PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)
Raspunsuri - Pagina 20
anaxena spune:
Noi acum pictam si ii place la nebunie sa puna capacele la acuarele dupa culori si mereu le nimereste..dar dc o intreb ce culoare e x raspunde mereu : verde daca insist imi zice si de obicei zice corect
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
Tecky spune:
katalyna 8 kg!
Felicitari!Vreau si eu.In ce consta regimul?
LA MULTI ANI Ana!
Daca va face placere ne puteti vota poza aici:
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html
bujo spune:
La multi ani Ana_a

Bre Anko, eu nu m-am suparat ca a zis ca e frumos ca o fetita, ci ca a zis ca e prea frumos sa fie baiat.
Cu examenul auto, chiar nu sunt suparata, atata timp cat cred ca eu m-am descurcat bine, nu ma mai stresez. Mai tare m-am ofticat data trecuta cand stiu ca am gresit pt ca un dobitoc s-a trezit sa-mi testeze mie reflexele, ca doar el e psiholog si eu in 30 de ore am deprins reflexe minune.
Anna felicitari pt business. E cu totul altceva sa lucrezi pt tine. e adevarat ca e raspundere mai mare dar si satisfactiile sunt pe masura. Multa bafta.
Si eu sunt in mare dilema. Intentionez sa-mi fac birou individual, insa cum nu am prea multe lucrari acum, ma bate gandul sa ma intorc si la servici cu juma' de norma. Om vedea.
bujo mami de Filip
moni_or spune:
ATB, am fost cu Luca la pediatru, i-a facut eco abdominala si a spus ca are colecistul septat, deci va cam avea probleme cu fierea toata viata, trebuie sa avem grija sa nu-i dam grasimi, chiar laptele praf zicea sa-l dam mai diluat. A spus ca malformatia asta poate produce scaune dese si pt. ca sunt asa dese nici nu apuca sa se digere mancarea. Pe langa asta, din cauza lipsei poftei de mancare a zis ca suspecteaza o infectie cu giardia, chiar daca nu a iesit la coproparazitologic, asta iese tare greu. I-a dat si un tratament de giardia, plus biotics 2 saptamani pt. refacerea florei. Acum nu stiu ce sa zic, eu nu sunt tare convinsa ca numai de la asta sunt scaunele dese, de la medicamentul contra giardia iar face de vreo 6 ori pe zi kk (scrie pe el ca are ca efect temporar scaune dese, probabil pt. eliminare, nu stiu), azi a avut si diaree tare urat mirositoare, s-a stricat iar la burtica nu stiu exact de la ce, suspectez un spanac de la soacra-mea, oricum deja imi vine sa ma impusc cu problemele astea de scaun. Si noi i-am dat o multime de vitamine dar pofta de mancare tot extrem de oscilanta e, dar macar in ultima luna a pus ceva pe el, cu o luna inainte scazuse. Luca are 11.600 kg si vreo 88 cm, ca greutate e ok insa pe mine ma dispera vesnicele probleme digestive. Vreau sa-i fac niste analize de sange, sa vad exact ce absoarbe si ce nu, dar prima data sa ne intram putin in ritm si cu bebe 2, mi-e groaza sa-i iau sange lui Luca pt. ca el si cand il consulta cu stetoscopul face un circ groaznic, de parca l-ar jupui
Ma intrebai si de vaccin, eu m-am linistit cat de cat ca am inteles ca a primit din Ungaria maternitatea din Oradea si au inclusiv pe mai, dar din ce am auzit sunt aproape expirate, sunt valabile pana la sfarsitul lunii, probabil de aia au fost asa "generosi" cu donarea lor.
CRISTINA, daaa, AMR 3 zile, chiar 2 pana la internare (ma interneaza cu o zi inainte, marti dimineata). Nici nu stiu pe cine sa anunt cand se intampla evenimentul, sa te deranjez pe tine cu un sms? Ma gandesc ca si tu ai destule pe cap cu bebe mic plus Mihaita. Tot asa cumintel e Mateias?
ANNABABY, felicitari pentru prima reusita cu firma!Tineti-o tot asa!
Sunt pe fuga ca Luca inca nu s-a culcat, mai intru maine pe ultima suta de metri inainte de internare.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
38+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
AnnaBaby spune:
Fetele multumesc mult pt sprijin si pt felicitari! Sunteti toate tare dragute ca de obicei!
Faza este ca m-am apucat de chestia asta si ca sa scap de serviciu, ca m-am saturat sa lucrez de dimineata pana seara pt altii si salariul sa fie mic. Pretentiile si cerintele sunt din ce in ce mai mari, zilele trecute cand m-a sunat sefa mea m-a pus in tema ca salariul e cel pe care il stiam, sa nu cumva sa ma astept la ceva mai multi bani (nu ca m-as fi asteptat
), ca se munceste zilnic peste program (fara a fi platite orele suplimentare evident
), ca nu se pleaca mai devreme de ora 7, in conditiile in care programul cu clientii se termina la 5 jumate, ca sa nu cumva sa ma gandesc la concedii medicale cand se imbolnaveste Ioana ca nu voi primi
,ca sunt mai putini angajati in agentie si munca s-a impartit, asa ca nu mai conteaza daca esti seller sau teller, faci orice iti cere clientul, si asa mai departe! Suna foarte motivant nu? Si am zis ca mai bine muncesc pt mine decat sa-si bata altii joc de viata mea.
Am sa incerc sa pun si linkul siteului nostru, nu stiu daca osa ma lase sau nu, daca nu e considerata reclama. Poze cu restaurantul ornat deocamdata nu sunt urcate pe site, urmeaza saptamana viitoare. http://www.decoratiunibacau.com/
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
www.cordcenter.ro/gallery/image/1056.html" target="_blank">un vot va rugam
bujo spune:
Moni poti sa ma suni linistita si pe mine, am numaru pe mailu comun.
Nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si papacios. 

bujo mami de Filip
maitreyi spune:
fetele care ati intarcat cu pastile, parca erau unele naturiste...cum se numesc? mama finutei mele se munceste de 2 zile sa o intarce pe cea mica si ii este cam rau si nu stie ce sa ia. 
-----
Mami de
roza +
20 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
katalyna spune:
buna seara fetele!
teck, ti-am trimis un pm
anna, foarte dragut site-ul, poti sa-mi spui intr-un pm cat te-a costat? pe noi ne gazduiesc unii si platim destul de putin, dar ne gandim sa ne facem si noi un site. cum faci sa-l indexezi pe google? si eu cred ca voi renunta la job. mi se ridica parul pe cap cand ma gandesc ca va trebui sa suport o persoana falsa zi de zi
am zis ca poate imi caut in alta parte daca nu merg vanzarile pe site.
moni, daca vrei poti sa-mi trimiti mie un sms, nu-i problema, eu vin imediat si anunt
imi zici si iti trimit nr. ce putin mai e si vine bebelushul
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
katalyna spune:
pot fi votate intr-o zi toate fetitele care participa la concursul cord... eu am votat, cel putin asa imi arata
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
Tecky spune:
Annababy super arata site-ul!
moni ce putin mai ai.
katalyna mersi.
Daca va face placere o puteti vota pe Ralu zilnic:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html