PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)
Raspunsuri - Pagina 18
MissJJ spune:
Asa pauza de munci, Biri ori ti-ai schimbat tu adresa ori is eu nebuna, am in arhiva pe data de 21.04.2010 la ora 10:37:51 am, ora Uk, eu ti-am scris tie ceva situatiune si cerut sfat de la The Wise One
. Si The Wise One m-a lasat in plop.
Tecky ms mult.
Irlandeziooo nu-i bre cine crezi tu.
Hint
: i-ati bilete mai vreo cateva luni mai incolo pt you know who.
Stii tu gratar, barman sortuletz minuscul, coctailuri.[omulet extremely excited] Cu you mummy io daddy la noi e la ordinea zilei.
Anaxena vazui minunatia ta mica si carliontzata e o superbitate si o minunata, cea mai superba e serios eu de mica tot zic cai superba da tu esti dusa cu pluta pe Dambovitza si ti se pare cai baietoasa si mai stiu eu cum.
Atb, Cristina vazut pisoii cei mici.

Superbiii!!!
Cu santieru' o sa iasa beton, deh ma laud eu singura
ca of course eu-s aia idioata familiei
, theme-ul pt office/playroom/library e verde-alb-negru cu splash de yellow, si pt astia micii da mai matur oleaca adik nu cinderella si etc, pun poze dupa ce finalizam ca n-avem acu bani de toate sa o facem asa rapid asa ca na facem pe etape. Noroc ca avem musafiri ca il conving si eu pe a meu sa facem.
Pt cam lor am gasit vopsea e alba cu sclipici multicolor ptin ea
, mural pe un perete cu zane, nu disney, si carpeta noua roz fuchsia cu covorase mai mici roz deschis in forma de inimioara, patuturile albe si asternuturi multicolore si perdele cu floricele tot multicolore.
Na m-am laudat destul acu chiar fug.
Gata pauza merg la scrub si trafalet.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
Didi81 spune:
Mada, spor la lucru 
Eu nu stiu unde sa mergem noi in concediu vara asta
. Acu cateva luni eram hotarati sa mergem in Norvegia sa vizitam fiordurile, dar amanam pana mai creste Aidelul ca e prea dificil totusi... si oricum e criza si Norvecia nu e tocmai ieftina.
La mare o sa stam oricum la Constanta in toate weekendurile si o parte din concediu, deci nu tinem mortis sa mergem undeva la mare, ci doar asa sa ne relaxam, sa fie usor de ajuns cu Aidelul, nu prea scump, ati prins voi ideea
. Sugestii?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
AnnaBaby spune:
Buna seara fetele.
Ieri si azi am fost ocupata de dimineata pana seara, am avut primul nostru eveniment de organizat si decorat, prima nunta!!!!! Am avut super emotii sa iasa totul bine, dar ne-am descurcat!
De acum capatam experienta! Si cu ocazia asta m-am si hotarat cu privire la intoarcerea la serviciu, nu ma mai intorc! Gata am terminat cu banca! M-a ajutat sa iau decizia finala, ca si asa ma tot batea la cap sefa mea sa-i dau un raspuns!
Sa dea DD sa mearga noul bussiness si sa avem cat mai multe comenzi!
Ne mai votati si pe noi?![]()
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
www.cordcenter.ro/gallery/image/1056.html" target="_blank">un vot va rugam
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Nu am mai prea intrat ca azi a fost nuta fratelui meu (de fapt inca este, da' Miruna a obosit de atata alergat si am adus-o pe la 10 acasa, la nani). A fost greut, da' ok, am umblat intr-una dupa ea, a fugit non-stop pe acolo, a fost fascinata de orchestra si de solista, a dansat, si a dormit o ora jumate intr-o camera de la pensiunea de care apartine restaurantul. Adevarul e ca a fost muuult tambalau la noi in casa in ultima saptamana, da' ea a fost atata de cuminte, vesela si cooperanta...
Am vazut ca vorbeati de copii agresivi, si Miruna e cam agresiva, stiti ca am mai zis, ea se rasteste la copii, un fel de "mah" si ii impinge/loveste. Si eu ii explic ca nu-i voie, ca baiatul/fetita is cuminti, ei merita mangaier, si ii mangai. Cand ii zic ca nu e voie ea ma loveste pe mine, o opresc, apoi isi da singura palme peste fata, asa ca tre' sa-i zic ca si ea si eu suntem cuminti si ca si noi meritam numai mangaieri, si ne mangai pe amandoua. Amu' sper ca va intelege cum vine treaba. Oricum eu ii explic si copilului lovit (daca e mai mare) ca Miruna e mica, si acum invata sa se joace cu copii si il rog sa o ierte, ca nu stie ca nu e frumos.
MOna sper sa treceti cu bine peste problema!
MUlta putere!
Mada spor la renovari!
Bujo imi pare rau de traseu! Of Doamen ce scarnavi!
Bafta multa data viitoare! 
Nici mie nu mio-au intrat banii, mama lor! Eu nu mai is la curent cu stirile, asa ca va intreb, pana la urma se reduc indemnizatiile? Chiar si celor care is deja in CIC?
Gata, fug la o tigarica si sa ma imbrac ca s-ar putea sa mai iesim undeva in seara asta...
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
iriss27 spune:
AnnaBaby, felicitari pt prima organizare, asteptam poze. Eu sunt inebunita dupa aranjamente de evenimente, dar mi se pare ca in ultimul timp s-a plafonat piata, cam acelasi gen, nimic iesit din comun, nu prea mai are lumea imaginatie (parerea mea).
dia_filipas, casa de piatra fratelui, sa fie fericit!
Criza, criza, dar azi am fost in Militari, pe la Decathlon, Kiabi, am intrat si la Auchan (unde i-am gasit niste slipi super Yvonnei, la 11 lei) si peste tot era full. La Auchan am stat la o coada, de mi s-au lungit urechile, sa platesc 2 slipi si un iaurt ales de fii-mea
. Peste tot cosuri pline si lume dupa achizitii.
Eu m-am dus intinsa sa ma uit la role, aveau la Decathlon role Fila cu 244 lei, ma bate gandul sa-mi iau.
Am probat-o si pe Yvo cu niste role, dar dupa cum mergea, aman procesul de invatare 1-2 ani ![]()
iriss27 spune:
Cristina, l-am vazut pe Matei, este superb, sa-ti traiasca! Mi se pare ca seamana cu David cand s-a nascut si m-au apucat emotiile si amintirile, ce a trecut timpul. 
Tecky spune:
Annababy felicitari pt prima organizare!Sa o tineti tot asa!
Puteti vota poza Ralucai aici:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html
atb spune:
Multumim tuturor pt comentariile la poze!!! 
Ce vreme naspa!!!
Cica de luni se raceste iarasi vremea, 10-13 grade! Ce nu-mi place sa stau in casa!
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)