PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mona Slava Domnului ca ati aflat ce este! multa sanatate copiilor si voua ca familie a ne mai tii la curent

-----

Mami de roza + 20 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

HRISTOS S-A INALTAT!
anaco iti poti lua concediu medical.
mona ma bucur ca s-a dovedit a fii doar un tic.
atb si cristina aveti 2 puiuti superbi.Parca mi-e dor si mie de un bebe!!!Sa va traiasca!
Azi e ziua mea libera,am o meditatie si dupa plecam la socrii...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Tocmai am vazut-o pe Camy_pus la stirile de la ora 12 la Realitatea tv, era un reportaj despre parerea mamicilor referitor la ceea ce se intampla cu indemnizatia copiilor. Tare frumos a vorbit si a subliniat ceea ce guvernul nostru nu intelege referitor la cresterea unui copil. Poate o mai vedeti si voi in reluare la stirile de la celelalte ore fixe.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Mona, ma bucur ca situatia este rezolvabila. Oricum ne da de gandit tuturor celor care suntem agitati, pe fuga,si nu ne gandim ca(,) copiii sunt, de fapt, atat de sensibili, atat de buni receptori ai unor situatii pe care noi, ca adulti, consideram ca le putem tine sub control...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele.
participam si noi la un concurs, aveti link la semnatura. Va rugam sa ne votati, se poate da cate un vot pe zi de pe acelasi ip. Va multumim.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

www.cordcenter.ro/gallery/image/1056.html" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MINA - cred ca majoritatea dintre noi primeam banii mai tarziu. In cazul meu, de regula intra pe 17-18. S-a intamplat sa intre mai devreme, dar mai degraba accidental. Acum m-am uitat si inca nu-s, dar e devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anna, votat.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Parintii din Brasov au fost la inaltime azi! Multumim tuturor celor care au semnat pentru obtinerea autorizatiei de protest.
LUNI, 17 MAI, ora 12.00 in fata PREFECTURII sunt asteptati toti parintii din BRASOV. Spuneti NU modificarii legii indemnizatiei de crestere a copilului.Am cotizat bine pentru ca retardatii sa gestioneze prost!!!

Detalii aici

Mamici din Bucuresti, uitati-va pe prima pagina de la protest. Cine vine la demonstratie luni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetele participam si noi la un concurs.Ne puteti vota o data pe zi:
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui gallyb

Eu stau la 7 si la 5 este un baietel care plange intr-un hal seara de nu se poate, uneori depaseste o ora, am intrebat parintii ce se intampla si ei cica il pedepsesc tinandu-l intr-o camera cu orele.

Ce spui tu aici... Ma apuca plansul la distanta...

Mergi la inceput