Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

am vazut puiutzii vostri in colacel, sunt tare dragalasi. Nu s-au speriat? eu am nishte emotii...
ce vreau sa intreb... cum procedati cu sapunitul? intai ii spalati cu sapun, shampon in caditza lor... ii spalati in cada mare... spuneti-mi si mie cum faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

larisel ma bucur sa aud de bine

alicredo si eu sper

micky multumim de aprecieri Yannis abia asteapta sa-l rasfeti!

Andrelina felicitari pentru suculetz! Spor la cumparaturi! Doamne ce te mai invidiez ptr spiritul tau comercial! vinzi, folosesti banii etc ma ametesti, Bravo!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

accident? natalia? ce accident?? lipsesc o zi si nu mai stiu nimic de voi!
ma bucur ca e bine, slava Domnului.

Pana la ora asta am citit mama si copilul... cu diversificarea, baita, scutece, manevre de resuscitare...siguranta in casa...etc

alexutza, cand sunt limitati banii, tb sa valorifici tot, nu?
vandut carusel luat carut sport, vandut carut mare, luam scaunel...hehe.

Noapte buna, maine punem poze!

pupam!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

as vrea sa va spun un lucru care m-a pus pe ganduri azi.
eram in carr4 prin magazine, bucuroasa ca am iesit dupa 4 zile de stat numai pe langa casa, am luat fetei nishte hainutze mishto si mie o bluzitza (takko-super preturi), cand ma trezesc gandindu-ma ca sa ajung acasa sa fac poze si sa intru pe dc sa vi le arat. dintr-un forum in care am intrat sa schimb informatii cu privire la sarcina, apoi copii, ati ajuns sa fiti pentru mine ceva la care sa ma gandesc atunci cand vreau sa impartasesc o bucurie, o suparare...
nu stiu ce inseamna asta : dependenta? stau seara dupa ce adorm mocutza si va citesc postarile , nu sar niciuna, si va raspund la toate in gand, zambesc, ma intristez, plang, rad in hohote chiar.
Nu am scris acest mesaj ca o declaratie , ci ca o constatare a nivelului in care am ajuns in relatia cu acest forum.
aberez la ora asta, dar daca tot am scris trimit
somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Larisel, ce bine ca Natalia e bine!!!!!

Andre_lina, multam pt PM si felicitari pt suculet. Asa e ...cresc repede. Bucurati-va de ei asa cum sunt, mai mult sau mai putin plingaciosi, caci in curind o vor lua la picioruse si apoi fuge timpul si mai repede. Sa nu spun cam cum zboara dupa ce intra la scoala. Ma uit la Andreea si nu-mi vine sa cred ca deja termina clasa 1. Parca mai ieri era un bb grasun si razacios. Ea, mi-a fost cea mai bunutza, in sensul de 0 colici, papat fara probleme si orice, o puteam lua oriunde dupa noi, dormea in masina, papa, se uita pe geam, dormea la hotel in patutul ei portabil fara sa miriie...sa continui???? Si acusi imi face 8 ani...Doamne unde au zburat toti anii astia atit de repede????

Laura...a 'zbierat' pina la 7 luni. Nu mai stiam ce sa-i fac. Al meu sot cum intra in casa cum ii cadea fatza: iar plinge????? Pe timpul ala spuneam ca daca ar fi fost Andreea ca ea ramineam la un singur copil. Eh....a trecut timpul. Ea a crescut. Colicii/refluxul a trecut si el si acu merge si Laurici la gradinitza si cind intra in casa primul lucru care il intreaba e 'unde e bebe?'. Al 3 lea venit fara sa-l planificam, dar primit cu bratele deschise si cu bucurie ca si cum ar fi fost primul. Al meu sot, cind ma vedea cu el in brate dupa ce l-am nascut, mi-a zis de nu stiu cate ori ca ma comport ca si cum ar fi primul. Asa e...probabil de as avea 12 la fiecare m-as bucura la fel de mult, fiecare e unic. Cu fiecare bebe se inmulteste si dragostea noastra. Ii iubesti la fel si totusi diferit. Nu conteaza ca mai ai 1, 2 sau 3 acasa. Bucuria, dragostea, grija va fi la fel de mare si pentru cel mai mic sosit.

Cu Adisor stiti si voi in mare prin ce am trecut. A fost prima si singura data sa-l vad pe sotul meu plingind - momentul in care ne-am despartit de Adi pt a intra in operatie. Cind a intrat in operatie a fost pentru mine o clipa de usurare. Stiam ce are, il stiam pe miini bune. Dupa mai bine de 48 de ore de umblat din dr in dr in sfirsit inima imi zicea ca va fi bine. A trecut si asta. Multumim lui Dumnezeu ca am trecut cum se poate de usor, fara nici cea mai mica complicatie si uite ca timpul trece si creste si el. Incet, Incet si totusi prea repede. Deja mi-e dor de el mic mic, abia scos din 'cuptor'. Cind ma gindesc in urma,parca am stiu ca va urma ce a urmat. De cind s-a nascut si pina am ajuns cu el in spital l-am tinut aproape nonstop in brate. Nu m-am gindit o clipa ca se invata in brate, sau sa-l pun sa doarma in patutul lui (desi nu sunt adepta dormitului cu bb in pat).....l-am tinut aproape de mine sa ma simta si sa-l simt.

Mr. B, adica al meu sot, nu a fost genul sa-si doreasca copii. Eu am fost capul rautatilor, mai ales la primii 2. El nu a zis decat "OK. daca asa vrei tu". Dar, stiti ce a zis mai zilele trecute? 'Pina nu ii ai nu stii ce ai de pierdut. Si daca acu ar fi in situatia sa se opreasca la unul din ei nu ar putea sa faca nici o alegere'. M-a facut sa . El nu e genul sa arunce cu dulcegarii la tot pasul si daca a zis-o inseamna ca o simte intr-adevar.

Hai ca m-am intins cit o zi de post. In concluzie bucurati-va de fiecare clipa. Incercati sa o traiti la maxim.

Sa va pun de o cafelutza inainte sa merg si eu la nani sa o gasiti calda si aburinda????

A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Si cum sa nu-i iubesti cind primesti chestii de genul:

Laura in compunerea ei intitulata My Mom, scrisa, mai bine zis completata cu ocazia zilei mamei:

'She (adica eu) is really good at taking care of my little brother, my big sister, and me. I LOVE MY MOM!'

Nu a avut rabdare mititica pina duminica sa mi-o dea. Mi-a dat-o azi si nu mai contenea sa-mi zica Happy Mother's Day, mami si sa vina sa ma stringa in brate si sa ma pupe.

Sa va mai zic care e jocul preferat ale fetelor acum? Andreea e mami, Laura surioara si o papusica pe post de bb. Ma uit la ele si nu-mi vine sa cred cat de mult ma pot imita!!! Cit de mult pot ele deprinde din ceea ce vad la mine!!!!

A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Cristies multumim pt recuperarea mesajului madrutei. Vazut poze cu gargaritz la apa, o minunatie. Bag de seama ca aveti colac rotund, nu stiu cum si de ce ca le-am comandat pe toate in forma de inima (sper sa nu ma injure nimeni).

Mandruta bine ai venit. Da-ne datele tale sa te trecem pe prima pagina, iar pt colacel da-mi un PM pls.

Mirela fericita de Mara Ioana

mai dati si la mine o data noul cont de mail si parola?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Nu avem un cont nou de mail. Avem un cont nou pe webshots
userul si parola sunt pe vechiul cont de mail.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Gasit, vazut poze delicioase! Multumesc!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

oani, tu ce mai faci?

bea - lasa grijile ca nu are rost sa te stresezi. nu e mai bine sa dai un cadou si sa nu mergi pe motiv de bebe la nunta/nunti?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

poze botez

nu, ca sunt rude, si nu prea pot baga motivul asta, desi nu vom sta mult, si e nunta de noapte......................
ca va trebui sa stau cu el, pana adoarme, pana atunci o trimit pe mami, ca tre sa mearga si ei, si pe urma, dupa 10 cand o sa adoarma, o chem pe ea, si mergem noi, pana la vreo 2-3 apoi venim acasa, ca dimineata botez.....................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui

bea iesi mama, din butoi! Ce sa cauti mataluta acolo? Cu asa un print... Uita-te mai des la el, tine-l strans in brate la pieptul tau, pupa-l cu foc si vei uita de toate supararile! Uite un brat de ca sa iesi mai repede din butoi!

mersi de sfat, asa am sa fac, poate imi revin.........

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

bea bine ai revenit sa nu pleci in butoi te rog eu mult de tot ca o sa ne lipsesti teribil

cafelutza ceva???
fac repede o cafelutza greceasca tare si aromata???

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput