Aspirante optimiste > 20 ani (493)
Raspunsuri - Pagina 10
ang_21_costi spune:
aha cred ca am reusit , deja se publica automat nu se mai modereaza
la toate
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
anaxena spune:
referitor la cremele pentru sarcina:
fetelor daca voi sunteti progamate sa facetzi vergeturi le vetzi face,nu exista crema care sa previna acest lucru...eu am un salon si am si modelare corporala si credeti-ma ca m-am superinteresat,eu am folosit Mustela asa ca sa zic ca am incercat,inainte sa nasc aveam 1 vergetura pe sanul drept dupa care am plans mult,cand m-am trezit a 2a zi eram plina pe sani din cauza furiei laptelui...asa ca nu ai ce sa faci si nici nu exista tratament pentru scoaterea lor
sper sa nu faceti,dar daca se intampla zambiti si ganditi ca e pentru o cauza buna
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
bebelu86 spune:
Ana tu de cand ai inceput sa te dai cu crema???
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
aditzaC spune:
este f adevarat ca daca esti predispusa sa faci ...le vei face , dar ajuta mult si crema , eu sunt convinsa suta la suta
mai dar aveti o vitezaaaaaaaa.......doamneee cum lipseste omu putin cum gata bagati viteza
o viitoare mamica
anaxena spune:
de la inceput,am incercat orice,se zice ca uleiul de migdale ar fi cel mai ok,dar se gaseste foarte greu
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ang_21_costi spune:
hai ca am mai gasit un banc
- Dragul meu, in curand vom fi trei...
- Asta e o veste buna! raspunse el sarutand-o
- Mama a obtinut divortul si va veni sa locuiasca cu noi..
angi
roxy_s spune:
madutza am priceput.pai asta este, cu efortul este nasol, nu prea trebuie sa faci mai nimic, nu mai sunt vremurile alea cand oamenii erau super rezistenti si puteau face orice. in ziua de azi nimic nu ne ajuta nici aerul, nici alimentatie nici nimic.
tare aia cu ala la servici.
Viitoare mamica
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ang_21_costi hai ca am mai gasit un banc - Dragul meu, in curand vom fi trei... - Asta e o veste buna! raspunse el sarutand-o - Mama a obtinut divortul si va veni sa locuiasca cu noi.. angi Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!! |
asta chiar e super tare
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
PaulaFrida spune:
angi imi pare foarte rau pt fratiorul tau
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker
ang_21_costi spune:
Prietenia........ Prietenia intre femei: Sotia se intoarce acasa dimineata. Sotul o intreaba unde a fost toata noaptea, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Sotul da telefon la 10 dintre cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit peste noapte la ea. Prietenia intre barbati: Sotul se intoarce acasa dimineata. Sotia il intreaba unde a fost toata noaptea. El isi argumenteaza lipsa prin faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului si dintre toti, 8 confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit acolo, ceilalti 2 insista ca inca se afla la ei
angi