PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)
Raspunsuri - Pagina 21
ana_a spune:
fetelor sunteti cele mai dragute prietene!! Va multumesc din suflet pentru toate urarile!
Acum am reusit sa intru si sa citesc mesajele voastre de pe messenger, facebook sau aici, pe DC! Va multumesc!

blog de mamica
proud
ladymina77 spune:
Neata buna,
La multi ani fericiti,Ana,sanatate,bucurii si multe multeee clipe frumoase alaturi de familia ta!
Anna,este superb site-ul,succes cu noua afacere!
Cu intorsul la serviciu nici eu nu stiu stiu ce fac.mai exact nu stiu daca mai am unde sa ma intorc.Au venit 2 fete in locul nostru,in al meu si in cel al colegei care e si ea in cic pana in decembrie.Cea care a venit in locul meu pleaca de maine in Italia la munca 3 luni si inca nu m-au anuntat daca e cazul sa ma pregatesc sau nu de munca desi sotul a intrebat-o pe sefa si nu i-a dat nici un raspuns.Sper sa se redereseze situatia la firma ca e destul de naspa si din august sa pot merge.Doamne ajuta!
Banii nici mie nu mi-au intrat Dia.Am vb vineri cu o prietena care lucreaza la Transilvania si zicea ca cel mai probabil luni,adica azi vor intra.Sa speram ca va fi asa.
Nastere usoara,Moni!
Cam atat despre noi,o zi calda sa aveti ca-i destul de frig pe afara azi.
ooka spune:
salu
Ptiu am scris de am capiat si nu eram logata
Moni nastere usoara, bb papacios si dormicios si tie refacere rapida
. Am intrat ca am vazut cu Luca are colecist septat si Sofia are, am descoperit pe la 7 luni cind a picat din pat si i'am facut control general. La ea se manifesta prin gaze multe. Ni s'a spus de regim, fara prajeli, grasimi. Legat de scaune, se pare ca nu e regula. Ea are max un scaun pe zi si acela normal. Legat de diaree incearca un tratament naturist cu afine - aici stiu un maramuresan din desesti care le culege din padure si le comercializeaza sau acidophillus - noi am luat de la calivita si am facut bine doi membri ai familionului. Iti dau mai multe detalii daca vrei.
pupici si numa bine
mami de Sofi
flo1980 spune:
Darius de alina25 
Ana_a
La multi ani cu sanatate!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!