru cafea.
Beatrix da-l de butoi. E nasol cu banii astia, oricat de multi ai avea tot nu ajung. Mie pana o sa imi vina Cic-ul o sa mi se lungeasca urechile si nici dupa nu va fi prea bine ca o sa am mult mai putin decat castigam inainte si ratele si toate se maresc / scumpesc. Mie mi-e frica de situatia din tara asta de kko. Daca macar o data s-ar gandi si conducatorii la binele tarii si un an ar face si ei ceva concret ar fi bine dar fiecare trage tare sa ia cat mai e de unde. Se fac investitii de aiurea in chestii care nu produc nimic si care mai pot fi amanate da cum sa ramana banii necheltuiti sau sa ii redistribuie in sist de sanatate sau invatamant? Nu mai zic ca ma umplu de spume.
Nu promit dar as veni si eu la intalnire. O sa vad ca masina e in service si tre sa conving consortu sa venim cu troleul si metroul. iremia te anunt daca vin sa imi aduci colaceii(2).
Acum 2 zile am avut o durere de stomac groaznica asa din senin. In viata mea nu am avut probleme de genul asta. Efectiv ma cocosa. Mi-a facut sotul no spa si algocalmin injectabil (la sugestia cuiva care se confrunta des cu dsurerrea asta) si mi-a trecut. Incercasem si altele pe gura dar ioc rezultate. Oricum din cauza de algocalmin l-am pus pe Vladimir 48 h pe LP. Tare mila mi-a fost de el. Isi frangea manutele, papa 50 de ml si apoi scuipa bibe. Eu cu pompa, ce sa zic, dureros si neplacut si incomod. Fetele care dau la pompa felicitarile mele. Cand am avut din nou tzitzi apte am fost fericiti maxim amandoi. Doar ce am implinit 30 de ani si vad ca incep sa ma damblagesc.
V-am spus ca am avut si noi botezul si a fost f frumos. Pun poze pe contul comun.
A venit fi-mea sa "ne dea si nou din dragostea ei" Doamnelor mame e minunat cand ii vad pe amandoi cum se iubesc. Fi-mea are toate vorbele la ea, nush de unde le scoate dar sunt una si una, raman masca cand o aud.
AAAA si veselie mare de doua nopti se trezeste de-abia la 4 sa pape de la 21 cand se culca. Si-a scos deci masa de la 1 si sunt f happy. Prima data am crezut ca e de la LP dar ieri a papat tzatza deci yupiii. Totusi in rest tot la 2-2,30 ore papa. Fomistul meu mic.
Nu va mai raspund tuturor ca nu tin minte. Eu citesc si cum spunea cineva raspund in gand.
Va pup si va urez o zi minunata
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
Nik0le spune:
Neatza!
LA MULTI ANI, SIMONETTE!
cris.d, am vrut sa-ti spun de ieri dar mi-a fost mintea aiurea, sanatate multa, sa va faceti bine repede si sa nu ia si Ema!
oani, Cata, petrecere frumoasa azi!
xela, aratai super si atunci, arati super si acum! Multumim pt info!
elefantica, xela, lorex, micki, happyella, haircut, alicredo, va multumesc pentru vorbele bune!
lorex, io m-am gandit ca parola comuna o avem numai noi, cele din odisee, n-a fost postata public nicaieri. Ma gandesc ca nimeni n-a dat-o mai departe, in afara grupului... cel putin asa cred/sper. Sa va fie de bine iesirea la padure. Imi pare rau ca n-a vrut sotul tau sa veniti, mi-ar fi placut mult sa te cunosc si sa vad live bobita. Imi pare rau ca ati experimentat si voi criza de plans neconsolat, multa rabdare, va trece!
evyme, super pozele cu colacelul!
bAly, m-am exprimat eu aiurea, pupilele reactioneaza diferit in lumina slaba, nu sunt pozitionate asimetric. Si la noi tot asa, pupila dreapta se dilata mai mult decat stanga. Sper si eu sa nu fie nimic, mi-a spus o prietena ca si baiatul ei a avut asa si s-a rezolvat de la sine cand a mai crescut. Foarte frumos si sensibil ai povestit despre copiii tai! Ce-mi place cum ii spui celei mijlocii, Laurici!
happyella, te sustin, si ratusca a propus asta cu intalnirea viitoare. Si noi iesim in general tot ca voi, sper sa ne vedem azi.
haircut, spor la invatat si bafta la examen!
larisel, ma bucur ca Natalia e ok. Daca vrei sa stai linistita, poti sa-i faci o ecografie transfontanelara, n-are rost sa iradiezi copilul asa mic.
M-a intrebat cineva (nu mai stiu cine, sorry) cat de mare e fontanela lu' fii-mea (cristies, tu?). Are vreo 3 degete in lungime, mi se pare ok. Isa a avut o fotanela uriasa, la nastere era de 7 cm pe 5 cm si s-a inchis abia dupa doi ani, in ciuda celor 4 pic de vigantol pe zi. Dar n-au fost probleme de vreun fel. Nu cred sa fie probleme cu fontanela lui Alexis, din cate stiu ar trebui sa se inchida in jur de un an.
danasor
alexutzzza, decenuela, multumim pt cafea! dece, bafta la examene!
Bea, nu sta in butoi, te rog...
dulcineea
iulenca, sa va fie de bine botezul!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Nikole, multumim de capitole noi si de cont nou de poze! Si eu am vrut sa fac dar n-am avut timp. eu as fi trimis pe PM detaliile pentru ca datele mailului comun cred ca sunt stiute deja de multa lume...cel putin asa am eu impresia.. Pup Irinuca! Cris.D, stiu ca nu te-am facut sa plangi dar te-am ajutat! Esti constienta, cred, ca daca intri tu in butoi, tragi toata odiseea dupa tine, nu? Xela, I'm here, nu pot sta mult departe de voi! vrem poze cu tunsulica! Ayanna e din Tg.Neamt, jud.Neamt, not Tg.Mures E moldoveanca de-a mea Cris.M, nu o fortez cu capushorul, doar cat o mai tin tzontzoroi in bratze (adica la verticala, asa e o vorba din popor si tare-mi place s-o folosesc) si atunci inca o mai sprijin, ca nu va inchipuiti ca-l tine f f bine, doar ca bine pt varsta ei. IAr de intors de pe spate pe o parte si de pe o parte pe burta am surprins-o doar de doua ori si de fiecare data prin somn! Multum pt complimente. Chiar, sa sterg pozele de acolo, deacum postez pe contul cel nou Dastefa, de ce-ti faci griji? daca era autism era si inainte, nu? doar nu a facut de la tratamentul asta.Si stiu ca Miruna zambea inainte!Deci...nu fi asa pesimista! Mamidepuiuti, f simpatici baieti ai! Esti o norocoasa! Ziceai ceva de diversificare ca o incepeti "dincolo"? Dincolo unde? Unde plecati? Bea!!!! vrei bataitza? IEsi mai repede din butoi ca de nu vin la tine si vezi tu ce patzesti! OUT AM ZIS!!!!! Cristies, chiar ma gandeam intr-o zi ca atunci cand o sa mai creasca puii nostri, tu o sa fii probabil cea care o sa ne puna la curent si o sa inventeze tot felul de jocuri interesante pentru copii! Azi i-am facut cunostintza Bobitzei cu padurea.Am stat putin pe o patura si am papat briose.Mai mult nu am putut ca ta'su facea fetze, ca-s prea multe gaze, ca daca vin mistretzii, gasea tot felul de motive, tare sensibilos e.N-are spirit de aventura! Io-s obisnuita ca faceam mult teren prin rezervatii naturale cand eram la serviciu.Ce fain era!! Nu va mai spun ca am vrut sa va fac o surpriza si sa venim si noi la intalnire insa...nu mi-am putut convinge consoarta! Uraste sa mearga la Bucuresti ca mereu se rataceste chiar si cu GPS si din cauza asta ne certam ca chiorii.. Am vazut ce incantate sunteti de colacei Si eu abia il astept insa ma intreb daca nu e prea mica pentru ca s-o pun deja in atata apa! E PREA MICA??? In alta dezordine de idei, cred ca ne-a batut DD pe mine, pe Cris.M si pe ALexutzza ca "ne-am luat" de Ema, ca vad ca au inceput si ai nostri.La mine cel putin ieri a fost prima criza de plans cu motiv neidentificat! Nici tztz nu a consolat-o!! E prima data cand o refuza!!! Dar de azi banuiesc care e, e obosita, se lupta cu tztz si o iau in brate, ii dau suzi, pe care o ia, ii cand si o legan usor dintr-o parte inalta, descriu un arc de cerc! Si adoarme! |
of, of, ce de ganduri iti faci tu...nu te mai chinui cu idei d-astea, k ii faci rau bobitzei! cam toti bbi au asa zisele crize, in jur de 3 luni sau...cateodata...nu e legat de DD sau odisei, k eu ii dau mereu exemplu pe yannis si alti bbi cuminti si invers nu s-a luat pana acu.
la noi padurea e in spatele casei si adi acolo merge cu ea cand urla, sa nu ne reclame cartierul la protectia copilului. la noi, invers, eu sunt obsedata de gaze si tzantzari
mami eco
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra
Nik0le spune:
Scuze pt "carlilagiu" si "asitenta" de ieri, era vorba desigur de cartilagiu si asistenta, dar n-am mai modificat...
Sa va zic ce mama nebuna sunt: primul lucru cum am deschis ochii dimineata, ma uit la urechile lu' fii-mea sa vad care-i situatia. Si intepenesc: era galbuie rosiatica in spatele urechii, vreo 2 cm in jos pe gat. M-am gandit imediat ca a facut infectie care s-a extins la ganglioni. Ma mai dezmeticesc nitel si-mi amintesc: aseara am dat-o cu betadina si ramasese culoarea pe piele... Altfel, locul arata foarte bine, a trecut inflamatia de ieri, o s-o dezinfectez bine si sper sa scapam doar cu chinul de ieri.
Edit ca iar am mancat o litera.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)