Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
ioana_fota spune:
Neata si de la noi .V-am citit pe fuga caci gaza mea are momente si momente.Vazut poze frumoase in acest capitol.Am vazut ca ati vb de noul album asa ca va rog sa-mi trimitetio si mie PM cu noul id si parola si am scos si eu de la semnatura pozele .Imi pare rau ca unii pufuleti au avut problemute Alexandra le da cate un si o la toti ca sa fie bine.Am vazut si eu saitul de hainute si sunt tare faine ma bag si eu daca e in grup sa iau cateva .Mai citesc si revin .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! DECENUELA - succes! ce examene dai? AYANNA - am uitat ieri, felicitari pt mama . se vede ca vb mult cu ea. vreau si eu BALY - ce emotionant ... LOREX - merci ca m-ai luminat unde sta nora . d-aia sunteti voi asa frumoase mai moldovencelor HARICUT - sa dea Domnul sa ai bafta la examen. o sa vezi ca se rezolva intr-un fel si in toamna. ma intrebai intr-un alt capitol, bunica lui Andreea (soacra) e din Bucuresti da. avem mare noroc cu ea. ce biberon ziceai ca ati acceptat voi mai usor? Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
fac facult la..batranetze...dar sper sa o termin..e ult an
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de cafea alexutzzza si decenuela
nu am apucat sa citesc nimic din urma ,numa' pagina asta...
am intrat sa va pup si sa va doresc distractie placuta la botez si la marea ieseala! mergem la bunici ,ne citim luni [sper]
u all
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Nik0le spune:
Mesteresc capitol nou.
mamidepuiuti, distractie placuta!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
fac facult la..batranetze...dar sper sa o termin..e ult an Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
bafta!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
evyme spune:
Buna dimineata!
Pustiu` mi-a dat desteptarea azi mai devreme (la 8.15); programul obisnuit: rasete si mie si lui tati, apoi vorbit cu amandoi, cu patura, cu peretii , papa, din nou rasete si vorbit si de o jumatate de ora
Merg sa citesc din urma ca acusica se termina capitolul.
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor as vrea sa va spun un lucru care m-a pus pe ganduri azi. eram in carr4 prin magazine, bucuroasa ca am iesit dupa 4 zile de stat numai pe langa casa, am luat fetei nishte hainutze mishto si mie o bluzitza (takko-super preturi), cand ma trezesc gandindu-ma ca sa ajung acasa sa fac poze si sa intru pe dc sa vi le arat. dintr-un forum in care am intrat sa schimb informatii cu privire la sarcina, apoi copii, ati ajuns sa fiti pentru mine ceva la care sa ma gandesc atunci cand vreau sa impartasesc o bucurie, o suparare... nu stiu ce inseamna asta : dependenta? stau seara dupa ce adorm mocutza si va citesc postarile , nu sar niciuna, si va raspund la toate in gand, zambesc, ma intristez, plang, rad in hohote chiar. Nu am scris acest mesaj ca o declaratie , ci ca o constatare a nivelului in care am ajuns in relatia cu acest forum. aberez la ora asta, dar daca tot am scris trimit somn usor pui mic |
me to...
lorex spune:
citat din mesajul lui iulenca AAAA si veselie mare de doua nopti se trezeste de-abia la 4 sa pape de la 21 cand se culca. Si-a scos deci masa de la 1 si sunt f happy. Prima data am crezut ca e de la LP dar ieri a papat tzatza deci yupiii. Totusi in rest tot la 2-2,30 ore papa. Fomistul meu mic. Nu va mai raspund tuturor ca nu tin minte. Eu citesc si cum spunea cineva raspund in gand. |
idem si la mine. la tot.