Aspirante optimiste > 20 ani (493)
Raspunsuri - Pagina 4
camcris spune:
aditzaC ti-am lasat si tie
sa dea DD sa nu mai vina uratii aia cel putin 9 luni
sa ne tii la curent
altceva ce mai faci?
bebelu86 spune:
Adi poate duminica-luni faci un test. si vi cu liniutele
Doamne ajuta sa fie bine
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
roxy_s spune:
bebelu este cam ciudat. faci 100 de analize, toate bune dar esti dereglata. cum se poate asa ceva???
aditza rezisti pana duminica cu testul???
sherbi super pozele, acum le-am vazut si eu.
Viitoare mamica
camcris spune:
la scarbici, am o lene de ma doare
astept sa vina sefu
si dupa amiaza merg la stomatolog iar
bb_yasmi spune:
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!
bebelu86 spune:
Roxy nu stiu
totu a inceput inainte de nunta cand mi-a venit mai dvrm cu o sapt.asta a fost in mai
dupa a venit in iulie, septembrie,
intre timp am facut toate analizele si nimic nelalocul lui.
in sept am luat dupahston 5 zile sa-l declanseze
in oct am ramas insarcinata. si dupa ce s-a eliminat, a venit regulat pana in februarie cand iar aveam aproape 40 zile si nimic.
am luat duphaston feb, martie. ca a treia luna nu am mai avut de ce sa iau.
cam asta a fost la mine.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
anamira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra ana, eu nu am patit asa, dar nu cred ca asa te va impiedica sa faci stimulare. Sunt chiar asa mari durerile? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
ang_21_costi spune:
bunnnn, acu hai sa va mai povestesc:
prin '97 intr-o seara de octombrie (parintii mei erau plecati la un bal) , nici nu ghiciti cine a venit in vizita la mn , da era EL bineinteles nu stiam nimic despre ceea ce va urma ...; viitorul meu sot lucra impreuna cu tatal meu si nu ii dadeam prea mare importantza la inceput; dar in acea seara, nu stiu... ceva era mai special ca de obicei si de la una la alta am inceput sa ma de el. Bunnnnnnnnnnn, toate bune si frumoase pana au aflat ai mei despre relatia noastra, cand a inceput tot de-mi venea . Am tinut-o noi asa vreun an timp in care ne vedeam pe ascuns, cand intr-o zi din Ianuarie '00 ne-am dat intalnire acasa la o colega si de acolo am plecat amandoi impreuna, IN VIATA. am fost prin Ungaria la munca 1 luna iar intre timp faceam planuri MARIII. Imi amintesc si acum cum stateam in camera cu harta Europei deschisa si planuiam unde sa mergem: in Italia sau in Spania (ca si cum ar fii pana la un colt al strazii sau la celalalt colt...)Problema era ca in acele timpuri aveam nevoie de viza Schengen si noi nu dispuneam de fondurile necesare ptr. aman2; deci urma sa facem calatoria pe jos. Da si am facut o plimbarica de 2 luni si 3 zile pana in Spania.
in orice caz avem ce povestii la nepoteii si la copii (cand o vrea Doamne Doamne sa-i avem).
hai ca mai fac o pauza de
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!