Aspirante optimiste > 20 ani (493)
Raspunsuri - Pagina 9
ang_21_costi spune:
Managerii unei edituri incearca sa afle cum de nimeni nu a observat ca unul din angajati a stat la birou, mort, timp de 5 zile, inainte sa-l intrebe cineva daca se simte bine.
George Turkelbaum, 51 de ani, angajat de 30 de ani la societatea respectiva, a suferit un atac de cord in biroul pe care il impartea cu alti 23 de angajati (e vorba despre acele "cubicule" tipic americane,
spatii largi de lucru impartite in birouri cu ajutorul unor pereti din gipscarton sau sticla).
Desi a murit luni, nimeni nu a observat asta pana sambata dimineata, cand ingrijitorul l-a intrebat de ce lucreaza si in weekend.
Seful lui Turkelbaum,Elliot Wachiaski, a declarat pentru The New York Times:
"George era intotdeauna primul la birou primul dimineata si ultimul care pleca seara, asa ca nimanui nu i-a parut neobisnuit ca sta in aceeasi pozitie si ca nu vorbeste. Era mereu absorbit de munca sa si interiorizat."
Un examen medico-legal a relevat ca murise deja de cinci zile la data gasirii lui. George citea manuscrisul unei lucrari medicale cand si-a gasit sfarsitul.
Poate n-ar fi rau sa le mai dati colegilor de birou cate un ghiont din cand in cand !
Morala povestirii: Nu va omorati muncind ! Oricum nu baga nimeni de seama!
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi bafta la scoala de soferi, sa dai de beut dupa ce iei carnetul madutza tu de unde stii ca de la lipsa de progesteron ai pierdut sarcina?? ti-a facut analize? sau au presupus asa?? bai nene nu va mai ajung din urma, mai opriti-va din scris, ca nu mai fac fata cu cititu' va pe toate Viitoare mamica |
roxy, hematoamele se formeaza din lipsa de prodesteron + efort. Nu stiu cum sa explic exact...adik ar tb sa vina ciclu, curge un pic, se opreste si gata hematomul. Dupa depistare si cu tratament inceput la timp hematomul da inapoi. Daca eram mai norocoasa se spargea sau dadea inapoi in timpul tratam inainte sa desprinda sarcina. La mine a fost ghinionul ca a fost si ff aproape de locul de insertie al cordonului .... eh...data viitoare tb sa fiu mai atenta (l-am tot ridicat pe Cristi)...si mai norocoasa.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ang_21_costi spune:
Un sot si o sotie urcau scarile blocului, la care sotul ii spune sotiei:
-Vai, draga ai un fund mare cat o masina de spalat! Femeia nu spune nimic…Vine seara, barbatul are chef de sex, la care sotia ii spune:
-Eu nu dau drumul la masina de spalat pentru o carpa, mai bine spal-o de mana!
angi
ang_21_costi spune:
Un preot mergea cu autovehiculul pe sosea. La un moment dat vede un magar mort pe partea carosabila.. Nu mai merge mult si intalneste un echipaj de politie.
Trage pe dreapta si spune politistilor:
-Vedeti ca la cateva sute de metri este un magar mort pe sosea.
La care politistii raspund razand:
-Parinte ce spuneti, cum sa-l ingropam, cu preot sau fara preot?
-Fiule,eu doar am anuntat familia.
angi
anaxena spune:
neatza
nu stiu dc ati observat dar angi ne scrie despre viata ei iar ea neavand 10mesaje apar mai tarziu,n-am citit tot dar sper ca ati sesizat ,nu vreau sa aibe impresia ca nu citim
angi scrie repede 10 mesaje ca sa apara in timp real
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ang_21_costi spune:
SA FIM OPTIMISTI !
Statul roman va elimina impozitul pe venit.
In doua etape:
In prima etapa se va elimina venitul...
Marie, daca te culci cu mine, iti dau mobilul meu.
Daca e asa, Ioane, s-a facut!
Dupa consumarea actului, Ion da sa plece.
Ioane, zice Maria, da mobilu'??
Aaaaa, da, noteaza: 0726...
angi
PaulaFrida spune:
fetelor foarte tari bancurile si poantele
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker
aditzaC spune:
madule sa te auda d-zeu sa fie vesti bune ....
la ong ..merg ca si participant / voluntar ...asadar va asteptam pe toate daca aveti timp sa treceti pe acolo . App ...ati virat cei 2% ? daca nu va rog din suflet ajutati organizatia , nu va costa nimik.
angi ..bine ai venit
fetelor super tare bancurile
o viitoare mamica