PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FLO - depinde de banca. Eu am avut la ING si mai am la BCR. Trebuie sa afli la banca ce comisioane sunt (eu plateam la fiecare cam 3-4 lei pentru internet banking). Apoi, trebuie sa vezi comisioanele pe operatiune. La ING plateam cam 2,5 lei pentru o factura. La BCR platesc 1.5 lei. Cred ca la niciuna nu plateam comision pentru conturi corespondente, ci doar spre banci diferite.
La ING insa aveam dobanda 10% pe contul curent. Ceea ce uneori acoperea comisioanele. La BCR nu aveam nimic.
De folosit smecheria, e simplu, dar e diferit de la banca la banca. O sa iti dea manual.
Eu am preferat de departe internet bankingul, ca sa nu mai stau la cozi. La BCR de exemplu ma taxa daca puneam bani la ghiseu, sa imi alimentez contul. Imi lua 1 leu. La ING nu. Ca sa extrag, imi lua si de colo si de colo. Asa ca preferam sa imi vad contul online (la BCR se platea si interogarea, la ING nu), si ce aveam de platit la magazine, sa platesc prin card, nu sa ma scobesc de 50 de bani si sa umblu cu bani in buzunar si dou copii de gat, sa fiu victima sigura prin vreun autobuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus si eu link cu poze cu Maria la semnatura..bag si pe picasa noastra

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

am taiat si noi azi suzetica si si-a aruncat-o singura la gunoi cand o cerea ii aduceam aminte ca a stricat-o ca i-au crescut dintisorii si ca e la gunoi si nu o mai cerea

-----

Mami de roza + 20 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ola fete!
bag si eu un ochi ca timp prea mult n-am avut sa va citesc

Mona acum vad ca ma intrebasesi ceva, scuze dar nu eram pe faza, in general insa daca ai nevoie contacteaza-ma pe mess ca acolo ma uit. sper sa se rezolve problemutzele

bujo
nasol, cu traseul si eu l-am picat de 2 ori acu multi ani, tot din cauza de politai timpiti, aveau domne alegie de femei la volan, pe un tip din aceeasi masina l-a tinut pe drum drept vreo 2 minure si i-a dat permisul, si acum fac spume cind imi amintesc.

Atb ce ma bucur ca scrii din nou, felicitari pt baietii cucuieti, niste frumosi

Cris stralucesti de-a dreptul!!! felicitari inca odata mamico! ce scumpi sunt

Xena si a ta tot frumoasa e, seamana mult cu mama-sa de-acuma. pune-te de mai fa unu doi zau

Mai3 bravaaa! vezi ca merge! eu in perioadele cind maninca o indop ca pe purcei, cind vine seceta din nou, iar rabd, si tot asa. sperca la voi nu mai e cazul

Apropo de violentza la cupiii astia micii: e absolut normala, ca si crizele cu aruncatul etc, pt ca ei nu stiu cum sa-si gestioneze sentimentele de frustrare, suparare, furie, si nu stiu cum sa si le exprime. de prin carti am luat si eu (si a mers f bine cu fii-mea) ca cel mai bun lucru e sa-i ajuti sa puna in cuvinte sentimentul respectiv, acum ca tot invata sa vorbeasca.
de pilda e suparat ca i-a luat altcineva jucaria si in consecinta il loveste, asa spune el pe limba lui ca e ofticat, deci parintele sa intre in vorba, gen "esti suparat ca ti-a luat asta/facut ailalta". ideea e sa-i ajutam sa-si eticheteze sentimentele si apoi sa-i incurajam sa si le exprime in cuvinte, si nu prin lovituri. merge f bine dar e nevoie de ceva rabdare. cum spune si Ankul cu please and thank you si sorry. nu simt ei ca-s sorry acum, nu cred ca inteleg conceptul, dar le intra-n singe ca daca faci ceva rau tre sa-ti para rau, poate ca e un automatism dar e unul bun, parerea mea.

Gini pup Irinucul, biata de ea, ce dor i-a fost . sicer asa-s ai mei, si nu i-am lasat niciodata cu nimeni si nici de gind nu am.

Gally te trag de motz, nu mai fi suparata pe copil, e o faza, spune-ti de sute de ori ca e normal sa exploreze si sa faca prostioare, pune deoparte ce e mai de pret si las-o in pace. casa e universul ei si trebuie sa fie accesibil.

Iriss ar fi multe de spus dar ar trebui sa-ti faci urgent un "fund de ochi", eu aveam o parere destul de buna despre spitalul din cosmonautilor, chiar si mers direct in garda acolo.

va pup ca a venit seful

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu busy busy as usual, nu mai am timp nici sa respir. De maine intram in renovari la greu sa teminam pana pana wknd urm ca avem musafiri.
Bre madam Biri unde intri pe mess ca eu ti-am scris si te-am intrebat acu vreo cateva zile si nu mi-ai raspuns. Nu oi fi eu nevastuica ta da totusi.
Na cam asta apuc la miez de noapte merg la somn ca maine is pe metereze de dim, sef de santier.

Pupam trupa.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

XENA - e absolut superba Maria! (vezi ca la linkul de la semnatura ramasesei logata si nu apar pozele; le-am vazut pe pepenasi)

BUJO - eu m-am considerat super norocoasa ca am luat permisul (si sala si traseul, ca la amandoua am avut emotii...), mai ales ca se obisnuiau magarii, sa te puna sa virezi pe contrasens sau sa intorci in sens unic... si cel mai tare ma dispera cu parcatul in 3 miscari! bai nene, eu, in viata reala, daca n-am loc sa ma bag, nu ma bag. Si daca parchez din 7 miscari care e problema?? Atata timp cat nu lovesc pe nimeni si nu incurc?? Ca daca nu pot, ma duc in camp si las masina, nu stau sa mocai o parcare si sa blochez toata circulatia nu???
Asa ca nu te mai oftica, aia e, next time... Daca n-ai avut stampila pe timbru, ce sa iti fac domne?

GALLY - XENIA e bucatica rupta din tine!

FLO - Alex al tau e un finut, iar David parca e fetita pletos asa! - acuma nu te super si tu ca zic asa, ca BUjo s-a suparat ca i-a zis o baba ca fiu-su e frumos ca o fetita, ca cica ce, baietii nu pot sa fie frumosi?

CRIS - ai um bombonel tu acolo! Sa fiti sanatosi si fericiti in 4, cu doi flacai acasa!

ATeBeule - sunt totali si ai tai, si cand se iubesc si cand se ignora Frumos va mai sta la toti 4 impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

bre madam Mada max, nu am gasit nici un off line de la tine, parol ai incurcat butoanili?? baga-l inca odata, nah!

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

greshisem eu link-ul...acum cred ca merge
multzam pt aprecieri,parca arata mai a fetita acum,nu?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Haoleu Xeno te bat!!! Cum adica "parca arata a fetita acum"??? Maria e o frumusete de fetita si ultimele poze sunt absolut superbe!! te bat sa moara calu'!!!!

Cristina felicitari pt un bebe frumos, perfect si incredibil de dulce! Sa-ti traiasca

Atb-ule vazui poze de fratiori totali! Poza cu marmotica curioasa m-a dat pe spate Frumos...f frumos!!

Mada musaaaaaafiriiii???? <emoticon care bate in masa cu destile>

Nmo, noi prin zona cetim da' cu timp putin de scris. Din ultimele noutati numara pana la 10 sau numara cu mine eu zic one, ea two...pana la 11 E o nazbataie de cupil, de ex ieri seara cand se cuibareau amandoo cu ta-su pe canapea, a impins-o pe Sonia jos cu picioarele, dupa care cu un aer victorios, i-a varat destele aratator sub nas si i-a spus : "You - mummy, me - daddy" Din obiceiurile haioase border line nasoale...a invatat sa linga . Nu pupa, da' cand ti-e lumea mai draga te trezesti cu o limba pi obraz

Va pupez, un weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

anaxena e superba Maria!E o eleganta si o frumoasa ca si mamica ei!
Daca va face placere puteti vota poza Ralucai aici:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html

Mergi la inceput