PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Multumiri fetelor pt comentariile la poze!
Tecky, votat.
Anna, n-am stiut ca e acelasi concurs, si n-am mai putut vota si pt voi dar o sa va votez maine.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

atb mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata,

Anka,ms de raspuns,eu de obicei ii primeam prin 9-10 si ma tem ca o sa patim la fel ca in martie cand i-am primit prin 25.Sper sa nu fie asa dar asta e,mai bine mai tarziu decat deloc cum va fi lunile viitoare.

Anna,am votat si eu.Din pacate la Tecky n-am mai putut.Va doresc succes!

Ma retrag la treburi pana se scoala Deea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!
Mina eu deja am cheltuit banutii, i-a bagat pe 12 la noi.
Am admirat si eu pozele cu Mateias, ce copii frumosi faci Cristina si ce bine arati si tu, implinita dupa nastere.Sa va ocroteasca Dumnezeu!!!
Si poze cu Denis si cu fratiorul.Sunteti o familie tare frumoasa
Pe unde mai umblati fetelor?Mi-e dor de postarile voastre, mai stam si noi asa la o sueta inainte de aniversarile de 2 ani..Doamne ce a mai trecut timpul
Monalac ma bucur ca lucrurile se anunta a intra pe un fagas normal si la voiDoamne ajuta!!
Ma asez si eu sa-mi fac unghiile, tati e in concediu medical cu o mana in gips de la fotbal bineinteles si drept pedeapsa scoate marmota la plimbare in timp ce eu mai lenevesc asa.Pupici

33+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu iar am picat traseul. Ma gandeam ca m-am descurcat, dar cand m-a oprit si a inceput sa-mi insire cate puncte de penalizare am acumulat am facut ochii mari. Mi-a dat puncte pentru orice rahat. Pun pariu ca niciuna dintre voi, soferite de atatia ani, daca va taxa dupa sistemul lui nu treceati. A picat-o pe o tipa din masina pe care puteam sa jur ca o trece. Crek s-a trezit cu fata la cearsaf asta. Sper sa fiu mai norocoasa data viitoare. Instructorul era intr-o masina din spate si l-au apucat nervii cand a vazut ca ne-a picat, ca doar a vazut si el cum am condus.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna, fetelor!
La multi ani celor care si-au sarbatorit ziua de nastere in ultima vreme: Marimar, Dianami, michellab!
Cristina, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos!

Noi am fost plecati 4 zile la Torino, prima data fara Irina, care a ramas cu bona si cu soacra. A fost ok, insa Irina ne-a dus lipsa, ne striga in fiecare zi si noapte, a slabit, intr-un cuvant nu i-a priit. Am si avut emotii la intoarcere, cu o zi inainte fiind inchis aeroportul din Milano din cauza norului de cenusa. Asa ca nu cred ca vom mai pleca fara ea curand.

Anaco, nu-ti poti prelungi CIC-ul, trebuie sa revii la lucru in ziua urmatoare dupa ce a implinit copilul 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumim pt voturi fetelor.Ne puteti vota in fiecare zi:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Am gasit un set interesant pt. pictura cu degetelele , poate il stiti, poate nu....sa vedem daca ma lasa sa il atasez...www.miobebe.ro/p-Kit-Pentru-Pictura-Cu-Degetele-8864.aspx" target="_blank">aici

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Nici mie nu mi-au intrat banii.

Anka da-mi si mie detalii (parca tu ai) despre token pt. internet banking, ce taxe se aplica daca il ai, bla, bla, bla.... tu spui omului pe inteles

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

n-am mai apucat sa intru, de cateva zile ma agit cu site-ul, sa dau anunturi pe alte site-uri gratuite sa aparem si noi pe google mai la inceput stiu ca voi stiati o metoda buna de indexare (parca asa se numeste)

monalac, ma bucur ca nu este altceva mai grav, m-am gandit eu ca e o forma de protesc multa putere va doresc si o sa fie bine

flo, eu am token la 2 banci, la bcr nu am platit nicio garantie cand mi l-au dat, iar la bpos am platit pana intr-un mil garantie, bani care imi vor fi inapoiati cand il restitui. nu se platesc taxe suplimentare pe luna pentru aceasta facilitate. daca faci plati pe internet, comisioanele sunt mai mici decat daca mergi la banca cu op-ul.

gally, cum sa tina copilul sa planga atatea ore? stiu si eu pe unii care bagau copilul la culcare la modul ca ii stingeau lumina si ieseau din camera, el in pat plangea si cate o ora, icnea de fapt.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput