PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANA_A La multi ani, mamica senina si iubitoare, sa-ti fie viata luminoasa si sa ai parte de multe bucurii, sa ai mereu alaturi comorile tale dragi!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 38+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna dimineata fetelor!
la multi ani ana_a, sa fii sanatoasa si fericita

annababy, felicitari pentru prima nunta organizata, sa aveti cat mai multe si felicitari pentru decizia luata! eu inca n-am luat decizia si nici sefa nu m-a mai contactat, probabil crede ca ma intorc oricum ca e criza, vom vedea, mai sunt 2 luni.

iriss, sa-ti iei role, da? iesim impreuna in parc cu carucioarele in fatza

fetele care vor sa tina regim, cred ca v-am mai spus ca tin disociatul irinei reisler, ei bine de pe 8 aprilie pana acum am dat 8 kg habar nu aveam ca prin infometare si regimuri drastice se elimina masa musculara, nu grasimea. asta este foarte permisiv si am si 5 mese pe zi.

am vazut si eu pozele cu bebicii, o minunatie de copii, parca as mai face si eu unu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Ana_a

Kat felicitari ptr kg date jos

AnnaB multa bafta cu noua afacere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ANASA FII SANATOASA IUBITA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!!!
Anna felicitari pentru prima organizare!!!Tineti-o tot asa!!!!VOTAT
De concedii ziceati, eu am sa mai vad unul cu mult noroc pe la anu, si mi-e asa dor de putina relaxare.Didi sunt niste statiuni in Austria minunate, linistite cu lacuri si munti si nu foarte scumpe.Eu sigur am sa fac acolo un concediu cu copii.Din cauza de stalcit limba nu ti pot spune exact numele statiunilor, noi parca am fost in "Villach", dar gasesti pe netAsta daca nu le-ati vizitat deja.

34+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

kamelya
si eu va votez mereu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI FERICITI ANA! SA AI PARTE DE ZILE SENINE SI MULTE IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI, Ana_a!!!! Multa sanatate, fericire si iubire alaturi de cei dragi!
Kata, super cu kilogramele, tine-o tot asa!
Annababy, aveti si un link facut la bussinessul vostru? trimite-ne si noua! si bafta multa in continuare! Tinem pumnii! Votat poza Ioanei, o zi va votez pe voi, o zi pe Raluca, fara suparare!
Moni_or, cum au iesit rezultatele la analize? Si ce v-au recomandat medicii? ma intereseaza si pe mine fiindca si Nichlas e suspect de malabsorbtie, noua ne-a dat sa luam niste enzime care ajuta la digestie (Sanzyme) si vitamine sub forma de sirop, Vitam, dar desi le luam de aproape o luna nu am vazut imbunatatiri, Nicholas nu pune nimic pe el de cateva luni. Are 10,500 kg si 82 cm. Luca cat are?

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Tecky, da, dar Grecia cred ca e cam ostila acum...

Dana, sa stii ca ne-am gandit si noi la Austria, stim niste statiuni superbe acolo, dar le-am vizitat doar iarna si ne gandeam ca ar fi interesant de vazut si vara

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dorm amandoi puiutii si, neavand ce face am zis sa trag putin cu ochiul la pepenasi..

La Multi Ani, Ana! Sa ai parte de multe , multe bucurii si realizari alaturi de sot si minunatii tai baieti!

Multumesc tuturor fetelor pentru felicitarile de rigoare!!!

Intrebare: mai e vreun pepenas care nu pronunta litera "c"..Mihaita pronunta majoritatea consoanelor mai putin "c" si deja incep sa ma stresez..la majoritatea copiilor de varsta lui cu care am venit in contact am observat ca litera"c" e printre primele pe care o pronunta..

Misha, Anna , votat..o zi Misha, o zi Anna..
Vazut poze cu Maria cea carliontata si scumpica foc!!
Iriss, adevarul e, ca si mie imi era dor sa mai tin in brate un pui mic , mic si mirosind a laptic!!
Mada, spor la renovari!...
Moni, AMR 3 zile!...
Anna, bafta multa cu afacarea!

Am scris din amintiri , scuze daca am omis pe careva..pepenasii si o duminica placuta tuturor...ma duc sa vad ce face Daniel,,,

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cristina nici Maria nu zice C,ea zice T..asta e din cauza ca jos nu are decat 2 dinti sau pe asta am pus eu seama..oricum nu e singurul

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput